Nuppikuorma kuutiota

Kauttamme kaikki rakentamisen maa-ainekset. Paljonko mahtuu normaalin sora-auton lavalle soraa kuutioina? Kasettikuormassa on nuppikuorma ja perävaunukuorma. Mitäs se on suunnilleen soralavan tilavuus kuutioina?

Joku tämän näköinen tai vastaava ns. Paljonko tukkiautossa on kiintokuutioita laillisessa kuormas.

Neliakselisen vetoauton kantavuus ja kuormatila

Nuppikuorma kuutiota

Sepelit ja murskeet isompina kuormina. Toimitetaan auton lavalla, josta purku kippaamalla pihalle. Sepeli- ja murskekuormat 10 – 42 tn, lava-autolla toimitettuna. Hinta alkaen 350 €, sisältää toimituksen. Mitäköhän kustantaa sorakuutio tätä nykyä pk-seudulla tontille kipattuna?

Lisäksi monta kuutiota se "kasetti" on noin? Soran pitäisi olla sellaista että siihen voi.

Pihan materiaalit ja tarvemäärä

Nuppikuorma kuutiota

Jos tarvii kantavuutta pihaan laita suodatin kangas pohjalle. Yhdistelmä, jossa vetoautona toimii kuorma -auto, on joko puoliperävaunu- tai täysperävaunuyhdistelmä. Puoliperävaunussa on akselit vain takaosassa. Myymme seulottua ja kalkittua multaa kuorma – autotoimituksilla (kuormakoot 1-37 kuutiota ). Istutusalueiden viimeistelyyn tarjoamme myös. Täyttöihin, joissa kerrospaksuutta vähintään 600mm. Kalkinlevityskoneen kuorma tehdään etukuormaajalla. Telakoneilla kalkinlevitys onnistuu.

Multa myydään tonneittain (tn) ja kuorike myydään kuutioittain (m3). Nuppiautoon (=4-akseliseen kuorma -autoon) mahtuu multaa 20 tn tai kuoriketta 20 m3. Nuppikuorma eli kuorma -auton. Neliakselisen nosturivarusteisen puutavara-auton omapaino luokkaa 15. Kuormakantavuutta neliakselisessa. Niin nuo mun mainitsemat hinnat on ykkösluokan mullasta ja kuljetus kuorma – autolla, yksi kuorma n. Puuttuu: kuutiota täytehiekan hinta?

Montako tonnia on yksi kuutio?

Ohjeistus lähetyksen rahdittamiseen

Nuppikuorma kuutiota

Hieman tavarasta riippuen reilut 2. Noin 1,2 miljoonaa kuutiota haketta vuonna. Isomman tavaramäärän siirtämiseen kannattaa valita tilava kuorma -auto. Kun kuljetat isomman kuorman kerralla, säästät huomattavasti aikaa. Vetopöydän päälle kytketään puoliperävaunu. Meillä näkyy olevan kuiviketurve 11,50€ kuutio alv o% tuotuna reilun. Ohjeistus lähetyksen rahdittamiseen. Lähetyksen rahdituspaino lasketaan sen tilavuuden, massan tai kuljetusyksikössä. Kysy hintaa suuremmista tonni- tai kuutiomääristä!

Kaikkia lajikkeita saa myös säkitettynä. Nurmikkomulta on hyvä ratkaisu kaikkeen pihan viherrakentamiseen, varsinkin puistoalueiden ja nurmikoiden perustamiseen, sekä paikkaukseen. Kilpailukykyinen hintataso, nopeat toimitukset ja tilausten asiakaslähtöisyys. Reijo Hyvärinen, Metsäkuljetus Hyväriset Oy. Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa ja Vihti.

Määrä tonnia ( Kuorma -auto max 40t, koura-auto max 10t):.