Nurjan silmukan nostaminen

Oletko neulonut sileää neuletta ja pudottanut paljon alempana olevaa silmukkaa. NURIN NEULOMATTA eli ihan kuin tekisin nurjan silmukan. OPI NEULOMAAN VASENKÄTISESTI (10 videota): Ole hyvä! Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti.

Neulomisen alkeet: oikea ja nurja silmukka sekä pudonneen silmukan nosto. Vaihtoehtoisestihan voi myös purkaa silmukka silmukalta tai nykäistä puikon pois, purkaa niin pitkälle kuin tarvis ja yrittää poimia silmukat.

Neulomisen alkeet: oikea ja nurja silmukka sekä

Nurjan silmukan nostaminen

Opettele silmukoiden luominen, oikea ja nurja silmukka sekä joustinneule. Silmukoiden luomisen jälkeen voit aloittaa neulomisen. Katso ohjeet oikean ja nurjan silmukan. Tee minitupsuja haarukan avulla – Duration: 1:23. Neuleen kummassakin reunassa oleva silmukka on reunasilmukka. Neulojana tuntuu hullulta, että yhden nurjan silmukan neulomiseen kuluisi tuntikausia. Nostat sen langan neuleen etupuolelle, ja sitten teet vain sen silmukan.

Oikeiden silmukoiden oppimisen jälkeen seuraava askel neulontataidossa on nurjien.

Nurin neulomatta nostettu silmukka

Nurjan silmukan nostaminen

Ensimmäinen silmukka nostetaan nurin neulomatta (lanka on työn edessä). Kuvassa reuna sileässä neuloksessa oikelta ja nurjalta puolelta. Nurjan puolen kerros: Nosta ensimmäinen silmukka nurin neulomatta. Kun nostat silmukan nurin neulomatta, nosta silmukka niin, että lanka. Venytetty silmukka tehdään neulomalla puikolla olevan silmukan sijasta edellisen kerroksen silmukkaan tai nostamalla nurja silmukka neulomatta yhdessä. Opi silmukan lisäys nostamalla lanka silmukoiden välistä kiertäen ja oikein neuloen. Nostettu silmukka: silmukat nostetaan nurin neulomatta riippumatta siitä, ollaanko työn oikealla vai nurjalla puolella. On tärkeää, että silmukkaa nostettaessa.

Luo neljällä jaollinen määrä silmukoita ja jaa silmukat 4 puikolle. Jatka neuloen ja nostaen joka toinen sil. Tätä tapaa käytetään patenttineuleissa. Oikea silmukka neulotaan kiertäen eli takareunasta. Koska värin vaihdokset jäävät piiloon työn nurjalle puolelle. Silmukka nostetaan nurin neulomatta. Parittomilla riveillä silmukka nostetaan niin, että lanka on työn takapuolella. Tätä varten pitää osata neuloa oikein ja nostaa silmukka nurin neulomatta.

Joustinneuleen kummallakin puolella on oikeiden ja nurjien silmukoiden.

Silmukkakoulu: neulomisen alkeet

Nurjan silmukan nostaminen

Nurjan silmukan osaaminen lisää mahdollisuuksia, mutta.