Olohuoneen remontti

Parketin alapuolella on koolaus ja villa, joten se ei vaadi tasoitusta. Tutustu kauniisiin olohuoneisiin ja ideoi olohuoneen sisustus täällä! Kotiin sisustusideoita sanalle olohuoneen remontti muutos. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit.

Nyt on käyty Remppa-sarjassa läpi lastenhuone, keittiö ja seuraavana vuorossa on olohuone.

Olohuoneen iso remontti loppusuoralla

Olohuoneen remontti

Meillä on olohuone, keittiö ja pienempi. Näin se tehtiin: Seinän uudesta väristä päästiin yhteisymmärrykseen nopeasti. Pintoja on remontoitu kolme kertaa. Remontissa olohuone sai tapettiseinät.

Muutama vuosi sitten keksin erään Riviera Maison henkisen sisustuskaupan myötä päällystyttää. Selvästikin minun keinoni selvitä tästä kaikkein pimeimmästä vuodenajasta on remontin sunnittelu ja sitten tietysti kun mies on saatu.

Remontin suunnittelu hyvinkää

Olohuoneen remontti

Remontti on valmistunut jo jonkin aikaa sitten, mutta kuvasin kohteen. Tämän kodin parhaita puolia ovat ehdottomasti olohuoneen ja keittiön. Vanhan omakotitalon olohuoneen remontointi 30 m2. Jo minulle tutuksi tulleeseen tapaan, päätin aloittaa viimeisilläni raskaana ollessa jonkun "pienen" remontin. Olenkin jo teille vinkkaillut, että meillä remontoidaan.

Sain Helmikuussa mukavan sähköpostin, jossa minua kysyttiin. Seinät ovat vaaleat ja tehosteseinät ennallaan. Remontti aloitettiin olohuoneesta ja pari muutti huoneesta toiseen sen mukaan, mikä milloinkin oli työn alla. Remonttia tehtiin itse ilta- ja viikonloppupuhteena. Täten julistan olohuoneeseen sisustusrauhan: matto on saapunut taloon!

Tätä ei voi sanoa hätiköidyksi päätökseksi, sillä olohuoneen mattovalssia on vedetty. Olemme avanneet näissä kuvissa näkyvän oviaukon keittiön ja olohuoneen väliseen. Elämä remontin keskellä on yksi iso tetris: kun yksi huone on poissa. Mulla ei nyt ollut kovin hyviä ennen kuvia meidän olohuoneesta, mutta olohuoneen remontti tuli täysin suunnitelemattomana.

Hyvästelimme joulun välipäivinä keskellä olohuonetta sijainneen.

Olohuoneesta tuli kuin uusi – ja remontti maksoi vain sata euroa

Olohuoneen remontti

Valitsimme materiaalit ja toteutimme työn itse. Ei ollut aijempaa kokemusta tapetoinnista, laminaatin laitosta eikä. Seinät oikastiin ja tapetoitiin sekä sähköt uusittin. Suojamuuri pinnoitettu verhoilukivillä.

Keittiön ja olohuoneen välistä purettiin reipas pätkä väliseinää pois, jolla saatiin aivan erikokoisen tilan tuntu. Remontti – ja rakennuspalveluita monipuolisesti. Tervetuloa kurkkaamaan remontoituun olohuoneeseemme! Olkkari valmistui viime syksyn alussa ja olemme olleet hyvin. Jo jonkin aikaa meillä on ollut remontti valmis, tältä erää. Kauppojen solmimisen jälkeen alkoi remontti, jossa kunnioitettiin talon. Tässä olohuoneen ja keittiön remonttia. Remontin lisäksi vastasin myös suunnittelusta.

REMONTTI HINTA JA MITÄ URAKKA MAKSAA. Tästä näet keskihinnat eri remontti kohteille. Vanha punainen keinutuoli on kiva väriläiskä muutoin melko. Kohteessa toteutettiin olohuoneen ja eteisen täydellinen remontti lattiasta kattoon.

Remontin suunnittelu kulkee käsi kädessä sisustussuunnittelun kanssa. Viru-keskuksen edustalla oleva Tammsaaren puisto avattiin remontin jälkeen – katso kuvat uudistuneesta kaupunkilaisten olohuoneesta. Olohuoneen iso remontti loppusuoralla.