Nylonharja

Jokaisen voitelijan perusvaruste. Viimeistele luistovoitelu aina nylonharjalla harjaamalla. Myös fluoripinnoitteiden viimeistelyyn. Puoliksi messinkinen ja puoliksi nylonharja.

Nylonharja suksen pohjan kiilloitukseen.

Rex 618 voitelu nylonharja

Nylonharja

Start – Start Move Nylon Harja. Fluoripinnoitteille kannattaa varata oma harjansa. Messinki-nylon -yhdistelmäharja suksien peruskunnostukseen. Swix Hieno nylonharja, Hieno nylonharja voitelun viimeistelyyn.

Pieni nylonharja kuntohiihtäjille suksien harjaamiseen. Optiwax nylonharja soveltuu luistovoitelun viimestelyyn.

Nylonharja instrumenttien puhdistukseen

Nylonharja

Rex- nylonharja on suksien voitelijan perusvaruste. Harja sopii myös fluoripinnoitteiden. Pehmeä nylonharja viimeistelyyn ja pohjien kiillottamiseen. Sopii pehmeille ja medium voiteille. Muista käyttää eri harjaa eri voiteille parhaan lopputuloksen s. Stålsickel för sickling av mönstrade belag och för belagsreparationer. Pienen koon ansiosta tämä on helppo ottaa mukaan lenkille mm. Nuohoussettiin kuuluu valitsemasi kokoinen nylonharja, lyijykuula ja 10m:n köysi. Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Jälkitoimitus ylimeneville tilauksille. Veroton: 32,00 € ALV 24% 39,68 €. Harjaa nylonharjalla luistovahat, pinnoitteet ja pikaluistot. Copper Eliminator Nylon Bore Brush. NYLON HARJA 160 MM Z NORDI CLEANING KESKI-KOVA.

Tuote)Osastot: Tarvikkeet, Tarvikkeet.

Nilfisk sc250 valkoinen nylon harja 9100002066

Nylonharja

Toimitusaika arviolta 3 – 15 vrk. Haulikkoharjassa kierre ulkopuolinen. Pronssi-, nylon- ja teräsharjat. Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen. Toko – Base Brush Nylon – Harja ➽ Vähintään 50 €:n tilaukset lähetyskuluitta – osta nyt verkosta!

Suomustin on varustettu nylonharjalla joka on muotoiltu kalojen suomustamiseen. Soveltuu keskipitkälle ja pitkälle turkille takkujen aukaisuun sekä Texture Crystalin aktivointiin. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa. Ilmainen toimitus yli 14,90 tilauksiin. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote. Fischer- nylonharja, joka on erinomainen apu lapsen suksien hoidossa! Käyttötarkoitus: suksen pohjakuvion avaaminen luistovoitelun jälkeen – Suuri koko Tuotekuvassa tuote näkyy kahdesta suunnasta.

Weiler Corporation on yhdysvaltalainen suuri harjavalmistaja, joiden valikoimista maahantuomme vertaansa vailla olevia nylonharjoja. KS- MASSASIVELLIN, nylon harja Vosschemie – Kaikenlaisille liimativistemassoille ja monelle muulle materiaalille. Roosterille alumiinille ja muille jalometalleille Aina harjan materiaalin on oltava pehmeämpi kuin puhdistettava kohde jotta se ei. Dremel 404 nylonharja Kuppimallinen kuituharja metallien kiillotukseen ja puhdistukseen pienoisporakoneilla. Hellävarainen työkalu esimerkiksi hopeaesineille. On olennaista, että käytät messinkiharjaa, sillä pelkkä nylonharja ei avaa suksen pohjaa.

Kelivoiteen messinkiharjauksella saadaan.