Pieni keittokomero

Tänä keväänä opiskelin ahkerasti Pizze-kirjaa ja lopulta odotus palkittiin, kun viimein etenin lukemisessa reseptiosioon asti. Koska minulla oli viikolla 22. Löydä inspiraatiota ja vinkkejä pienen keittiön sisustukseen. Pienen rivitalokaksion keittokomero oli täyttänyt jo 25 vuotta.

Vanha keittiö oli aikansa elänyt ja tuntui jo kovin nuhjuiselta, ahtaalta ja. Vanhassa kerrostalossa on pieni keittokomero, jossa on kaksi oviaukkoa, eli läpikulku makuuhuoneesta eteiseen.

Vanamo: romaani rikoksesta

Pieni keittokomero

Mökkimme keittiö on todella pieni. Oikeastaan voidaan puhua vain keittokomerosta. Teimme mökkikeittiöön remontin reilu viisi vuotta sitten. Myös keittokomeron lattialaatta uusittiin.

Kannattaa muistaa että pienen keittokomeron voi hyvin laajentaa syvennyksestä myös olohuoneen puolelle. Kapea baaritaso ikkunan edustalla toimii hyvin. Yläkerran makuuhuonetta on aikoinaan vuokrattu opiskelijalle, siksi sen vieressä on pieni keittokomero, tai minikeittiö niin kuin me sitä kutsumme. Pimeä koppero muuttui avaraksi avokeittiöksi.

Pieni keittokomero? (sisustaminen)

Pieni keittokomero

Tiesin, että keittön osalta kaikki järjestyy”. Keittokomero on yleensä pienempi kuin keittiö ja on usein syvennyksessä. Pieni keittokomero remontoitiin avaraksi tilaksi olohuoneen yhteyteen. Puuhellan kupeeseen on tehty pieni "museonurkkaus", jota on virkistetty tyyliin. Puukerrostalokodin keittokomerossa oli pula säilytystilasta. Makuuhuone, jonka yhteydessä oli kylpyhuone, ja toinen huone, joka toimitti olohuoneen ja ruokasalin virkaa ja jonka nurkassa oli pieni keittokomero. Ja jopa pieni huone on mahdollista luoda upea ja moderni keittiö tilaa. Sari Lindemanin asunto oli pieni ja hieman ahdas.

Olohuoneen oikealla reunalla oli ruokapöytä ja sen takana pieni keittokomero. Sitten oli kaksi yksittäistä mökkiä, ja niiden jälkeen alkoi pieni mökkikylä, jossa avoimista. Rakennuksessa oli tupa, kamari ja pieni keittokomero sekä vesijohto. Ovelta vinosti vasemmalla oli pienen pieni keittokomero, jota hallitsi likaisten astioiden röykkiö. Huoneessa oli vain yksi ikkuna. Se oli melko suuri, mutta miltei. Pienen keittiön ei tarvitse olla tylsä – ja vaikka sinulla on vain muutama neliö, sinun ei tarvitse tyytyä keittokomeroon. Kvikillä on laaja valikoima upeita keittiöitä.

Itselläni on kuitenkin pieni putkimallinen keittokomero pituudeltaan vain 2. Onko joku teetättänyt Puustellilla remontin pieneen keittokomeroon.

Pienen keittiön muodonmuutos

Pieni keittokomero

Esimerkiksi yksiöissä on monesti vain pieni keittokomero, joiksi luokitellaan seitsemän neliömetrin kokoiset keittiötilat ja joihin ei mahdu. Pieni, ruskean ja harmaan sävyin sisustettu keittiö, jossa perinteinen tapetti ja nykyaikaiset ruostumattomasta teräksestä. IKEA KUNGSFORS-telineet ja -hyllyt. Varusteluun kuuluu HDMI-tykki sekä pieni keittokomero. Kaikki seinät maalattiin ja kattoihin asennettiin paneelit led-alasvaloilla. Keittiön pieni keittokomero laajennettiin ja päivitettiin uusilla kalusteilla ja kodinkoneilla. Kattohuoneistossa on myös pieni keittokomero ja hieno olohuone plasmatelevisiolla ja runsas kokoelma DVD-elokuvia.

Huvilassa on myös kaksi terassia, joista. Tilasta löytyy pieni keittokomero (kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi) sekä WC. Tilassa on rikkaharja ja -lapio, jätäthän tilan samaan kuntoon. Kompakti kahden hengen yksiö Helsingin Pakilassa lähellä vilkasta Tuusulanväylää.

Suuret ikkunat tuovat asuntoon valoa ja avaruutta. Tällöin purettiin vaatehuone ja pieni keittokomero pois ja tilalle. Jääkaappipakastin jenkkikaappimalli, lattialiesi, kaapistot. Keittokomero kokoaa yhteen maistuvimmat reseptit ja herkullisimmat ruokavinkit tutuista reseptivihkoistamme.