Penkkasora hinta

Käsittelemätön penkkasora sopii lähinnä maantäyttöihin ynnä muihin kohteisiin, joissa kiviainekselle ei ole asetettu laatuvaatimuksia esimerkiksi. HInta riippuu kuljetusmatkasta, mutta materiaalin hinta on n. Periaatteessa mitä hienompaa murske on, sitä kalliimpaa. Seulomaton otetaan suoraan soramontun penkasta ja se on penkkasoraa eikä mitään hiekkaa. Mulla makso penkkasora 180e/kasetti. Hinta ilman kuormausta, Irtotilavuuspaino. Tuote ja raekoot, Eur/tn (alv 0 %), Eur/ tn (alv 24 %), Kerroin (tn/m3).

Eristyshiekka, 1,50, 1,86, 1,50. Puuttuu: penkkasora Konekentän teko – Masinistit. Murske kantaa märkänäkin huomattavasti penkkasoraa paremmin. Muutama kymmenen metriä kanttiinsa niin alkaa olla kentällä hintaa +. Sora ja hiekka aina edullisesti ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Hinta kuitenkin oli halpa, muistaakseni nn. Oman mökin 10m x 10m uimaranta on tehty suodatinkankaalla ja penkkasoralla noin 20 v sitten.

Soran hinta vähän riippuu laadusta ja onko seulottua vai ei, ehkä 2-5 €/m3. Omien ja muutaman tutun kokemusten perusteella kannattaa sopia. Toinen hintaan vaikuttava tekijä on materiaalin alkuperä. Teboilin laadukkaat polttoaineet kilpailukykyiseen päivän hintaan.

Tilaukset ja tiedustelut suoraan asiantuntijoillemme: myynti@savonkuljetus. Meiltä saat erilaiseen käyttötarkoitukseen seuraavia CE-merkittyjä kiviaineksia: sora; salaojasora; rinnesora/ penkkasora ; suodatin/eristehiekka; singeli 8-16 mm. Puuttuu: hinta Intohimoinen kymmenottelija rakensi kesämökillensä oman. Siihen upposi 20 kuormaa penkkasoraa. Hinta vaihtelee aika paljon, riippuen mihin tarkoitukseen tarviit? Postien kanssa ollaan äkkiä samoissa hinnoissa, kun Suomesta. Jotain ton tapausta olisin kaivannut kun ostin Hangossa penkkasoraa ja seulanpääkiviä, kun olisin halunnut. Silloin hinta oli kyyteineen alle 5 eur/tonni.

Murskeen hinta olisi ollut noin 7–10 euroa/tonni, joten. Lähellä on metsäyhtiön suuri soramonttu josta penkkasoraa saa hakea 2€ kuutio. Se alakaa oleen vallun osat kullan hinnoissa, marginaalimerkin ongelmia. Kuivatuskerros (0,5 m) on tehty pääosin penkkasorasta, myös murskattua rakennusjätettä on käytetty. Leiripassin hinta on SVK:n jäseniltä 30 € ja muilta 40 € sisältäen.

Matkan hinta on 739 €/hlö kahden hengen yksiös- sä. Merkki: Malli: Vuosimalli: Mittarilukema: Hinta: Maarakennus » Muut.