Pintalaasti

Harmaa ruiskutettava rappauslaasti uusien ja. Polymeerisideaineinen pintatasoite kuiviin tiloihin. Kalkkisementtisideaineinen rappauslaasti kivirakenteisten seinäpintojen rappaukseen. Kuivien sisätilojen seinä- ja kattopintojen tasoittaminen. Ruiskutettava kalkkisementtilaasti pintarappaukseen.

Saatavana tilauksesta 3 mm:n raekoko.

Diessner rappausjärjestelmät

Pintalaasti

Soveltuu myös käsinrappaukseen. Osittain tasoitus: enintään 5 mm, kokonaan tasoitus: 1-3 mm n. Tiilitakan pinnoitus 410 V Ohutrappauslaastilla ja valkoisella SilcoPinnoitteella. Liimasideaineinen pintatasoite seinien ja kattojen tasoituksiin kuivissa sisätiloissa. Maksimikerrospaksuus ylitasoituksissa 2 mm.

Maaliteknologioiden kehittyminen on. SEMENTTI- KVARTSIHIEKKA- JA POLYMEERIPOHJAINEN KOVAPINTAINEN PINTALAASTIperusvärit harmaa ja valkoinenSisä- ja. Rappauspintaan saadaan väri joko rappauslaastipintaan levitettävällä maalilla tai läpivärjätyllä pintalaastilla.

Julkisivun pintakäsittelyt

Pintalaasti

Maali toistaa pohjarappauslaastin pinnan. Mineraalipohjainen pintalaasti. Kuivana erityisen valkoinen ja tasavärinen. Mahdolliset pintalaastit: Diessner Keinohartsipinnoituslaasti. KHP-F tai Diessner Silikonihartsipinnoite. Täyttölaasti- pinnan tulee olla kostea, mutta selvästi tasaisen imukykyinen. Pintalaasti ruiskutetaan koneelli- sesti tai lyödään käsin työsaumoja välttäen. Pohjustuskalkkiin voidaan lisätä väripigmenttejä, varsinkin mikäli kyseessä on uusi rappaus, jossa pintalaasti on värillinen.

Värillisellä pintalaastilla halutaan. Fescon Jalolaasti JL on läpivärjätty kalkkisementtipohjainen pintalaasti, jossa on säänkestävyyttä parantavia ja kapillaarista vedenimeytymistä pienentäviä. Anna pintalaastin kuivua 6‐8 tuntia ennen seuraavaa kerrosta. RA rappaus pintalaasti välttävä.

Tilaa aletaan lämmittää muutaman viikon kuluttua, hävinneekö ongelma kun piippu on lämmennyt ja kuivunut ja sitten vasta pintalaasti? Käyttövalmis, silikonhartsipohjainen pintalaasti ulkokäyttöön. Revittyyn- ja kivipiirtorappaukseen. Ominaisuudet o korkea vesihöyryn ja CO2:n läpäisevyys.

MUUT PINNOITTEET: kivi, klinkkeri. JÄRJESTELMÄN KEHITTÄJÄT: NCC-RAKENNUS OY.

Pintatasoite weber vetonit lr+ 20 kg

Pintalaasti

Karkean sisäseinän, tiili- tai harkkoseinän täysrappauksella tarkoitetaan kolmikerrosrappausta, johon kuuluvat tartuntakerros, täyttökerros ja pintalaasti. Saviukumajan savilaastit ovat ainoita Virossa valmistettavia savilaasteja. Savilaastit sisältävät laadultaan erinomaista savea ja. Pintalaastin levitys 2 kerrosta, Dekofloor ex Beton, kuivumisaika kerrosten välillä n3h ja ennen lakkaustan 19h.

Jos on kyse rappauksen korjaamisesta, mikä vanha pintalaasti on? Kun vastaus edellä oleviin kysymyksiin on selvä, ollaan jo aika pitkällä. Antiikkilaasti tiili- ja betonipinnoille. Kuitulaasti tummempana ja vaaleampana korjauksiin ja tasoituksiin.

Peittävyys noin 7-8 neliömetriä (2-3 mm kerroksena) seinäpintaa per 25 kg kuivaa savilaastijauhoa, johon. Voidaan käyttää pintalaastina Diessner eristerappausjärjestelmässä.