Pipe Boxing jalkalistat putkien piilottamiseen

Keskuslämmitys on välttämätön Yhdistyneessä kuningaskunnassa (erityisesti talvella!). Valitettavasti tämä tarkoittaa yleensä sitä, että putket kulkevat seinien alaosassa, mikä voi olla rumaa.

Monet teistä ovat varmasti maalanneet tai aikovat maalata putket, jotta ne olisivat mahdollisimman houkuttelevia.

Putkien taakse voi kuitenkin olla vaikea saada sivellintä, ja tämä voi aiheuttaa ongelmia, jos maalaat putket eri väriseksi kuin seinät.

Tapettien kiinnittäminen voi parhaimmillaan olla pelottava tehtävä. Seinillä olevat putket voivat vaikeuttaa sitä, sillä putkiliittimien ja muiden esteiden kiertämiseksi on tehtävä ylimääräisiä leikkauksia.

Putket voivat myös olla pölymagneetteja, ja niiden muodon vuoksi niitä voi olla melko vaikea pitää puhtaana.

Ne on mahdollista piilottaa seinän sisään, mutta tämä voi aiheuttaa lisäkustannuksia. Tästä huolimatta meillä on vaihtoehtoinen vaihtoehto – putkikoteloiden jalkalistat. Tulemme tähän hieman myöhemmin postauksessa.

Mitä vaihtoehtoja sinulla on putkistojen piilottamiseen?

Putkien peittämisratkaisut

Useimmat putket, jotka asiakkaat haluavat piilottaa, ovat keskuslämmitysjärjestelmän patteriputkia.

Ensimmäinen ja tärkein ratkaisu, jota ihmiset käyttävät, on putkien kotelointi.

Putkistojen kotelointi

"Laatikkoon sulkemisella" tarkoitetaan yleensä suorien puupalojen (yleensä MDF-levy tai jopa kipsilevy) käyttämistä laatikkokannen muodostamiseksi putkien ympärille.

Pipe Boxing jalkalistat putkien piilottamiseen

Tämä saattaa olla sinulle jo tuttua, sillä se on melko tavallista kaikissa Yhdistyneen kuningaskunnan kodeissa, erityisesti keittiöissä ja kylpyhuoneissa.

Laatikkokotelointi on helppo ratkaisu, joka piilottaa putkistot ja luo sisätiloihin siistin ja vähemmän sotkuisen ilmeen. Jos käytät tätä menetelmää, boxingin maalaaminen samanväriseksi kuin jalkalista tai ympäristö auttaa minimoimaan visuaalisen vaikutuksen huoneeseen.

Tämä vaihtoehto on yleensä halvin toteuttaa, mutta se voi saada huoneen näyttämään ja tuntumaan pienemmältä kuin se todellisuudessa on, koska laatikointi voi viedä tilaa.

Tarkastellaan siis toista vaihtoehtoa keskuslämmitysputkien peittämiseksi.

Vinojalkalistat ja -jalkalistat

Tästä vaihtoehdosta on tulossa nopeasti yhä suositumpi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Siinä otetaan tavallinen jalkalista ja poistetaan materiaalia sen takaosasta, jotta saadaan luotua tilaa putkien kanavoimiseksi.

Pipe Boxing jalkalistat putkien piilottamiseen

Tarjoamme täällä Skirting Worldissa 100 mallia, joista suurimpaan osaan voidaan sisällyttää putkialennus.

Suurin etu jalkalistojen käyttämisessä, joissa on putkifleksi, on se, että se on lähes täysin näkymätön ratkaisu. Tarkoitamme tällä sitä, että jalkalistat löytyvät kodeista joka tapauksessa, ja putket piilotetaan niiden taakse, joten mikään ei näytä sopimattomalta!

Tämä vaihtoehto on edullinen (vain pieni lisäkustannus jalkalistan pituuden päälle) ja vaatii vähemmän asennustyötä kuin juuri käsittelemämme laatikkomenetelmä.

Koska useimmissa kodeissa putkien asennuskorkeudet vaihtelevat (jotkin saattavat olla juuri lattian yläpuolella, toiset hieman korkeammalla), emme tarjoa vakiokorkeutta putkireunukselle. Paksuus on kuitenkin aina vakio.

Esim:

Jos tilaat 18 mm paksuisen jalkalistan, putkireunus on 12 mm paksu, jolloin materiaalia jää 6 mm.

Jos tilaat 25 mm paksuisen jalkalistan, putkifalssin paksuus on 19 mm, jolloin materiaalia jää jälleen 6 mm.

Tämä auttaa varmistamaan, että jalkalista pysyy kestävänä ja antaa sinulle riittävästi tilaa putkiston piilottamiseen.

Mitä tulee putkipellin korkeuteen, voimme tehdä mitä tahansa. Yksi asia, joka on hyvä pitää mielessä, on se, että haluamme jättää noin 25 mm korkeammalle ennen suunnittelun aloittamista. Tämä auttaa myös jalkalistoja säilyttämään lujuutensa sekä kuljetuksen että asennuksen kannalta.

Jalkalistan suojukset

Sivustollamme on jo valikoima jalkalistan suojuksia, jotka saattavat sopia täydellisesti putkiesi peittämiseen (jotkut asiakkaat ovat alkaneet kutsua niitä "putkipeitteen jalkalistaksi").

Pipe Boxing jalkalistat putkien piilottamiseen

Koska niitä käytetään olemassa olevien jalkalistojen peittämiseen, alennus on luonnollisesti suurempi kuin tavallinen alennustarjouksemme.

Valikoimastamme pitäisi löytyä putkipeitelevyjä, jotka peittävät putkesi, mutta jos ei löydy, ota yhteyttä – voimme varmasti keksiä jotain!

Nämä ovat täydellinen vaihtoehto, jos putkistosi on asennettu alkuperäisten jalkalistojen päälle. Mittaa vain lattiasta putkien yläreunaan (lisää varmuuden vuoksi noin 5 mm), niin saat putkien piilottamiseen tarvittavan räystään korkeuden!

Yhteenveto

Olemme siis käsitelleet muutamia vaihtoehtoja putkistojen piilottamiseksi kotiisi. Seuraava osa on sinusta kiinni!

Voimme auttaa laatikointimateriaalin (neliönmuotoinen MDF) kanssa, jos valitset tämän reitin.

Voimme myös toimittaa jalkalistoja, joissa on räätälöidyn kokoinen räystäs, jos haluat käyttää tätä vaihtoehtoa.

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella vaatimuksistasi perusteellisesti!