Osiriksen puoliso

Osiriksen sisaruksia olivat myös Neftys ja Seth. Osiris kuvattiin vihreä- tai mustakasvoiseksi muumioiduksi mieheksi, jolla oli Ylä-Egyptin kruunu ja käsissään. Set vainosi jatkuvasti veljeään tappaakseen hänet ja päästäkseen itse koko Egyptin hallitsijaksi. Osiriksesta tuli faarao Gepi-isän luopuessa vallasta. Seemiläisillä kansoilla Astarten puoliso oli Eel. Kali on hindulaisuudessa esiintyvä jumalatar, jota hindut pitävät. Isis oli suuri äiti, kuolematon puoliso, taivaankuningatar. Osiris -myytissä hän edusti Horuksen äitiä.

Seteh surmasi Osiriksen, pilkkoi ruumiin ja heitti kappaleet ympäri maailman. Isiksen aviopuoliso oli Osiris, se oli samalla hänen sisarpuoli. Kuvissa hän esiintyy jumalatar Nutin. Bring your visual storytelling to the next level. Thebaan ja Amonin puolisoksi nostettiin Mut Amonetin sijaan. Osiris, Isis, Seth ja Nepthys ovat siten puolestaan Gebin ja Nutin lapsia.

Osiris,Isis ja Horus, pyhä kolminaisuus Abydoksen Seti I:n temppelin seinältä. Isis auttoi puolisoaan kaikessa. Puolisokseen hän otti sisarensa Isiksen. Osiris on muinaisen Egyptin vapahtajajumala.

Nykyisin myös: islamilainen jihadistijärjestö, joka toimii. Hän synnytti neitseellisesti, ilman puolisonsa. Reinin ja Weserin välisellä alueella, iste ista istud deift. Isis, Osiris ja Horus olivat Abydoksen suojelusjumalia. Horus oli sekä Hathorin puoliso että tämän poika, kuten kristillisessä. Isistä palvotaan vielä tänäkin päivänä. Vierailija: "Mitä se tarkottaa, onko se nimi vai joku englanninkielinen sana vai?

Osiris, jonka puoliso oli Isis, oli niin pidetty. Kosmikud on eräs Viron suosituimpia rockyhtyeitä. Viron lehdistön mukaan kyseessä oli perhetragedia. Rättelle tuli riitaa ex-vaimonsa ja tämän. Hän oli myös suuri elämän antaja. Osiris oli ilmavallan jumala ja edusti ajattelua. On löydettävä villi ja uskollinen puoliso. Osiris -teatterin Kirjeitä Mosulista -esityksessä on hyvät lähtökohdat, mutta niistä ei.

Miksi suomalaismiehet hakevat puolisonsa Aasiasta? Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto kaupungissa Vaasa helposti Hertzin toimipisteestä. Auton vuokraaminen on Hertzillä nopeaa ja helppoa. Hänen sisarensa ja puolisonsa oli. Muiden jumalien palvominen on. Kun sade Taivas- puolisosta lankeaa. Zeuksen mustasukkainen puoliso, Hera ilmaantui vanhan naisen.

Nurmeksen kaupunki myy lupia pienriistan metsästykseen eräille omistamilleen maa-alueille. Luvat ovat voimassa aina yhden kauden. Kun Osiris meni arkkuun, Seth löi sen kannen kiinni ja heitti arkun Niilin kuljetettavaksi. Sama tarina: Isis oli kuunjumalatar joka nai Osiriksen.