Pihla varma

Suuret lasipinnat ja kiinteät ikkunat kasvattavat suosiotaan. Kiinteät ikkunat ovat huolettomia, sillä niissä on vain kaksi pestävää pintaa. Suomen suosituin ikkunamalli on varma valinta uudisrakentamiseen ja. Voit muokata siitä mittoja muuttamalla haluamasi.

Sinun toiveidesi mukaan valmistetut mittatilausikkunat.

Pihla ikkunat ja ovet – rau

Pihla varma

Pihlan korkealuokkainen ulko-ovi toimii varmasti, pysyy suorana, on lämmönpitävä ja turvallinen eikä hätkähdä hankaliakaan sääolosuhteita. Pihla ikkunat ja ovet on suunniteltu suomalaiseen käyttöympäristöön. Pihla ovet ja ikkunat tehdään Suomessa mittatilaustyönä. Tuotekortti Varma Parveke SS sisäänaukeava kaksilehtinen ikkunaovi. Ikkunoiden tammilistoitus kruunaa oven arvokkaan olemuksen.

Maali vesiohenteista akryylimaalia, jonka pintapäästöluokitus M1.

Pihla varma kiinteä » mondosec oy saneeraa ja rakentaa laadulla

Pihla varma

Varman ulkopuoli on suojattu säältä alumiiniprofiileilla. Vakiokuultovärit luonnonvärinen mänty. Monipuoliset lukitusvaihtoehdot mahdollistavat oven käytön erilaisissa kohteissa ja tarpeissa. Energiatehokkaan lasituksen ja pitkälle kehitellyn tiiviyden ansiosta Varma. Pihla Varma Patio voidaan varustaa.

Pihla -ikkunat ja -ovet sisältyvät myös yhä useamman talotehtaan. MSE- tyypin puualumiini-ikkuna. Varma e on tiivis ja luotettava jokasään moni-. Pihla-ikkunat on suunniteltu erityisesti.

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen, kotona tai mökillä. Vaativiin kohteisiin sopivan Pihla Termo -perheen lisäksi uuteen valikoimaan kuuluvat perustason Varma – ja rautakauppamyyntiin tuleva. Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan. Voit toteuttaa suuretkin ikkunaseinät kustannustehokkaasti tinkimättä energiataloudesta. Mikäli tarvitset tyyppihyväksyttyä paloikkunaa, on valintasi Pihla Palo.

Ikkunasi Oy on valtuutettu Pihla -tuotteiden jälleenmyyjä.

Pihla varma 2+1 lasinen perusikkuna

Pihla varma

Varma – ja Termo- ikkunat soveltuvat vanhan korjaamiseen ja uuden rakentamiseen. Tuotetta saatavilla rajoitettu erä. Kun omakotitalosi tai rivitalosi kaipaa uusia ikkunoita tai ulko-ovia, Pihla on varma valinta niiden valmistajaksi. Vaasan seudulla ja muualla Pohjanmaalla sinua. Kaksipuitteisen puu-alumiini-ikkunan (MSE) osat. Kuvan malli Pihla Varma – ikkuna tuuletusikkunavarustuksella sisältä kuvattuna.

Miehen lähtö oli lyönyt Pihlaan vakavan leimansa, hieman hämillisen, voisi sanoa. Silmu kasvaisi vähitellen oksaksi, joka tekisi lehtiä, siitä Pihla oli varma. Kun kaipaat laadukkaita ikkunoita ja ovia, Pihla on varma valinta! Pihla istuutui kirjoituspöydän ääreen ja avasi ajatuksissaan penaalin löytääkseen sieltä.

Yhtäkkiä Pihla oli aivan varma, että Annin päiväkirjat olivat olleet juuri. Tarkkailin tuhannennen kerran Pihlan profiilia, käsiä, ryhtiä, liikkeitä löytääkseni mitä tahansa tuttua. Pihla Varma Kiinteä Ikkuna soveltuu erinomaisesti pääsisäänkäyntien ja muiden ovien pariksi. Tässä mallissa on mitoitus ja varusteet, jotka sopivat erityisesti.

Uudet innovatiiviset ja ennen kaikkea suomalaiset ikkunaratkaisut nostavat rakentamisen uudelle tasolle!