Peurankello

Sopii koristeheinien ja ruusujen yhteyteen ja luonnonmukaiseeen puutarhaan. Peurankellon kukkii kesä-heinäkuussa. Todella runsas kukinta ja tiiviintuuhea kasvutapa tekevät tästä lajikkeesta halutun ryhmäperennan. Se viihtyy niityillä ja pientareilla.

Katso poikkeavat aukioloajat kohdasta Ajankohtaista.

Peurankello (campanula glomerata)

Peurankello

Kasvupaikka: aurinko–puolivarjo, kasvualusta kuiva – tuore, ei tarvitse paljoa. Suosimme kotimaisia, laadukkaita. Kasvaa luonnonvaraisenakin kukkaniityillä ja. Suuri- ja runsaskukkaisia yksilöitä on siirretty melko. Fonecta Kartat ovat Suomen nopeiten päivittyvät kartat.

Lounas on tarjolla arkisin sekä pyhäpäivisin klo 11– 14 ja lauantaisin klo 11–13. Tämä on myös heinäkuussa komea.

Campanula glomerata ’superba’ peurankello

Peurankello

See what people are saying and join the conversation. Esiintyminen ja kukinta-aika: Harvinainen, tienvierillä, heinä-elokuu. Aluslehdet puikeat tai herttamaiset. Glosbessa, ilmaisessa online -sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.

PeuranKellon valikoimiin kuuluu noin kuudenkymmenen eri käsityöläisen. Pystykasvuinen, tiheäkukkainen kellokasvi niitylle ja puutarhaan. Luonnonvarainen peurankello lisääntyy lähinnä siementaimista, toisin kuin jotkut. PeuranKellon idyllisessä kahvilassa voit nauttia tuoreista kotileivonnaisista sekä ostaa lähialueella tuotettuja käsitöitä ja elintarvikkeita. Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti. Valolla on uskomattoman inspiroiva ja voimaannuttava vaikutus. Ehkäpä siihen liittyy myös se, että eilen siivottiin ja koti näyttää nyt iloiselta. Avainsana-arkisto: peurankello.

KivaaTekemistä testasi: Laukaan Kylpylähotelli Peurunka yllätti monipuolisuudellaan. Pihalla on käsityöläisiä taitoineen ja tuotteineen.

Kotkanimen perennat listattuna

Peurankello

Leivonnaisia, seppä taidokas rautaa takomassa, pajutöitä taipumassa. Taisin heti ensitapaamisella ihastua siihen, sillä onhan kukinto nätti kuin mikä. Kukinnon väri: violetinsininen. Lahden satama kesällä täynnä elämää: lähteviä ja saapuvia laivoja. Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu. Cerastium tomentosun hopeahärkki.

Campanula glomerata peurankello. Dianthus barbatus harjaneilikka. Digitalis purpurea sormustinkukka. Blogissa ei ole vielä sisältöä. No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language. Etusivu » Kylpylähotelli Peurunka » Laura_Rumbin_Peurunka_nettireso-. Taiteilija: Pirkko Juvonen-Valtonen.

Lue lisää: Limasieniä liikenteessä » Toissa iltana, juuri ennen nukkumaanmenoa vilkaisin.