Philadelphian kukkanäyttely esittelee upeat kasvit ja kukat

Kun kävin Philadelphian kukkanäyttelyssä muutama vuosi sitten, se tarjosi tervetulleen pakopaikan lumimyrskyltä, joka raivosi Pennsylvaniassa helmikuun lopulla. Tämä tapahtuma on yksi Yhdysvaltojen suurimmista ja pitkäikäisimmistä kukkanäyttelyistä, joten se on aina jännittävä ja eläväinen. Sisällä kongressikeskuksessa, jossa se yleensä järjestetään, kuljeskelin upeiden trooppisten kasvien, värikkäiden kukkien, vesiputousten ja suihkulähteiden keskellä ja melkein unohdin ulkona vallitsevan hyisen sään.

Tänä vuonna näyttelyssä vältetään kaikki talviset olosuhteet, koska se järjestetään kesällä ulkona.

Philadelphian kukkanäyttely esittelee upeat kasvit ja kukatTrooppiset kasvit ympäröivät sisätiloissa olevaa vesiputousta yhdessä Philadelphian kukkanäyttelyn aiemmista näyttelypuutarhoista. Pennsylvania Horticultural Society -yhdistyksen kohteliaisuus.

Näyttelyn järjestävä Pennsylvania Horticultural Society (PHS) harkitsi vuoden 2021 tapahtuman järjestämistä virtuaalisesti, kuten Englannin Chelsea Flower Show ja useat muut suuret amerikkalaiset kukkanäyttelyt ovat tehneet pandemian vuoksi. Sen sijaan PHS päätti järjestää tapahtuman ulkona FDR Parkissa Philadelphiassa ensimmäistä kertaa näyttelyn lähes 200-vuotisen historian aikana. Kesäkuun 5.-13. päivälle ajoitettu näyttely, joka ajoittuu kasvukauden huipulle, lupaa tarjota hyvin erilaisen kokemuksen kävijöille ja näytteilleasettajille, jotka luovat tapahtuman kuuluisat puutarhanäytökset.

Philadelphiassa toimivan pariisilaisen kukkakaupan ja puutarhasuunnittelijan Petit Jardin En Villen osaomistajalle Vincent Rouxille tämä uusi vuodenaika ja ulkoilmaolosuhteet ovat jännittäviä hänen tulevan kukkanäyttelynsä kannalta. "Uskon, että siitä tulee suuri uutuus", Roux sanoo. "Meillä on mahdollisuus saada erittäin mielenkiintoista kasvimateriaalia, paljon kukkivia kukkia ja monivuotisia kasveja kukassa, mitä on aina vaikea ennustaa helmikuulle. Ulkona meillä on luonnonvaloa, jota emme saa sisätiloissa."

Yksi asia on tietenkin kaikkien mielessä: PHS:n näyttely- ja tapahtumapäällikkö Sam Lemheny ja muu järjestön johtokunta tarttuvat tähän huoleen ja jatkavat yhteistyötä osavaltion viranomaisten ja CDC:n kanssa, kun koronaviruksen leviäminen Yhdysvalloissa jatkuu. Lemhenyn mielestä kyse oli riittävän suuren paikan valitsemisesta ja ajoitettujen lippujen käyttöönotosta, jotta sosiaalinen etäisyys olisi riittävä. "Noudatamme kaikkia varotoimia ja rajoituksia, jotka meidän on tehtävä, jotta kaikki pysyvät turvassa", Lemheny sanoo.

Vaikka terveysohjeisiin on tehty muutoksia, Lemheny haluaa, että tämä vuosi on sellainen, jota osallistujat eivät koskaan unohda. "Jos olet nähnyt kukkanäyttelyn aiemmin, haluat nähdä tämän näyttelyn ensimmäistä kertaa ulkona", hän sanoo. "Kun ihmiset tulevat katsomaan näyttelyä, he haluavat päästä mukaan ja unohtaa ulkomaailman. Haluamme varmistaa, että he saavat tämän kokemuksen, kun he tulevat kongressikeskukseen, ja että he saavat sen FDR Parkissa ja todella jättävät kaikki murheet taakseen ja nauttivat kauneudesta ja kukista." Hän jatkaa.

Philadelphian kukkanäyttely esittelee upeat kasvit ja kukatFDR Park tarjoaa jännittävän taustan Philadelphian kukkanäyttelylle kesäkuussa. Pennsylvania Horticultural Society -yhdistyksen suosittelema.

FDR Park on jo itsessään ikimuistoinen paikka. Sen suunnittelivat Olmsteadin veljekset, jotka ovat vastuussa myös New Yorkin Central Parkin suunnittelusta. Claudia Roux, Vincent Rouxin vaimo ja Petit Jardin En Villen osaomistaja, sanoo, että kävijöiden on odotettava kauniita kivitöitä ja vesielementtejä, joissa näytteilleasettajat voivat mahdollisesti esitellä kelluvia puutarhoja. Ja sitten on vielä pölyttäjät, joita Rouxit sanovat aikovansa houkutella luonnollisesti puutarhasuunnittelullaan kesäkuussa.

"Kukkanäyttelyssä olet todella sisällä. Luodaan jotain tyhjästä", Claudia sanoo. "Mutta siellä, missä me teemme sen tänä vuonna, tulee olemaan niin mielenkiintoista pystyä hyödyntämään olemassa olevaa maisemaa ja yrittää integroida se, mitä me teemme, siihen. Näytteilleasettajina meidän täytyy miettiä sitä, ja se on meille jännittävää."

Liput vuoden 2021 Philadelphia Flower Show’hun ovat nyt myynnissä verkossa. Ne maksavat 45 dollaria aikuisille, 30 dollaria 18-29-vuotiaille osallistujille ja 20 dollaria 5-17-vuotiaille lapsille (alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi). Jos olet Philadelphian alueella näyttelyn aikaan, se on ehdottomasti vierailun arvoinen.