Palmikkoneule ohje novita

Tee ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan, toista 1. Aloita sitten palmikkoneule ruutupiirroksen kohdasta A, neulo kohtaan B ja toista sitten väli B-C 2 kertaa. Tee palmikonkierrot 6-8 kerroksen välein, langasta riippuen. Vasemmalle kiertävä palmikko:Siirrä palmikon 2 ensimmäistä silmukkaa a. Palmikoiden neulominen onnistuu vaivattomasti ylimääräisen sukkapuikon tai palmikkopuikon avulla. Opettele palmikkoneule ohjeen avulla.

Neulo hehkuva palmikkoneulehuppu

Palmikko 6:lla silmukalla 4 kerroksen välein, kierto vasemmalle. Yllä olevassa neulemerkein piirretyssä ohjeessa on pyritty värityksellä. Nyt pinnalla ovat palmikkoneuleet. Katso, miten saat eri levyisiä ja eri tavalla. Jos et jaksa neuloa puseroa, palmikkosukkiin löytyy ohje täältä. Tässä yksinkertainen ohje siihen kuinka palmikko neulotaan. Tarkoitettu niille joille puikot ja lanka ei ole niin hirveän tuttuja.

Nosta palmikon 2 ensimmäistä s palmikkopuikolle (keltaiset silmukat) ja.

Näin teet palmikkoneuleen

Varsinkin huiveissa palmikot kannattaa neuloa kaksipuoleisina. Niitä neulotaan sekä asusteisiin ja vaatteisiin että sisustustekstiileihin. Palmikko -lapaset eivät ole millään tavoin vaikeat, ainoastaan yksi rivi kudotaan. Eka palmikko harjoitus menossa ja hyvin sujuu,selkeä ohje. Kettukarkkiasusteet Novita 7 Veljestä -langasta, ilmainen ohje. Palmikkoneule: neulo ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan.

Langanmenekki: Novita Joki (871) kirjava vihreä-okra-petrooli 150 g. Aloita palmikkoneule ruutupiirroksen 1. Palmikko – ja kohoraitaneuleissa neuleen koristeellisuus saadaan aikaan silmukkaryhmien neulomisjärjestystä muuttamalla. PALMIKKO -neuleista osuutta peukalon kohtaan asti. Kiva kun kyselitte pannan ohjetta. Se on niin helppo, että tässä tulee! Designers Remix Alta dress) Tarvitset: puikot nr 5. Sukkapuikot Novita nro 3½ tai käsialan mukaan. Jatka puikoilla II ja III palmikkoneuletta II ruutupiirroksen 13. Kyllä opit, tämä oli minunkin ensimmäinen palmikko.

Valepalmikkoa voi tehdä usealla tavalla, tässä yksi helppo tapa.

Palmikkolapaset intialaisella peukalolla

Palmikkoneule ohje novita

Silmukkamäärä on jaollinen viidellä, aluksi neulotaan kolme kerrosta kolme. Novitan kevätlangoissa farkkusävyjä ja eksoottisia uutuuksia. Kukkien ohje uusimmassa Novita -lehdessä ja palmikon ohje kaikuja. Lanka DropsMerino, ohje Dropsin. Ohje neulepaitaan löytyi jostakin vanhasta Neulo-lehdestä ja lankanahan tässä on ihan Novitan oma lanka Nordic Wool. Tuoteryhmät Käsityöohjeet Ohjeet kohteen mukaan Ohjeet: Sukat ja tossut. Posts about palmikkoneule written by Aurikoo.

Neule on muunnelma Novitan kaavasta ( ohje poistunut netistä). Pidensin pikkupaidan nimellä kulkevan paidan. Ohje neuleeseen löytyy Debbie Bliss:n uudesta Villaiset koirat -kirjasta. Minä käytin Novitan Florica -lankaa, jonka jämäkeriä löytyi kotoa.

Neuloin uuden tuubihuivin ja lapaset Novitan harmaasta. Huivin ohje on taitavalta Paperikaupan tytöltä ja lapaset syntyivät Novitan neuvoilla. Palmikko: Neulo tämän jälkeen kaksi nurjaa ja ota kolme silmukkaa toiselle. Päällinen on tehty Novitan Naava langasta, värinä ihana vaalea beige.

Mitään kummempaa ohjetta en tähän käyttänyt.