Parioven aukipitolaite

Mitat: Sisältö: pari, oikea ja vasen. AUKIPITOLAITE OVEEN OSKAR SUOMI NO 4. Varasto- oven aukipitolaite, sinkittyä terästä. Katso aukipitolaite hakutulokset verkkokaupassamme. Helppokäyttöinen ja monipuolinen ovensuljin, jota voidaan käyttää sekä pääovissa että parvekeovissa. Mukana aukipitolaite, jonka avulla ovi voidaan nopeasti. Sinkitty lenkki oven auki pitämiseen. Autotallin oven aukipitolaite Pisla. Oven aukipitolaite 180mm sinkitty.

Miedon Metalli Oy:ltä saat kätevät ja tarpeelliset ovien aukipitolaitteet niin tavallisiin autotalleihin kuin esimerkiksi raskaan kaluston tallien tai teollisuushallien. Abloy Vetolaite DC191 DC191 on mekaaninen aukipitolaite, joka soveltuu käytettäväksi hammasakselisulkimien. Sähkömekaaninen aukipitolaite parioven käynti- tai passiivioveen sisältäen. Oven maksimipaino on 160 kg ja maksimilev.

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin. Fix 150 – aukipitolaitteen huolto- ja säätöohjeet (parvekeovet). Kiinnitä kynnys puuruuveilla tukevasti kiinni (levikkeelliset ovet ja pariovet ). Ota yhteyttä ilmoittajaan tarmo. Schüco: oven lukitseminen, oven aukaisun esto.

Varo sormien litistymistä ikkunan tai oven karmin ja avautuvan puitteen. Oven edessä on oltava riittävän suuri tasanne oven avaamista ja pyörätuolilla. Aukipitolaite FIX 160 kanssa tilattava erillinen. Palo-oviin, hätäpoistumisteiden parioviin, varastojen ja autotallien oviin. Voidaan käyttää joko pinta- tai putkisaranoita. Oven pintaan asennettava raskaamman oven malli. Saatavilla erillinen profiili kynnyksen lisätiivistykseen.

Ovi, aukipitolaite, ovipumppu. Erityisvaatimus, Lait ja määräykset. Ulko- ja palo- oven hitaasti sulkeva ovipumppu helpottaa apuvälineen kanssa liikkuvaa. Parvekeoven lukituksena on pitkäsuljin ja useimmiten myös painike- toiminen aukipitolaite, jota. Suosittelemme että kaikki ovensulkimet asennetaan oven sisäpuolelle, mikäli. Vaihtelevat lämpötilat aiheuttavat oven sul-. Palo- oven varma toiminta tulipalon sattuessa estää tulipalon leviämisen.

Asialliset sulkimet ja hälytyslaitteet on syytä suunnitella ja hankkia asiantuntijan. Parvekeoven vakiovarustukseen kuuluu oven tiiviisti useammalla teljellä sulkeva pitkäsulkija. Pitkäsulkijaan kuuluu aina aukipitolaite, joka lukitsee avatun oven. Oven yläpuolisen lasin kiinnitykseen käytettävä lasihela.

Olette valinneet korkealaatuisen ja kotimaisen Kaski- oven. Lue asennus- ja huolto-ohjeet huolellisesti ennen oven asennusta.