Petäjäveden vanha kirkko

Mäntyhirsistä veistetty Petäjäveden 250-vuotias kirkko on Unescon maailmanperintökohde. Kirkko hyväksyttiin Unescon maailmanperintölistalle vuonna. Leppänen oli itseoppinut kansanmies. Kirkossa yhdistyvät ainutlaatuisella.

Petäjäveden Vanha kirkko – Petäjävesi Old Church Unesco World Heritage Site, Petäjävesi.

Petäjäveden vanha kirkko on puurakentamisen mestarinäyte

Kirkon matkailutoimintaa hoitava säätiö teetti jo muutama vuosi. Museolehtori Heli-Maija Voutilainen: PETÄJÄVEDEN VANHA KIRKKO Takamaan hirsikirkko osa koko maailman perintöä. Vesi liplattaa vihreiden niittyjen vieressä ja kirkko katselee lempeästi horisonttiin. Petäjäveden naapurikunnat ovat Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Multia ja Uurainen. Voi että on arvokkaan näköinen, vanha kunniaan ⛪. Petäjäveden kirkko on yksi seitsemästä Suomen Unescon maailmanperintökohteesta.

Kohteeksi ei pääse mikä vaan vanha (-kaan) tönö, mutta.

Petäjäveden vanhan kirkon säätiö sr

Tarkista hakuparametrit tai aloita uusi haku valitsemalla kategoria alta. Humak University of Applied Sciences By: Humak University of Applied. Kirkko on liitetty Unscon maailmanperintöluetteloon. Petäjäveden Vanhan kirkon säätiö yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Petäjäveden vanhan kirkon tarina: The story of Petäjävesi old church. Se on aikansa hirsirakentamistaidon ja luterilaisen. Petäjäveden yläkoulu-lukio (Koulutie 1, Petäjävesi) klo 12-. The Story of Petäjävesi Old Church.

Tekijät: Jussi Jäppinen ja Heli-Maija Voutilainen. Nykyään asuinrakennuksissa on sisä- tiloissa nykyajan mukavuudet. Innovaatiotyöpajoissa nousseet kehittämisideat. Paikalliset tuotteet osana maailmanperintöä. Kulttuurihistoriallinen tyyppi: Uskonnon.

Vaikka kirkkoa onkin korjailtu ja kunnostettu paljon on. Petäjäveden kunta myy käytöstä poistettuja koneita, laitteita ja kalusteita. Vanhan elektroniikan harrastajien kirppistapahtuma radiomuseon piha-alueella.

Petäjäveden vanhan kirkon hautausmaalla on useammassa vanhassa

Petäjäveden vanha kirkko

Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Ainutlaatuinen maailmanperintökirkko. Noni, vihdoin tapahtui jotain seillaista mistä voi kirjoitellakin! Käyttöliittymän näppäinoikotiet.

Lattialankkujen alta on paljastunut noin 80 vanhaa kolikkoa sekä muun muassa. Avoimet petäjäveden vanhankirkon säätiö, petäjäveden vanha kirkko työpaikat. This place is listed in the historiallinen. Kumpusen vanhassa päärakennuksessa on tilat 70:lle hengen seurueelle ympäri vuoden.

Taustalla Petäjäveden keskustaajamaa. Kaikki 15 hotellia ja muut majoitusvaihtoehdot Petäjävedellä. Kotiseutubiisin isä on Petäjävedellä asuva muusikko Kimmo Strömberg. Chiesa Ortodossa di San Nicola (Kotka) 1 Dragsfjärdin Kirkko (Dragsfjärd) 1. SAKASTI Alttarin takana on pieni sakasti. Siellä säilytettiin aiemmin kirkon arvokkaimpia esineitä, ehtoollisastioita, messukasukoita ja kirjoja.

No onkos tullut kesä jo talven keskelle…?