Patenttineulepusero

Kaikki jotka osaavat neuloa oikeita silmukoita, voivat myös neuloa tätä patenttineuletta. Miehen tyylikkäässä patenttineulepuserossa on kiinnostava satulahiha. Patenttineule neulotaan tasona. Villan pehmeyttä neule saa Novita Joki -langasta. V-aukkoinen patenttineule pehmeää materiaalia, jossa mukana mohairia.

Madalletut olkapäät ja pitkät hihat.

Miehen patenttineulepusero novita joki

Halkio hihansuissa ja helmassa. Aloita sitten patenttineule: 1. Tämän päivän kuumana puheenaiheena on patenttineule. En tiedä olenko ainoa, jolle kyseinen neuletyyli on pysytellyt mysteerinä melko. Tästä tulee nyt kyllä ihan varmalla just perfect patenttineule, jossa ei voi kovin montaa päivää mennä, joten nyt näyttäis vihdoin jotain ohjettakin. Suljettua patenttineuletta kahdella värillä.

Sain jo ohjeita jostain pain, mutta en vielakaan osaa,miten siis neulotaan patenttineuletta ja mita se. Voisko joku viisas selittää mulle hölmölle miten sitä neulotaan tai linkata jonkun selkeän videon, kun ei kirjoista ja käspaikan ohjeesta.

Prosessineuloja: patenttiraita

Sitä neulotaan tasona (eli edestakaisin) kahdella puikolla. Vihreä Santarellin patenttineule -50 % pöydästä 75 cent ja. Näytä Instagram-kuvat ja -ideot avainsanalla patenttineule. This Pin was discovered by hmk. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Miehen perusmallinen patenttineule on klassikko, joka on mukava neuloa omalle rakkaalle. Suunnittelemani helpon ja yksinkertaisen miehen neuleen ohjeilla. Viime syksynä ostettu pari kertaa pidetty, erinomaisessa kunnossa okeva filippa k neule. Väri navy, toinen kuva ylivalotettu. Kiitos tuosta patenttineule ideasta! Ajattelin tehdä ekaa kertaa tuubihuivin ja mietin että jotain pikkaisen erilaisempaa kuin oikein nurin neule.

Olin lauantaina Sauvossa viettämässä Osuuskunta Puuhanaisten järjestämää ihanaa neulontapäivää. Lupasin osallistujille, että laitan tänne. Aloin tekemään tyttärelle tuubihuivia Novitan Hile-langasta. Ostin muutaman kerän lisää kädentaitomessuilta, koska patenttineule vie ihan.

Nerokas patenttineule ja kuinka siitä tehtiin kauluri. Sukkalankoja Snurresta hakiessani sain tiskillä silmiin pistäneistä kookosnapeista päähäni. Harmaa, lämmin patenttineule, 129 €.

Toisella puolen lahden: kaksivärinen patenttineule

Olen ihan mahdottoman ihastunut siiten, miten kaunista ja pehmeän kuohkeaa tämä kaksivärinen patenttineule on.