Opetusministeriö yhteystiedot

Kaikkien virkamiesten suorat puhelinumerot löytyvät hakemistosta. Ministeriön johdon sekä usein kysytyt osastojen ja yksikköjen yhteystiedot on koottu omaksi. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Suvi-Anne Siimes. Lapsistrategian valmistelun projektipäällikkö on Marianne Heikkilä.

Yhteystietojen haulla voit hakea opetus- ja kulttuuriministeriön virkamiesten yhteystietoja nimellä, virkanimikkeellä tai osastojen ja yksiköiden mukaan. Opetushallituksen puhelinluettelosta voit etsiä Opetushallituksen, Karvin ja Ylioppilastutkintolautakunnan (YTL) henkilöstön yhteystietoja nimen, virkanimikkeen. Sipilän hallituksen valtiosihteerit. Muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. Työsuojelun vastuualueen yhteystiedot. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. OKM sivustoon yhteystiedot ja asiointi.

Guatemalan opetusministeriön delegaatio vieraili Karamzinin koululla perjantaina 5. Kirsti Vallinheimo neuvotteleva virkamies, valtiovarainministeriö. Armi Mikkola opetusneuvos, opetusministeriö, Henkilökohtainen varajäsen. Päivän aikana kymmenen nuorta tutustuvat opetusministeriöön ja. Maakuntiin haluttaisiin omat metsäalan opetusluvat. Simojoen melontareitti 178 km: Simojoki on maamme parhaita melontajokia.

Omistaja -asiakkaana saat parhaat edut! Opetusministeriö ei suostu purkamaan kallista lupabyrokratiaa. Toimimme Helsingin Kruununhaassa kahdessa osoitteessa: Meritullinkatu 10, Helsinki Meritullinkatu 1, Helsinki Puhelin (vaihde). Opetus- ja kulttuuriministeriön hankkeet ja työryhmät. Tällä sivulla voit selata ja hakea tietoa ja asiakirjoja opetus- ja kulttuuriministeriön hankkeista ja ohjelmista. Tutustu OKM:n ostamiin palveluihin! Kansalaisopistot voivat saada opetusministeriön.

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy. Yhden porukan mielestä OPM viittaa turhan selvästi siihen, että kyseessä on ns. Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja. Jos olet hakemassa koulutukseen, löydät oppilaitosten hakuneuvonnan yhteystiedot Opintopolun koulutuskuvauksista. Vastausosoite toimitetaan kullekin. Sosiaali- ja terveysministeriö (STM). Valtionavustuksia käytetään mm.

Historian ja yhteiskuntaopin opettaja ja opettajakouluttaja, 1. Keski-Lapin alueen ennaltaehkäisevä. Lääninhallitukset toimivat nuorisotyötä ja -politiikkaa koskevissa asioissa valtion. Kauppa- ja teollisuusministeriö. Rakennuksen tyyli on klassismi. Virastotalo Kirkkokatu 3:n suunnitteli yleisten rakennusten ylihallitus ja se. Koulumaailmaan liittyvistä tekijänoikeuskysymyksistä saa tietoa myös Kopioston ja opetusministeriön yhdessä tuottamasta verkkopalvelusta Kopiraitista. SORIN SIRKUS RY TAMPEREEN KAUPUNKI OPETUSMINISTERIÖ YLEISRADIO.

Kansalaisvaikuttamishankkeen koordinaattoreiden ja ohjausryhmän yhteystiedot. Snellman-korkeakoulun kannatusyhdistys ry:lle. Lasten kulttuurikeskus välittää ja kehittää lastenkulttuuria Kotkassa ja. Eduskunta päättää vuosittain talousarvion yhteydessä korkeakouluille opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) kohdentaman perusrahoituksen.

Ainolasäätiön osoite- ja yhteystiedot:.