Ostetaan vanhaa tavaraa

Vanhoja tavaroita, Antiikki ja taide, Sisustus ja huonekalut, Iisalmi, Tori. Myös yksittäiset antiikki- ja keräilyesineet. Antiikkia ja muuta laatutavaraa lahjaksi tai omiin tarpeisiin,tervetuloa antiikin ja keräilyn maailmaan, myymme sekä ostamme vanhaa tavaraa,otamme tuotteita. Galleria Inter Eerikinkatu 5 Turku.

Ostamme vanhoja esineitä, kotimaisia lasiesineitä ja astioita, Arabia, Iittala. On kuitenkin joitakin asioita joita emme voi suoraan ostaa.

Antiikkimarkkinoilla laitetaan vanha tavara kiertoon ja tilalle ostetaan

Ostetaan vanhaa tavaraa

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. Antiikkiliike RomuRitari pelastaa eri aikakausien vanhoja tavaroita, käyttö- ja antiikkiesineitä sisustuksen piristämiseksi. Sivuiltamme voit tehdä ostoksia verkkokaupastamme, tarjota meille tavaroita, joista haluaisit luopua tai mahdollisesti arvioituttaa oman tuotteesi. Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Ostetaan: Ostan kuolinpesiä ym. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut.

Jaakkola on forssalainen liike, joka ostaa, myy ja vaihtaa kuolinpesät, muuttoirtaimistot, antiikit, vanhan tavaran ja Arabian yms.

Vanhat tavarat ja antiikkihuonekalut

Ostetaan vanhaa tavaraa

Osto- ja myyntiliike Wanha Pörssi Oy ostaa kuolinpesät ja muuttojäämistöt koko. Ostamme kuolinpesät ja muuttojäämistöt ja myymme näitä tavaroita. Tule tutustumaan uudistuneeseen myymäläämme! Tarjoamme todella hyvän valikoiman tyylihuonekaluja, antiikkia sekä vanhaa tavaraa. Ostamme, myymme ja välitämme laadukasta vanhaa antiikkia:.

Nykyään koetaan, että yli 100 vuotta vanhat tavarat ja esineet ovat jo antiikkia. Sopimuksen mukaan toimitamme rikkinäiset tavarat kaatopaikalle ja. Hyvinkäällä sijaitseva vanhan tavaran kauppa Saviaho on monipuolisen valikoiman ja hyvän palvelun liike, josta löydät niin Arabian astiat kuin kauniit, vanhat. Kierros Varsinais-Suomen vanhan tavaran kaupoissa on kuin aikamatka. Jos on ostanut vanhan mummonmökin, moni haluaa sisustaa sen.

Osto ja myyntiliike Tavara Kammari toimii Uudellamaalla ja lähiympäristössä. Ensinnäkin keräilijöihin, jotka ovat ihastuneet jonkun suunnittelijan valikoimaan ja etsivät esineitä aktiivisesti. Toiseksi täydentäjiin, jotka hakevat vanhoihin. Lisäksi myynnissä on valaisimia, huonekaluja, tekstiilejä ja keräilytavaraa. Ikaalisissa sijaitsee toinen myymälä jossa on myynnissä suurin osa huonekaluista.

Aluksi tavaraa liikkeessä oli yhden huoneen verran. Nyt koko talo on valjastettu vanhan tavaran kaupaksi.

Vanhaa tavaraa ostetaan rekvisiitaksi

Ostetaan vanhaa tavaraa

Sen verran on liikkumatilaa, että. Ikea-kirppis Kirppis on tarkoitettu Ikean tavaroiden myyntiin. Vintin kätköistä Kirppiksellä ihmetellään, myydään ja ostetaan vanhaa tavaraa. Kauniit vanhat tavarat odottavat hakijaansa, ja jokaiselle tarvitaan. Nuoret ihmiset ostavat Arabian perusposliineja, kuten teemaa ja kiltaa. Ostamme kultaa sekä vanhaa tavaraa – luottamuksellisesti. Kulta ja kuolinpesät ostetaan aina luottamuksella, käteismaksulla, kaupan sääntöjä noudattaen. Nostalgiamarket on Porissa toimiva Huutokauppatalo, josta löydät mielenkiintoisia tavaroita.

Etsitkö arjen designia, antiikkia vai keräilytavaraa? Tervetuloa Vanhan tavaran kauppa. Kirppareilla käy väkeä paljon, ja oikeanhintainen tavara menee kaupaksi. Monet kultasepänliikkeet ja sijoituskullan välittäjät ostavat jalometallikoruja. Kaikki putiikissa olevat tavarat eivät ole näkyvillä täällä, eikä myöskään kaikki täällä olevat mahtuneet putiikkiin, joten kysele rohkeasti! Kotimaista käyttö- ja designlasia, koruja sekä muuta vanhaa tavaraa!

Voit tulla myös liikkeeseemme ostamaan tai myymään!