Posliini ja keraamiset laatat FAQ

Meillä on ilo antaa vastauksia joihinkin useimmin kysyttyihin kysymyksiin (FAQ), jotka koskevat monia tuotteitamme. Jos haluat lisätietoja posliini- ja keraamisista laatoistamme, selaa valikoimaamme erinomaisia laatutuotteita tai selaa alla olevia vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Q. Mitä eroa on tavallisilla "keraamisilla" laatoilla ja posliinilaatoilla?

A. Laattatermit voivat olla hämmentäviä. Useimmat laattatyypit, jotka on valmistettu savesta tai saven ja muiden materiaalien sekoituksesta ja sitten poltettu uunissa, katsotaan kuuluvaksi laajempaan luokitukseen nimeltä "keraamiset laatat". Nämä laatat voidaan jakaa kahteen ryhmään, posliinilaattoihin ja muihin kuin posliinilaattoihin. Näihin ei-posliinisiin laattoihin viitataan usein keraamisina laattoina erillään posliinilaatoista.

"Keraamiset" tai ei-posliiniset laatat valmistetaan yleensä punaisesta tai valkoisesta savesta, joka on poltettu uunissa. Ne viimeistellään lähes aina kestävällä lasitteella, joka kantaa väriä ja kuviota. Näitä laattoja käytetään sekä seinä- että lattialaattasovelluksissa, ne ovat pehmeämpiä ja helpompia leikata kuin posliini, ja niiden PEI-luokitus on yleensä 0-3. Muut kuin posliiniset keraamiset laatat soveltuvat yleensä hyvin kevyelle tai kohtalaiselle liikenteelle, ja niiden vedenimukyky on yleensä suhteellisen suuri, minkä vuoksi ne eivät ole yhtä pakkasenkestäviä ja ne ovat alttiimpia kulumiselle ja lohkeamiselle kuin posliiniset laatat.

Posliinilaatta on laatta, joka valmistetaan yleensä pölypuristusmenetelmällä posliinisavesta, jolloin saadaan tiivis, läpäisemätön, hienorakeinen ja sileä laatta, jonka pinta on terävästi muotoiltu. Posliinilaattojen vedenimukyky on yleensä paljon pienempi (alle 0,5 %) kuin muiden laattojen, joten ne ovat pakkasenkestäviä tai pakkasenkestäviä. Lasitetut posliinilaatat ovat paljon kovempia ja kestävämpiä kulutuksen ja vaurioiden suhteen kuin muut kuin posliiniset keraamiset laatat, joten ne soveltuvat kaikkiin käyttökohteisiin kevyestä liikenteestä raskaimpiin asuinrakennuksiin ja kevyeen kaupalliseen liikenteeseen. Täysrunkoisissa posliinilaatoissa väri ja kuvio kulkevat koko laatan paksuuden läpi, mikä tekee niistä käytännössä kulutusta kestämättömiä, ja ne soveltuvat kaikkiin käyttökohteisiin asuintiloista vilkkaimmin liikennöityihin kaupallisiin tai teollisiin sovelluksiin. Posliinilaattoja on saatavana mattapintaisina, lasittamattomina tai kiillotettuina.

Saltillo (savi) -laattojemme lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme vain korkealaatuisia lasitettuja ja täysrunkoisia posliinilaattoja, jotka takaavat vuosien huolettoman käytön hinnoilla, jotka ovat vertailukelpoisia tai halvempia kuin muut kuin posliiniset keraamiset laatat.

Kysymys: Voiko keraamisia laattoja käyttää ulkona?

V. Jotta laattaa voidaan käyttää ulkona, suosittelemme, että sen on oltava pakkasenkestävä ja lasittamaton lattiakäyttöön. Varmista, että imeytymisaste on 0,5 % tai vähemmän.

K. Mitä eroa on lasitetuilla ja kokolaatoilla?

V. Lasitetut laatat päällystetään nestemäisellä lasilla, joka sitten poltetaan saven pintaan. Lasite tarjoaa rajattoman valikoiman värejä ja kuvioita sekä suojaa laattaa likaantumiselta. Lasittamattomat laatat ovat melko samanlaisia kuin lasitetut laatat, paitsi että niiden pintaa ei ole pinnoitettu. Kokoposliinilaatoissa ei näy kulumista, koska niiden väri ulottuu koko laatan läpi, mikä tekee niistä ihanteellisia kaupallisiin sovelluksiin.

Kysymys: Pitäisikö keraamisiin laattoihin käyttää tiivistysainetta?

A. Lasitettu laatta on jo valmiiksi tahrankestävä, joten tiivistettä ei ole syytä laittaa. Lasittamattomiin laattoihin tai laastisaumoihin voi laittaa tunkeutuvaa tiivistysainetta. Tunkeutuva tiivistysaine on näkymätön, tahrankestävä suoja, joka imeytyy pintaan.

Q. Missä laattojasi voidaan käyttää ja mikä on PEI-luokitus?

A. PEI-luokat vaihtelevat 0:sta 5:een. Porcelain Enamel Institute -luokitusasteikko ei ole laadun mittari. Se on asteikko, joka osoittaa selvästi käyttöalueet, joita kukin valmistaja suosittelee ja joihin se on suunnitellut laatat. PEI 2 -laatta on suunniteltu alueille, joilla on hyvin vähän liikennettä ja joissa likaantumista on odotettavissa. Useimmissa tapauksissa näiden laattojen esteettiset yksityiskohdat ovat ensisijaisen tärkeitä. Tässä laattaryhmässä on usein korkeaa kiiltoa, eloisia värejä ja metallielementtejä. Sitä vastoin PEI 5 -laatta on suunniteltu väärinkäytöksiä varten erittäin raskasta jalankulkua varten. Tekniset näkökohdat, kuten pinnan kulutuskestävyys, otetaan huomioon, ja ne on saavutettava ensin ennen esteettisten vaikutusten sisällyttämistä.

Luokka 0 – ei jalankulkua:

Vain seinälaatat, eikä niitä saa käyttää lattioilla.

Luokka 1 – Erittäin kevyt liikenne:

Erittäin vähäinen jalankulku, vain paljain jaloin tai sukkasillaan. (pääkylpyhuone, kylpylän kylpyhuone).

Luokka 2 – Kevyt liikenne:

Tossut tai pehmeäpohjaiset kengät. Toisen tason pääkylpyhuoneet, makuuhuoneet.

Luokka 3 – Kevyt tai kohtalainen liikenne:

Kaikki asuinalueet lukuun ottamatta joitakin sisäänkäyntejä ja keittiöitä, jos odotettavissa on erittäin raskasta tai kuluttavaa liikennettä.

Luokka 4 – kohtalainen tai raskas liikenne:

Suuri jalankulkuliikenne, alueet, joihin voi kulkeutua hankaavaa tai ulkopuolista likaa. Asuntojen sisäänkäynti, keittiö, parveke ja työtaso.

Luokka 5 – Raskas liikenne:

Keraamiset laatat, joita suositellaan asuin- ja liiketilojen sekä laitosten lattioille, joilla on raskasta liikennettä.

Kysymys: Tehdäänkö laatta-asennuksia?

A. Emme tee laatta-asennuksia. Katsokaa paikallisilta keltaisilta sivuilta tietoja laatta-asentajista.

K. Miten laatan ostaminen toimii?

A. on tukkukauppias, jolla on oma Internet-teknologia ja maksuton asiakaspalvelu, joka tarjoaa uskomattoman alhaisia hintoja laadukkaista rakennustuotteista. Täytämme laattatilaukset kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on myydä kuormalavojen kerrannaiseriä ympäri Pohjois-Amerikkaa sijaitsevista varastoista. Toinen tapa on kuljetuskontti-tilaukset suoraan valituilta valmistajilta, jotka toimitetaan työmaallesi.

Q. Tarvitsen pienemmän määrän laattoja kuin vähimmäismääränne – miten jatkan tästä eteenpäin?

A. Katso paikallisilta keltaisilta sivuilta tietoja jälleenmyyjistä, jotka myyvät pienempiä määriä. Etsi kohdasta "Laattojen jälleenmyyjät" tai "Keraamisten jälleenmyyjät".

Q. Voinko ostaa vain yhden laatikon ennen kuin teen koko tilaukseni?

A. Emme voi myydä yksittäisiä laatikkolaatikoita toimituskulujen vuoksi. Yhden laatikkolaatikon turvallisen lähettämisen kustannukset voivat olla yli viisinkertaiset varsinaiseen laattamäärään verrattuna.

Jos haluat nähdä laatat henkilökohtaisesti ennen ostamista, tutustu ilmaiseen näyteohjelmaamme. Lähetämme sinulle jopa viisi ilmaista näytettä suoraan kotiovellesi. Luottokorttia ei tarvita. Tarjoamme myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että jos et ole täysin tyytyväinen laattaan ennen asennusta, voit palauttaa sen ja saada täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa toimituksesta.

Q. Voinko saada vain yhden tuotteen pakkauksessa?

V. Konttipakkaustilaukset voivat sisältää minkä tahansa yhdistelmän tehtaan tuottamia värejä, kokoja, viimeistelyjä ja muotoja. Jokaista tyyppiä kohti on vähintään yksi kuormalava. Laatat ovat raskaita ja vaativat asianmukaiset laitteet tai työvoiman, jotta tavarat voidaan ottaa vastaan toimitettaessa. Tarkistakaa tavaroiden paino ennen toimitusta, jotta olette asianmukaisesti valmistautuneet.

Q. Kuinka paljon rikkoutumista minun pitäisi odottaa tilauksen yhteydessä?

A. Ei ole epätavallista, että 2-3 % laatoista on jossain määrin rikkoutunut (esim. lohkeillut reunat). Enintään 10 %:n osuus katsotaan edelleen hyväksyttäväksi. Näitä vaurioituneita laattoja voidaan käyttää leikkauksiin, jotka sinun on tehtävä. Jos rikkoutumista on yli 10 %, pyydämme sinua merkitsemään sen logistiikan vastaanottoasiakirjaan ja ottamaan kuvia. Tee reklamaatio meille 10 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.