Papunetin kuvatyökalu

Tällä sivulla saa helposti itse tehtyä kuvasanastoja ja kortteja monenlaisiin aihepiireihin. Mitä sinä lupaat vuodelle ______? Video opastaa kuvatyökalun käyttöön ja esittelee sen toimintoja. Tekijät: Johanna Vierikko, Noora Sivonen. Suvi Penttinen ja Tiina Suomisalo. Savonia-ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat. Instruktionsvideo för papunetin kuvatyökalu. Tämän Pin-lisäyksen löysi arja puntanen.

Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Voi valita montako ruutua ottaa. Uusi kuvatyökalu on aiempaa helppokäyttöisempi myös tabletilla. PCS (Picture Communication.

Symbols). Papunetin runsaasta valikoimasta, netistä tai. Match-moodi on minusta hyvä harjoitus, siinä ei tarvitse osata, voi myös arvata. Synonyymejä voi myös harjoitella.

Puhalla ilmapalloja ja päällystä ne kelmulla. Päällystä halutessasi vati kelmulla. Lisää vatiin kaksi osaa vettä, yksi osa erikeeperiä. Selkokieli kasvatus- ja opetustyössä -kokonaisuuden kouluttaja on suunnittelija Eliisa.

Tukiviittomat – käytännön harjoittelua työpajassa. Viittomat esitetään videonäytöllä. Kuvia viittomista: Kehitysvammaliiton Papunet -sivuston kuvatyökalu. Kuva kuvasivujen sisällöstä, jossa.

Alma-peikon kanssa seikkailu, liikennepuisto. AMMe-sivustolta löytyy kuvasanastoa mm. Kun avain on löytynyt, vaihdetaan etsijää. Kuva- ja viittomasanastot on toteutettu Päivi Aholan ja Papunet- verkkopalveluyksikön yhteistyönä. Työkalulla saat koottua yhdelle paperille. Tunnekortit varhaiskasvatukseen (Suomen mielenterveysseura):. Materiaalia kommunikoinnin tukemiseen ( Papunet, kuvatyökalu ). Ekapeli lukemisen taitojen harjoitteluun (Lukimat). Suomalainen viittomakielen verkkosanakirja.

Mitä yhteistä on taiteilijalla ja taikurilla? Papunet on tehty selkokielisen suomen tarpeisiin. Siellä on erinomainen kuvatyökalu, jolla voi tehdä näppärää kuvasanakirjaa paperille. Tietenkin siinä voisi olla kuvia.

Sinne on helppo sijoittaa kuvia ja tekstiä. Muistipuisto on verkkopalvelu muistisairaille, läheisille, vapaaehtoisille ja muististaan kiinnostuneille. Lisäksi yllätyin, että kuvia löytyi. Papunet -verkkopalveluyksikkö edistää puhevammaisten sekä muiden. Boardmaker ja Speaking Dynamically.

Tähän tarkoitukseen olen tulostanut papunetin kuvapankista kuvia aivan arkisista asioista kuten vaikkapa. Uintikuvat löytyvät työkalusta Se- laa kuvia -toiminnolla luokasta Lii-. Kuvatyökalulla tai tutustua viittomiin.