Obduktiopreparaattori palkka

Mediaaniansio kuvaa palkaa, jota pienempää palkkaa saa puolet ammattiryhmän palkan saajista. Tehtäväkohtaisella palkalla tarkoitetaan tehtävän vaativuuden mukaista palkkaa ilman mitään palkanlisiä. Obduktiopreparaattorin ammattitutkinto muodostuu neljästä (1–4) pakollisesta. Mitenköhän palkka määräytyy, onko per avaus vai miten? Katso Duunitorin Palkkavertailusta eri ammattien palkat ja mitä muut työssäsi. Paljonko obduktiopreparaattori saa palkkaa? Työntekijöiden ilmoittamat Arvauskeskus tuusula palkat. Avauksessa obduktiopreparaattori.

Patologian lääkäreiden palkkaus noudattaa yleistä lääkäreiden sopimusta – euroja ei tipu pussiin. Terveysalan tutkintoja ovat esimerkiksi jalkojenhoidon ammattitutkinto, obduktiopreparaattori ja sairaankuljettaja. Muusikkojen ammattiryhmällä on suurimmat palkkaerot kunnissa. Tilastokeskuksen viime vuoden palkkatietojen mukaan pienintä palkkaa. Ammattiluokituksen mukaan obduktiopreparaattori kuuluu Maa- metsätaloustieteiden ja. Patologia tai oikeuslääkäriä avustaa preparaattori ( obduktiopreparaattori ). Lääkärien palkka koostuu peruspalkasta sekäerilaisista lisistä.

Onko eroa sairaaloiden ja oikeuslääketieteellisen välillä? Oppisopimus olis hyvä ratkaisu, saisit palkkaa. Ja salassapitovelvollisuudesta olen. Kunnan palveluksessa olevan obduktiopreparaattorin keskimääräinen. Tietoja Oikotien palkkavertailusta. Palkkavertailusta näet, millaista palkkaa eri työtehtävissä työskentelevät saavat sekä miten työkokemus ja toimiala vaikuttavat. Asiasanat: obduktiopreparaattori, fyysinen hyvinvointi, psyykkinen hyvinvointi, sosiaalinen.

Tarja Makkula-Tuomi- nen sanoo. Soveltuva ylemmän korkeakouluasteen tutkinto ja riittävä kokemus palkka – hallinnon tehtävistä. Keskimäärin säännöllisen työajan perusteella maksettava naisen palkka on noin 16 % miehen palkkaa pienempi. Puuttuu: obduktiopreparaattori Tutkinnot. Tiesitkö, että Keudan koulutustarjonta sisältää. Tutkinnot-tiesitko-etta-keudan-koulutustarjonta-sisaltaa-. Opiskelijana saat alan työehtosopimuksen mukaisen palkan ja etuudet esim. Työryhmän tehtävänä on selvittää oikeuslääkinnällisen toiminnan uudelleenorganisoimista erityisesti oikeuslääketieteellisen kuolemansyyn selvittämisen.

Palkkatilasto: Suomen virallinen tilasto (SVT): Kuntasektorin palkat. Asiasanat: terveydenhuolto, palkat, tilastot, jäsenistö, koulutus. PALKKA – JA HENKILÖSTÖSIHTEERI. Vakanssin malliryhmän ja tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen.

Määräaikaisen tehtävälisän myöntäminen obduktiopreparaattori Mikko. Palkan – korotusten myöhentäminen osuu myös omaan nilkkaan, kun se pienentää asi-. Palkkaa työehtosopimuksen mukaan. Ennakonpidätys palkasta ja muusta enna- konpidätyksen. Perusteet- palvelussa voit tutustua. Suomessa vakuutetun palkasta 1,91 %:n suu- ruisena. Puhdastilakoulutus, sosiaali- ja terveysalan pt ja lisäkoulutus Varkaus.

Talouspäällikkö- palkka -asiamies (31). Se on nimenomaan obduktiopreparaattori. Hän lähinnä tekee käytännön työtä. Ymmärtäähän sen, koska työt on työt kaikille ja palkka.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ja Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa.