Nuolen sulitus

Tauluammunnassa kevyillä hiilikuitunuolilla sulitus voi olla matala ja lähes suora. Silloin sulitus ei hidasta nuolta turhaan pidemmiltä matkoilta. Nuolen valmistaminen alkaa sopivan nuoliaihion (shaft) valinnasta. Kun sulitus sitten ammuttaessa osuu väistämättä hieman joko hyllyyn tai. Onko kukaan koskaan tehnyt nuolen sulitusta väärinpäin? Väsään 8mm mäntyrimanuolia joihin tulee 4,5 tuuman hanhensulkasulitus.

Käytän nuolissani värjättyjä luonnonsulkia – yleensä kalkkunaa. Sulitus ja jäykkyys 24 postausta 28. Lisää tuloksia kohteesta primitiivijousi. Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Eli semmoista kyselisin että minkälainen homma tuo nuolen. Valmisnuolten sulitus on usein juostenkustu, ja sulat irtoilee herkästi. Jos näistä vaihtoehdoista ei löydä sitä toimivaa nuolta niin ei sitten mistään. Kuuden sulan sulitusta käytetään vain tosi nopeissa jousissa nuolen lennon.

Voimakas kierre ja pitkä sulka – sallii sormilaukaisuvirhetta ja nuoli voi olla melkein mikä tahansa keppi joka tosin sitten menettää nopeutta. Leikkurin säädöstä 10 postausta 4. Aloittelijan aatteita ja mietteitä. Haluatko nuolet omilla väreillä tai vaihtelua kauppojen perusvalikoimaan? Aina ei tarvitse tehdä itse, anna meidän auttaa. Nykypäivän sulituslaitteiden avulla nuolten sulitus onnistuu nopeasti ja helposti. Carbon Express ja Nockturnal valonokit auttavat nuolen havaitsemista. Sherwood Shop – Jousiampujan erikoisliike.

Verkkokaupassa kattava valikoima välineitä jousiammuntaan. Jouset, nuolet, tähtäimet ja ampujan varusteet. Tämä on erittäin kätevä ja nopea tapa saada valmiita nuolia. Triple Tower sulituslaitteista löydät välineet niin muovisulkien kuin luonnonsulkien sulitukseen. Luonnonsulat vähentävät nuolen painoa ja vaikuttavat myönteisesti lentoradan kaareutumiseen. Kun nuolen sulitus on kevyt, nuolesta tulee enemmän. Nuolihyllyn problematiikka syntyy siinä, kun nuoli singahtaa liikkeelle jänteen vapautuessa. Nuolen sulitus hipaisee nuolihyllyä, kontakti syntyy.

Sulitamme ostamasi nuolet kappalehintaisesti! Nuolten sulituspalvelu (1 kpl) – Sulat – 301 – 1. Valmistaessasi itse nuolesi ja jousesi, saat metsästysvälineesi juuri niissä. Kauris reagoi, joko jousen laukaisuääneen tai nuolen suhinaan, jossa 3 asteen helical sulitus. Jos tekee enemmän nuolia kannattaa suosiolla ostaa.