Pihalaatta 30×30 musta

Varastosta ei löydy pyydettyä määrää. Halutessasi voimme ilmoittaa, kun. Laatan väri on musta ja samaa kokoa on saatavilla myös harmaana tai punaisena. Kaksipuoleinen betonilaatta piha-alueiden päällystämiseen.

Pihalaatat sopivat pihalle kuin pihalle ja kestävät kovaakin kulutusta. Puhdistamiseen voi käyttää painepesuria, mutta paine saattaa vaurioittaa.

Keramiikka valtaa terassit ja pihat

Pihalaatta 30x30 musta

Väriltään musta laatta on saatavilla myös. Kun ostat Pihakivet ja pihalaatat, voit olla varma, että saat hyvän tuotteen hyvään hintaan. Pihalaattoja voi käyttää myös alustana laajemmille alueille, kuten grillikatoksille ja patioille. Etusivu Piha ja puutarha PIHA- JA PUUTARHATARVIKKEET Pihalaatat. Lakka Pihakivi 60 musta 278x138x60 mm. Lakka Unikivi 60 musta 225x113x60 mm.

Pihalaatat, Ruukut, kivet ja koristeet, Piha ja puutarha, Raisio, Tori.

Betonilaatta harmaa 300x300x50mm luja (p*)31351 sileä harmaa

Pihalaatta 30x30 musta

HB betonilaattoja pihalaattoja, Muu piha ja puutarha, Piha ja puutarha, Jyväskylä, Tori. Laatat ovat suosittuja ja klassisen kauniita. Niiden selkeät muodot ja yksinkertaisuus luovat harmonisen pihan. Kivapihan mallipihalla pääset tutustumaan erilaisin pihalaatta – ja. Lattialaatta Gres 30×30 Harmaa. Betonilaatat ovat kestäviä ja suunniteltu Suomen. Ennen asennushiekan levittämistä tarkistetaan, että kantavan kerroksen pinta on tasainen, asianmukaisesti tiivistetty, ja että. Purjelaatta ja betonilaatta sopivat erityisesti oleskelualueille ja kulkuväylille.

Kivien värivaihtoehtoja on useita: harmaa, punainen, musta ja karelia. HB-pihapäällystevalikoimasta löydät monimuotoisia ja värikkäitä elementtejä, joilla luot pihallesi yksilöllisen ilmeen. Yhdistelemällä muotoja, värejä ja. Parvekkeellemme kuin mittatilaustyönä tehtyinä nämä oli helppo sovitella paikalleen, mutta valintavaiheessa myymälässä tasalaatuisten valinta vei aikaa. Pihalaatoilla voit helposti valmistaa pation tai käytävän puutarhaan.

Kyllästyksen ansiosta laatat kestävät pitkään ulko-olosuhteissa. Keraamiset laatat ja luonnonkivet. Suomen ilmasto on haastava, se tiedetään, mutta moni ei ehkä tiedä sitä, että.

Yksilölliset ratkaisut ympäristösi viihtyvyyden parantamiseen

Pihalaatta 30x30 musta

Perinteinen 30×30 tekeekin jo kovaa vauhtia tilaa 60×60-kokoa oleville. Seinä Lattia Koriste Mosaiikki. Tässä kuvastossa on esitelty yli 50 laattasarjaa teknisine. Nyt ABL Finlandilla on kolmisen kymmentä työntekijää, yli 50 laattatehtaan. Kuvaus: Kuvassa musta kuviolaatta ja nurmikon reunakivi.

Vaihtelua saattaa myös olla pinnan kuvioinnissa ja muissa yksityiskohdissa. Mosaiikit 2,5×2,5 (arkki 30×30 ) 3×6 (arkki 30×30 ) Brick-mosaiikki (arkki 30×30 ). CrossOver-sarjan kuviointi on elävä, mutta silti rauhallinen. MICROTEC- teknologia mahdollistaa. Pesubetonilaatta mustavalkoinen 40×40. Kakspuolilaatta punainen 30×30. Kipakasta löydät kattavan valikoiman.

Laatan pohja johtaa kosteuden pois, ja laatta on helppo pitää puhtaana. UV- kestävää PP-muovia, joka kestää.