Paljeovi mittojen mukaan

Ovia on saatavissa useissa eri väreissä, puisina tai muovisina, umpinaisina tai. Valikoimaamme kuuluvat taiteovet, liukuovet, paljeovet sekä taite- ja siirtoseinät. Valmistamme kaikki JORO-taiteovet räätälintyönä antamiesi mittojen mukaan. JORO-taiteovi soveltuu huoneenjakajaksi ja näkösuojaksi niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Taiteovemme valmistetaan räätälintyönä asiakkaan mittojen mukaan.

Taiteovet valmistetaan aina mittojen mukaan joko yksi- tai kaksiosaisina.

Taiteovi accordion 820x2030mm valkoinen

Paljeovi mittojen mukaan

Materiaalina niissä käytetään PVC-muovia, jolla olemme todenneet olevan paras. Perinteiset paljeovet valmistetaan käsityönä asiakkaan mittojen mukaan. Ovella saavutetaan erinomainen ääneneristävyys säilyttämällä kuitenkin oven kevyt. FP-Tuotteet valmistaa puutaiteovet mittojen mukaan ja kestävistä materiaaleista.

Puutaiteovi on perinteikäs ja tyylikäs ratkaisu esimerkiksi ahtaisiin tiloihin. Paljeovien äänieristävyys ovimallista riippuen 0-36 dB. Jokainen Liminette-taiteovi valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan antamien aukkomittojen mukaan. Paljeovet verhoillaan kestävällä ja helposti.

Taiteovet paljeovet äänieristysovet

Valmistamamme perinteiset Liminette mallit: Sileäpintainen. Marley- paljeovet tarjoavat vieläkin. FP-Tuotteet Oy: Taite- ja paljeovet tuotekuvaus RakennusFakta. Jeld-Wenin kotimainen Easy 201 Slide on liukuovi, joka on rakenteeltaan samanlainen kuin kevytlaakaovi. Liukuovi on tilaa säästävä ja trendikäs oviratkaisu. Puuttuu: mukaan Taiteovet paljeovet äänieristysovet – Gardin. Polkka taiteovi suomalaisesta männystä. Taiteovi Polkka – taiteovi mittojen mukaan.

Oheisesta taulukosta näet kuinka voit valita juuri sinulle sopivan, persoonallisen mittojen mukaan tehdyn taiteoven. Ovet sopivat yhtä lailla niin kotiin kuin. Sisusta ja säästä kotisi neliöitä FP:n taiteovilla! Tavallinen laakaovi tarvitsee yli neliön tilaa kääntyäkseen. Laakaoven vaatimaa tilaa et voi käyttää hyödyksesi. Puutaiteovet ovat valintasi mukaan joku umpinaisia tai ikkunallisia (polystyreeni). Merkitse mitat tarjouspyyntöön, mainitse myös haluatko oven aukeamaan.

PP Kaihdin Oy toimittaa paljeovet mittojen mukaan paikalleen asennettuna. Paljeovella jaat helposti suuria tiloja ja ne ovat kevyitä käyttää. JORO-taiteovi on toimiva tilanjakaja ja näkösuoja kotona ja julkisessa tilassa.

Taiteovi standard 81×205 valkoinen

Paljeovi mittojen mukaan

Yksilölliset sisustusratkaisut. Saatavana myös mittojen mukaan, kysy lisää. Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus), 206. Etsitkö yrityksen Paljeovi ja Kaihdintuote tarkempia tietoja. Teemme myös erikoiskaihtimia ( esim.vinoikkunoihin ) mittojen mukaan käsityönä. Meiltä saat mittojen mukaan tehdyt rulla- ja sälekaihtimet ym. Kaikki tuotteet myös paikoilleen asennettuna tarpeen.

FP-tuotteiden suihkutaiteovet ja -seinät sekä saunanovet tehdään aina mittojen mukaan. Siksi ne sopivat lähes kaikkiin märkätiloihin. Ovet valmistetaan aina mittojen mukaan joko yksi- tai kaksiosaisina.