Patenttineule panta

Kaikki jotka osaavat neuloa oikeita silmukoita, voivat myös neuloa tätä patenttineuletta. Patenttineule neulotaan tasona. Aloita sitten patenttineule: 1. Puuttuu: panta Kevyt ja joustava patenttineulospanta lämmittää kevättalven. Pörröinen panta on kevyt ja se suojaa korvia kevätviimalta, mutta.

Panta: Tarvitset Drops alpaca -lankaa kaksi kerää à 50g sekä 40cm pyöröpuikon 4mm.

Missä neuloimme kerran: excuse

Panta neulotaan kaksinkertaisela langalla. Ja palmikkon alku tuo taas kivan kierrelisän pantaan. Turbaanipipo eli patenttineuletta sellaiset 90cm. Kun sain reunasta sopivan kokoisen (muistaakseni 7.0 mm puikoilla), törmäsin seuraavaan ongelmaan sen varsinaisen patenttineuleen. Lapsena käytin tästä syystä pantoja ja teini-iässä löysin hulvattoman söpöt karvaiset korvaläpät, jotka ovat olleet käytössä siitä asti jatkuvasti.

Katso helpot hiuspannan neuleohjeet. Neulottu panta sopii vaikka lahjaksi, tai ihan vain lahjaksi itselle! Kalastajan vaimon ohjeella neulottu panta kirpeisiin syysaamuihin.

Kevyt ja joustava patenttineulospanta lämmittää kevättalven

Kun yhdistät helmi- ja patenttineuleen, tuloksena on helmipatenttia, jota kutsutaan myös. Me olemme neuloneet ja virkanneet siitä jos jotakin: pipoja, pantoja. Ja muuten, jos patenttineule ei nostata hurraa-huutoja, Love Wool. Valmiina on siis sukat, panta, pikkuinen takki ja öö Kappa. Nyt on puikoilla takki ja patenttineule huivi niistä sit myöhemmin.

Minulla kesti jonkin aikaa löytää sopiva kukkamalli, koska oli tärkeää, että kukat saisi kiinnitettyä pantaan nätisti. Nimen pipo sai kuvassakin mallina esiintyvän naapurin Samuelen. MAMAHAn musta panta ei ole niin massiivinen kuin Fiona Timantin. ETOILEn lyhyt patenttineule, COSin sammaleenvihreä villahuivi ja ohut. Tuubihuivi on toteutettu patenttineuleella. Ihana kokonaisuus tuo takki, huivi ja panta. Ristiin menevä panta ja ohjeistuksen tynkää. Naisen virkattu kauluri, rannekkeet ja panta Novita Joki.

Helpot asusteet syntyvät nopeasti. Miehen patenttineulepusero Novita Joki. Vielä suosikkini pinkki panta vertailtuna mustan ja viininpunaisen huivin kanssa. Goldenrod panta ja lapaset merinovillasta.

Tilauksesta neulotut panta ja lapaset Drops Merino Extra Fine -langasta.

Mustan pörssin alennuskoodi

Muhkean punainen syyspipo sillä syntyikin, paksusta patenttineuleesta eivät ihan vienoimmat syystuuloset. Tällä kertaa yksi inspiroiva kuva johti yhteen kappaleeseen hohtavia pantoja.