Piirustukset sähköiseen muotoon

LVI- piirustukset sekä muut asiakirjat sähköiseen muotoon nopeasti ja edullisesti. Vektorointi helpottaa piirustusten käsittelyä ja päivittämistä. Arkistoskannauksella saat siirrettyä arkistosi digitaaliseen muotoon, jolloin se mahtuu pieneen. Vaikka piirustusten pitäminen skannatussa rasterimuodossa digitaalisessa arkistossa on.

CAD-ohjelmilla, tarvitsevat suunnittelijat rakennusten kuvat DWG -muodossa. Skannaamme piirustukset sähköiseen muotoon, niin että niitä voidaan.

Tulostaminen ammattilaisille

Piirustukset sähköiseen muotoon

Kun haluat siirtää paperille tehdyt piirustuksesi sähköiseen muotoon, skannaamme ne haluamaasi tiedostomuotoon. Skannerin leveys on 900 mm, joten. Vanhat piirustukset skannattiin ja muutettiin sähköiseen muotoon. Pohjapiirustuksista saatiin myös DWG- muodossa olevat vektoroidut ja. Insinöörityön aiheena oli, että kaikkien Kajaanin kaupungin hallinnassa olevien rakennus- ten piirustukset saatetaan sähköiseen muotoon. Työmailla puutteellinen tiedonkulku viivästyttää aikatauluja ja lisää kuluja.

Uusi sovellus siirtääkin rakennuspaperit sähköiseen muotoon. Skannauspalvelut taloyhtiöille – asiakirjat sähköiseen muotoon.

Rakennuspiirustukset skannaus ja vektorointi

Piirustukset sähköiseen muotoon

Aloitamme taloyhtiöiden piirustusten ja teknisten asiakirjojen. Skannatut tiedostot ovat yleensä parempia kuin alkuperäinen paperikuva. Siirrä nyt paperiarkistosi sähköiseen muotoon. Piirustukset ovat käytössäsi missä. Skannaamalla saadaan vanhat paperi- tai muovipiirustukset helposti sähköiseen muotoon. Digitaalisina suunnitelmat ovat.

Mittaamme ja laadimme tarkat piirustukset suoraan sähköiseen muotoon. Digitoimme vanhat rakennuspiirustukset tehden tarkistusmittaukset paikan päällä. Tulostimellamme onnistuu piirustusten ja kuvien skannaukset, kopioinnit ja tulostukset. Vanhojen piirustusten skannaus sähköiseen muotoon on nykypäivää. Sähköisessä arkistossa olevat piirustukset TIF- formaatissa CCITT Group 4. Suunnitelmien muuttaminen digitaaliseen muotoon. Mikäli pääpiirustuksia ei ole toimitettu sähköiseen palveluun sovitusti 30. Suunnittelutoimisto Plaanari Oy:n dokumentointipalvelu siirtää mm.

Entiset piirustukset ovat monesti paperiversioina, joita voidaan skannata ja. Vantaan alkaa ensimmäisenä kaupunkina Suomessa ottaa vastaan tekniset piirustukset, kuten rakenne- ja LVI-kuvat myös sähköisessä muodossa. Jouko Vilmi Vesilaitoksen piirustukset sähköiseen muotoon. Sähkö- ja automaatiopiirustukset on jo vuosia.

Vesilaitoksen piirustukset sähköiseen muotoon

Piirustukset sähköiseen muotoon

Asiakirjat löydetään dokumenttihaun avulla: piirustukset, suunnitelmat, selvitykset. Digitoinnin avulla vanhat paperiasiakirjat muutetaan sähköiseen muotoon. Tilapalvelun arkistosta lainattu vanha piirustusaineisto on. Lupia voi myös hakea sähköisesti Lupapiste-järjestelmän kautta. Lupapiste kauppa -palvelun kautta saatavat piirustukset ovat suurimmalta. Rakennuspiirustukset -tuotteelta voit hakea kiinteistöllä sijaitseviin rakennuksiin sähköisessä muodossa olevia piirustuksia Tiedot perustuvat kaupunkien. Skannaamme myös vanhat piirustuksesi sähköiseen muotoon (TIF… Halutessasi muunnamme piirustukset vektoriformaattiin (DWG tai DXF).

Rakennusvalvonnat tarjoavat usein mahdollisuuksia sähköiseen asi-. Esteettömyys selvitetään usein lomakkeen muodossa olevassa esteettö-.