Paviljonki 3x4m

Luxor paviljonki on täydellinen paviljonki kesän juhliin ja illanistujaisiin. Paviljongin mukana toimitetaan 4 sivuseinää ja 4 hyttysverkkoa jotka on todella helppo. Vertaa tuotteita helposti netissä VERTAA. FI paviljonki 3x4m -sivustolla.

Tule sivustollemme ja löydä edullisimmat, toimivimmat ja parhaimmat tuotteet. Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja ja alansa markkinajohtaja.

Home4you paviljonki legend 3x4m

Paviljonki 3x4m

Tämä perinteitä vaaliva yritys on perustett. Paviljonki Luxor, 3x4m, beige Paviljonki on monikäyttöinen pihakaluste joka mahdollistaa kesästä nauttimisen. Tarvitset sitten aurinkosuojan lukuhetkiäsi varten. Paviljongin katto Luxor, 3x4m, harmaaHillerstorpin Luxor paviljongin katto Sisältää: Katoksen. Kehikko, hyttysverkot ja sivuverhot myydään erikseen – kysy lisää.

Harmaa paviljonki, koko 3×4 m. Paksulla alumiinirungolla, hyttysverkoilla sekä sivuverhoilla. Kangas 180g polyester, kestää jonkin verran sadetta.

Paviljonki 3x4m vertaa kaikki tuotteet

Paviljonki 3x4m

Kevyrtakenteinen Etna paviljonki kesän juhliin terassille ja puutarhaan verkkokaupastamme kotiintoimitettuna ympäri Suomen. Normaalisti: 89,95 € Säästä 30€! Cello Barcelona -gazebo on teräsrunkoinen katos puutarhaan. Pakkaus sisältää PVC-pinnoitetun vettä hylkivän katon, sivuseinät.

Puutarhakatos tai paviljonki toimii myös katseenkiinnittäjänä. SIVUSEINÄT CELLO BARCELONA 3X4M BEIGE. Nauti kesän juhlista ulkona säässä kuin säässä! Meiltä saat laadukkaat puutarhateltat, katokset ja paviljongit, varmasti edulliseen hintaan. Brafab puiset kesäkalusteet malliston Hov paviljongin katos 3×4m, beige. Terassikalusteet, puutarhakalusteet ja pihakalusteet netistä ilman toimituskuluja.

K 2,65 m- sisältää sivuseinät ja katoksen, väri beige- katoksessa polyamidipinnoite, joka parantaa sateenkestävyyttä-. Teräsrunkoinen aurinkokatos ikkunallisilla sivuseinilläYhdessä seinässä vetoketjut. Paviljonki, Pihakalusteet ja grillit, Piha ja puutarha, Turku, Tori. Paviljonki 3x4m, Muu piha ja puutarha, Piha ja puutarha, Helsinki, Tori.

OUTLET Minzo Sivuverhopaviljonki 3x4m Harmaa. Hillerstorpin erittäin laadukas puutarha paviljongin 3x4m katos vettä hylkivällä paksummalla. Puutarhapaviljonki Osiris 3x4m, Tumma beige. Luxor puutarhan paviljonkia saatavana kahdella koolla: 3x3m ja 3x4m.

Villapatio deluxe 3×4 m harmaa paviljonki

Paviljonki 3x4m

Majesteettinen huvimaja korkealla katolla ja kauniilla kulmaverhoilla. Paviljonki LEGEND 3x4m, alumiinirunko, katos ja reunat: polyesterikangas, väri: tummanruskea-beige. Gazebo LEGEND 3x4m, aluminum frame, roof and side. TOLLERIC Paviljonki 3×4 Luonnonvalkoinen. LUXOR Paviljongin katto 3×4 Harmaa. Ruotsalaisen Brafabin huippusuosittuun Hov- paviljonkiin kuuluvat sivuseinät.

Rottinkipaviljonki luo puutarhaan hienostuneen tunnelman sekä suojaa paisteelta ja sateelta. Oivallinen vaihtoehto vaikkapa polyrottinkikalusteidemme ylle. Kesäkalusteet: Varjot ja paviljongit. Paviljonki tarjoaa useita käyttömahdollisuuksia, ja sen avulla kesästä, pihajuhlista ja festareista nauttiminen on helpompaa säästä riippumatta.

Paviljonki SHADY 3x4m, alumiinirunko, väri: tummanruskea, katos: PVC- pinnoitettu polyesteri, väri: beige.