Omenamehuasema

Marttojen omenamehuasema Haukiluomassa on nyt auki – Moro kokosi vinkkejä aseman asiakkaille. Mehuasema on viimeistä päivää auki lauantaina 27. Saatte meiltä ilmaiseksi omenamehun puristuksen sivutuotetta mäskiä. Etelä-Kaarelan tuoremehuasemalla mehustamme ja pastöroimme omenanne.

Kesähelteet kypsyttävät omenat ennätysvauhtia ja mehuaseman ovet ovat jo auki – tervetuloa!

Vihtiläinen saa omenansa mehustettua

Omenamehuasema

Meiltä saa ostaa hanapakkauksia ja pulloja. Teemme puristusta, pastörointia ja mehun pussitusta. Puristuksessa omenat tai muu raakapuristettava aines pestään, rouhitaan ja puristetaan mahdollisimman. Tarjoamme pääkaupunkiseudun ihmisille mahdollisuuden saada omista omenoista terveellistä tuoremehua. ETELÄ-KARJALA hanapakkaukset kaikilla käytössä.

OMENATUOREMEHUASEMA TOIMII HAUKILUOMAN ENTISEN PÄIVÄKODIN KEITTIÖSSÄ OS. Tilalla toimii syksyisin omenamehuasema, jonne asiakkaat voivat tuoda omenoitaan mehustettavaksi.

Lammijärven metsäveikot ry

Omenamehuasema

Tuo omenat ja lähde mehujen kanssa. Asiakkaat tuovat omat pullonsa Maa- ja kotitalousnaisten omenamehuasemalle Kuopioon. Marja-Leena Jauhiainen pullottaa mehua. Anttilan tilalla toimii mehuasema, jossa voi puristaa syksyllä kesän ihanista omenoista ja marjoista mehuja. Puristamme mehuasemalla omenista. Hinnat lasketaan tuotujen kilojen mukaan. Tarkemmat aukioloajat selviävät. Tuore kylmäpuristettu omenamehu on herkullista, se maistuu fantastiselta, on terveellistä, lähituotettua ja lisäaineetonta!

Tonneittain pudokkaita mätänee. Raikasta mehua omista omenoista! Pihapuun omenia voi kohta taas pusertaa hellästi ja kaikella rakkaudella. Maanantaista alkaen saa tuoda omenoita mehustettavaksi Porin Seudun Työttömät. Jaakkolan Omenatila – Maukkaita omenoita ja laadukasta omenamehua!

Jaakkolan omenatila sijaitsee luonnonkauniissa Asikkalan kunnassa. Jokirannan tilan pitäjät ovat jo eläkkeellä, mutta vihtiläisten omenamehun ystävien onneksi mehustamo on edelleen toiminnassa.

Palvelut: jaakkolan omenatila

Omenamehuasema

Pienin valmistettava erä on 30 kg omenoita. Hyvinkään tuoremehuaseman palvelu perustuu tuoremehun (omena- ja päärynämehu) puristukseen ja pastörointiin asiakkaiden omista raaka-aineista. AJANVARAUS… 6 Likes 1 Comment3 Shares. Syyskuun alussa toimintansa aloittanut omenamehuasema puristaa mehua asiakkaiden omenoista viikonloppuisin.

Joroisten maa- ja kotitalousnaisten ylläpitämä omenamehuasema avataan maanantaina 6. Katajamäen vanhalla koululla, Virtasalmentie 852, Joroinen.