Octagon laatta

Octagon -mosaiikeissa on 8-kulmaisia valkoisia laattoja ja niiden välissä neliskulmaisia pikkupaloja. Vaihtelua laatoitukseen octagon -laatoilla. Netraudasta hankit kahdeksankulmaiset laatat edullisesti. Tutustu valikoimaamme ja tilaa kotiin toimitettuna!

Ihana musta-valkoinen nostalgiaa henkivä laatta. Myös muut tarvikkeet remontointiin ja sisustukseen Taloon.

Kylpyhuoneen sisustusmallisto

Octagon laatta

Laatta Octagon valkoinen on klassinen kahdeksankulmainen levy, kooltaan 20 x 20. Muuttuu todella lattia kaunis koriste. Art- laattojen tasaiset, pohjoismaisen neutraalit värit muodostavat hyvän pohjan. Sarjan Octagon -mosaiikit tuovat laatoitettavaan tilaan menneiden vuosien nostalgiaa. Laatan reunat, Pyöreät reunat. ABL Lattialaatta OCTAGON 9,6×9,6 valkoinen mustilla napeilla.

Octagon Blanco Mate Seinä- ja lattialaatta.

Kilometrikaupalla paneelia

Octagon laatta

AA Octagonal – laatat ovat kahdeksankulmaisia. Taco-laattoja on saatavilla neljän. Huomioi laattoja valitessa kosteuden- ja pakkasenkestävyys. Myös verkkokaupastamme nopealla tomituksella – tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaan ja tilaa. Klassikko tekee paluun yksinkertaisen tyylikkäällä musta-valkoisella värityksellä. Saatavana nyt myös käänteisin värein, joissa siis valkoinen laatta ja musta. Moderni keraaminen lattialaatta Equipe Octagon herättää nostalgisia tunteita.

Kahdeksankulmaisten laattojen risteyskohtiin asennetaan eri värinen pienempi. Luo harmoninen tunnelma hillityillä väreillä tai anna upeiden kuvioiden koristaa kotisi pintoja. Laatat toimivat erinomaisesti kodin eri huoneissa kylpyhuoneesta. Laattasarja Octagon merkiltä Equipe, osoitettu hinnat ja saatavuus. Lasitettu keraaminen mosaiikki harmaa mix. Seinässä on laattana valkoinen 25×40 ja lattiassa tummanharmaa 10×10. Lattialaatta on alusta lähtien aiheuttanut päänvaivaa siisteydessä.

Työpöytätaso: Betoni -laminaatti BW4, tason värisellä reunanauhalla. Välitila: Valkoinen 8-kulmainen laatta LPC Octagon 10×10 cm. Tuotteet hinnoitellaan kappalehinnoin.

Rakennustarvikkeita tallinnasta

Octagon laatta

This Pin was discovered by Katja Lösönen. Valkoiset seinälaatat värilliset tehostelaatat. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Toimitus 7-10 päivää mihin vain Suomessa. Osta valkoinen ja musta marmorinen octagon mosaiikki lattia laatta Chinamileland. Molempien vessojen lattioihin ostimme musta-valkoisen octagon – laatan.

Kylppärin seiniin löytyi halvalla valkoinen metro-laatta. Perhe päätyi valitsemaan hieman karheapintaisen Caesar-laatan. Lattiassa oleva Laattapisteen Octagon – laatta tuo ranskalaista tunnelmaa. Hotel Octagon on eksklusiivinen bisneshotelli, joka sijaitsee vain 100 metrin päässä Sarajevon kansainväliseltä lentokentältä.

MM Hemnes, Ideas Para El Aseo, Ikea. Lataa upeita ilmaisia kuvia aiheesta Octagons. Jos värien päättäminen voi olla tuskaista liian suuren valikoiman vuoksi, niin entä sitten laattojen valinta? Kuten kaikkien muidenkin päätösten.

Lattialaataksi valitsin ehdottoman suosikkini, joka sopii myös vanhaan tyyliin, kahdeksankulmaisen Octagon – laatan, jossa on välissä pieni.