Panimovierailu tampere

Ne ovat voittaneet monia palkintoja. Tunnin kestävä ohjattu panimovierailu tarjoaa kävijöilleen perehdyttävän vilauksen tasokkaan pienpanimon. Kerholta alkava panimovierailu yhdistyy olutmenuun UkkoMetsolla. Tervetuloa syömään, juomaan ja nauttimaan.

Kiinnostavatko käsityöläisoluet ja oluenpaneminen? Panimo järjestää myös oluttapaamisia, panimovierailuja sekä kestityksiä ja vuokraa saunatiloja.

Motoristi kurvaa syyskuussa saloon

Bernkastelissa oli viinitiloja ja hintavaa suklaata, kapeita katuja ja vanhoja taloja. On jännä paikka kunhan ei eksy. Järjestämme tutustumiskierroksia panimoomme ja olutmaisteluita yhteistyössä Mustion Linnan kanssa. Heräsin kylmään ja koleaan kevätaamuun intoa täynnä, sillä vihdoin pääsisin vierailulle Akaalla sijaitsevaan Hopping Brewstersin. Panimovierailun jälkeen jatketaan bussilla lentokentän. Weihenstephanin panimoon pääsee tutustumaan paikan päällä, joten panimovierailu on oluen ystävälle Münchenissä paikallaan. Kuulemma lupa-asia (näitähän riittää Suomessa).

Kuljetus ja sisäänpääsy messuille.

Panimovierailu ja 4:n oluen tasting kahdelle

Tulo- ja lähtöpäivänä bussikuljetus ja suomalaisen paikallisoppaan palvelut. Tampere, ABC Lahdesjärvi (tauko). Vieraskynä: Veljeni Timo panimovierailulla Nøgne Ø:llä. Vakka-Suomen Panimo Osakeyhtiö on Uudessakaupungissa sijaitseva, laadukkaita erikoisoluita tuottava pienpanimo. Hieno perheyritys, hienoja tuotteita.

Teksti ja taitto: Seppo Äyräväinen. Ajatus panimovierailuun liittyvästä illallises- ta lähti siitä, että Nøgnen kolmesta. Kävin tutustumassa Vapriikki-museoon lähinnä Pahkasika-näyttelyn. Se pyörittää omaa panimobaaria, järjestää panimovierailuja, antaa kenelle tahansa mahdollisuuden räätälöidä oma olut esimerkiksi firman. Tämän reissun panimovierailut olivat mielenkiintoisia, koska ne erosivat kaikki toisistaan hyvin paljon. Päivän viimeinen panimovierailu oli Brouwerij Alvinne, jonka oluet eivät olleet. Stadin Panimobaari, Helsinki, Finland. Siitä hyötyisi myös matkailu – panimovierailut kiinnostavat!

Stallhagenin panimovierailu lounaineen – Kukkivan. Pikkujoulut ja Sori Brewing – panimovierailu 28. Meiltä myös panimovierailu – ja tastinglahjakortit häälahjaksi! Ceske Budejoviceen, jossa meillä on panimovierailu maistatuksineen.

Kävelykierros ja panimovierailu Visbyssä: lähtö satamalaiturilta klo 11.

Helppoa juotavaa — panimovierailu: 8

Panimovierailu tampere

Olutsillan Kotkan osaston kuukausikokous: panimovierailu Kotka Steam Breweryllä. Thai massage tampere mitä miehelle 30v lahjaksi.