Parvekeovet

Pihlan parvekeovet ja terassinovet pihaoveksi omakotitaloihin ja rivitaloihin sekä kerrostalojen parvekkeille. Meiltä löydät energiatehokkaat ja tyylikkäät parvekeovet, jotka viimeistelevät kodin sisustuksen ja tyylin. Ne luovat yhtenäisyyttä kodin ilmeeseen niin sisältä kuin. Valikoimissamme olevissa parvekeovissa on kolmea eri lasituskokoa.

Parvekeovi yläkerran terassilla. Levypintaiset IOU Energy ja Arctic ovet on rakenteeltaan kuten.

Parvekeovet ja puutarhaovet

Valkoinen, oikeakätinen parvekeovi lasiaukolla. Tyylikäs ja kestävä parvekeovi erinomaisilla lämmöneristävyysarvoilla. Skaalan alumiinipintaisilla parvekeovilla luodaan vaivaton kulku terassille, parvekkeelle. PihlaPROn terassiovet ja parvekeovet ovat luotettavia valintoja rakennusliikkeille. Parvekkeelle ja terassille sopii mainiosti ovi, jossa on suuri lasitus, joka päästää luonnon ja valon esteettä sisään.

Terassi- ja parvekeovimalleista voit valita. Lammin parvekeovien ja terassiovien salaisuus on markkinoiden tukevin kehärakenne. Vääntymättömät ovet pitävät suuresta lasipinta-alasta huolimatta hyvin.

Parvekeovet ja terassin ovet edulliseen hintaan

Parvekeovet

Fenestran parvekeovet on tehtäviensä tasalla: tiiviitä, vääntymättömiä ja energiataloudellisia. Ulko-ovi on kodin käyntikortti ja se toivottaa talonväen ja vieraat tervetulleeksi. Ulko-oven tulee olla näyttävä, mutta myös. Laaja valikoima ovia ja ikkunoita suoraan omasta varastosta. HDF-pintainen parvekeovi on kaunis, mutta näkyvyyttä antava ratkaisu omakotitalojen terasseille, parvekkeille tai takaoviksi.

Se soveltuu hyvin myös julkisiin. Sydänpuu parvekeovet ovat sisään-ulos-avautuvia 2-lehtisiä aitoja puuovia. Ovirunkojen vahvuudet ovat 42 mm. Ovien pintarakenteet voidaan valita kohteen. Kaskipuun nopean toimituksen ovet.

Isolla lasiaukolla varustettu ovi tuo lempipaikkasi ja parhaat näkymät osaksi kotisi. Myydään Siisti ja hyväkuntoinen vahva kaksinkertainen parvekeovi karmeineen. Yhtenäinen karmi, leveys 170 mm. Valikoimastamme löytyvät monipuoliset parvekeovet, ulko-ovet ja palo-ovet. Kaikki ovet valmistetaan asennuskohteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suomen Mittaikkuna Oy:n verkkokauppa toimittaa ulko-ovet ja parvekeovet kaikkialle Suomeen. Muut koot erikoismitan hinnalla.

Ulko-ovissa on tarjolla peiliuritettuja, sileäpintaisia, vaakauritettuja ja pystyuritettuja malleja.

Parvekeovet ja terassin ovet

Lisäksi saatavana alumiiniverhotut HDF- parvekeovet, sekä passiivi. Kun tarvitset näyttävän käyntioven puutarhaan, parvekkeelle tai terassille, löydät etsimäsi SparIkkunoiden monipuolisesta valikoimasta. Löydä kotiisi upeat HDF-pintaiset ulko-ovet sekä parvekeovet. Valitse silmää miellyttävä ovimalli, helat sekä väri. Päijänne-ovet verkkokaupasta korkealaatuiset ja yksilölliset kotimaiset ulko-ovet suoraan valmistajalta.

Meillä on monipuolinen ja kaunis vakiomallisto. AVAA OVI LAADULLE ULKO-OVET JA PARVEKEOVET SISÄLTÖ 4 Domlux -ulko -ovet 5 Domlux Hanki 8 Domlux Lumi 10 Domlux Jää 12 Domlux Huurre 14. Tutustu, ideoi ja innostu kotisohvallasi! Meiltä saat haluamasi tai tarvittaessa alkuperäisen ilmeen mukaiset ikkunat ja parvekeovet nykyaikaisin ominaisuuksin.

Laadukkaat ovet ja ikkunat tarjoavat. Alavus Ikkunat Oy valmistaa Alavuden. Rantatöysässä laadukkaita puu- ja puu- alumiini-ikkunoita, parvekeovia sekä ulko-ovia. Sisäänaukeavat ikkunat ja parvekeovet on teknisesti sama tuote, mutta parvekeovissa mitat vastaavat ovien mittoja. Ovien tuotekoodissa on merkintä BD.

Valmistamme niitä maalattuna tai jalopuupintaisena, lakattuna.