Pitkä pitsineuletakki

Pitkä neuletakki on siitä armollinen ja imarteleva vaatekappale, että se peittää. Naisten SUPERDRY – Pitkät neuletakit. Omaksu boheemi look ja yhdistä kukkamekkoon pitkä neuletakki tai muhkea oversize neuletakki. Palmikkoneuletakki kuuluu erottamattomasti preppy-tyyliin.

EDC – Sisältää villaa: Avoin pitkä neuletakki, taskut. Rosemunde Milano- neuletakki 199,00 €.

Pitsineuletakki 100% merinovilla

Pitkä pitsineuletakki

Selected SfDarla-merinoneuletakki 89,95 €. Valikoimassamme on paljon neule- ja neulostakkeja ja aina oikeat mallit. Hoito-ohjetta noudattamalla varmistat, että voit nauttia hyvästä ostoksestasi mahdollisimman pitkään. Neuleet ja neuletakit ovat ehdottomasti syys- ja talvipukeutumisen tärkeimpiä vaatteita! Gina Tricot tarjoaa niitä runsaasti. Lotte-langasta neulottu kapealinjainen neuletakki eteen solmittavalla vyöllä.

Ilmavan kevyt, pitkä pitsineuletakki on neulottu Novita Lehto -langasta ja siinä on joustinneuleinen shaalikaulus. Neuletakit sopivat asuun kuin asuun.

Naisten neuletakkeja netistä

Pitkä pitsineuletakki

Kevyt ja laskeutuva pitsineuletakki Novita Elegia –langasta toistaa ruskan sävyjä. Onko suosikkisi rento pitkä neuletakki vai tyköistuva lyhyt neuletakki? Siisti naisten neuletakki toimii myös vaihtoehtona jakulle. Meidän valikoimastamme löytyy. Romanttinen pitsineuletakki, jossa on trumpettihihat, on kauden ehdoton suosikki.

Yhdistä farkkujen tai leggingsien kanssa tai käytä mekon päällä. Pitkä ja pehmeä neuletakki kolmessa värissä. MINI PRINTILLÄ VARUSTETTU PUUVILLAINEN NEULETAKKI. KIDS PITKÄ GLITTERINEN NEULETAKKI. Pitkä, pitsikuviollinen neuletakki myyränruskea. Ohjeellamme teet klassisen ja pitkän neuletakin, jota rakastat vielä vuosienkin päästä. Kotilieden helpolla ohjeella teet kevyen pitkän neuleen, joka on.

Naisen ihanan pitkä harmaa neule. Neulo naiselle Sahrami- neuletakki. Olen aiemmin tehnyt muutaman neuleen lapselle, tämä oli nyt ensimmäinen itsetehty neuletakki itselleni. Tästä neuletakista tuli melko pitkä.

Pitsineuletakki, Vaatteet ja kengät, Vaasa, Tori.

Pitkät neuletakit netistä

Pitkä pitsineuletakki

Tavoitteenani oli neuloa päättötyökseni kuviollinen pitkä neuletakki, vyönauhalla ja taskuilla, lähinnä oleskelukäyttöön kotona. Löytyiskö teistä tietäväistä apua alottelijalle. Ystävälläni on ihana polviin asti oleva kevyt. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta. Valitse festareille pitkä neuletakki hapsuilla ja yhdistä se upeasti farkkushortseihin ja suuriin saappaisiin.

Punainen pitsineuletakki on ihanan lämmintä merinovillaa. Laaja valikoima neuletakkeja online. Sekä lyhyet että pitkät mallit ja paljon upeita värivaihtoehtoja. Osta Odd Molly -villatakkeja Odd Mollyn virallisesta nettikaupasta. Sieltä löydät laajimman valikoiman ja ilmaiset toimitukset. Aventura – Aventura neuletakki.

Moi moi:) Toivottavasti saatte selvää tosta mun mallipiiroksesta:) Että miten tää neule on syntynyt. Olen neuletakkien suurkuluttaja! Kelit lämpenevät kovaa vauhtia, ja pitkä neuletakki onkin keväinen suosikkivaatteeni yhdistettynä lyhyeen. Pitkä pitsineuletakki jossa muodikas leikkaus sekä avoin etumus ja väljät hihat.

Pehmeää, läpikuultavaa ja hyvin laskeutuvaa pitsiä.