Novita raitasukat

Neuleohje: Perus raitasukat valkoisesta ja sateenkaaresta. Novita 7 Veljestä Raita -lankaa 150 g. Boot Socks, Boot Cuffs, Knee Socks, Crochet. Ursula Peckart hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Kirjoneulesukat – katso ohje

Novita raitasukat

Rakastan raitasukkia, mutta nyt innostuin uudesta pitsineulemallista. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta NOVITA 7 VELJESTÄ RAITA. Esikoisen raitasukat valmistuivat jo tammikuussa, mutta omat sukkani sain. Raitasukkia ei ole sitten hetkeen tullut tehtyäkään. Räsymattosukat raitasukat naisen villasukat 7 veljestä sateenkaari ja harmaa-lila 4 krs vaihto räsymatto.

Tutustu käyttäjän Riikka Kaukovalta Os Koivukangas Pinterest-tauluun Sukat.

Neuleohje: villasukat lapselle tai aikuiselle

Novita raitasukat

Posts about vauvan sukat written by Silmukoiden Seassa. Tässäpä tallaiset 70-lukuhenkiset sukat. Oranssiin väriin tottuminen on vielä vaiheessa, mutta päätin tehdä yhdet sukat, joissa on oranssia. Lapin sukat perinteisissä revontulten väreissä. Vuoden vaihteessa puikoille eksyi Novitan 7 Veljestä Raita -lanka ja minä sain ihka uudet sukat! Sukista tuli kerralla omat suosikit, jalkaan ne.

Ystäväni tiedusteli, tekisinkö hänelle sukat Adidas-logolla. Raitasukat Nopeasti ja vaivattomasti syntyi pienet raitasukat jämälangoista. Suurin osa niistä on Novitan seiskaveikkaan (niinkuin näissäkin kaikissa sukissa) tai Isoveljeä. Suomi täyttää tänä vuonna 100 v. Novita Nalle musta ja Tico Tico puikot: 2. Novitan Maamme – langasta isänmaallisiin sävyihin sukat. Nämä sukat on neulottu villa-puuvillasekoitelangasta. Vauvan raitasukat ja tumput Novita Kukkaketo- langasta.

Tuoteryhmät Käsityöohjeet Ohjeet kohteen mukaan Ohjeet: Sukat ja tossut.

Neulotut raitavillasukat novita nalle

Novita raitasukat

Lumi-ja-jää – Kolmiokirja Oy Virkkaa Sukat, Neulo Virkattu, Neulontamallit. Novitan sivuilta löytyy muutamia pitsivillasukka ohjeita. Nuo Pinkit sukat on jostain vanhasta pirkkalehden ohjeesta ja nuo valkoiset. Langat: Novita Duo harmaa (040) ja 7 Veljestä grafiitti (044), yhteensä 210 g. Sateenkaarisukat ovat raidalliset villasukat, joiden varressa on lyhyt joustoresori, muuten sukat ovat sileää neuletta. Päävärinä musta, raidoissa itseraidoittuva 7. Koko: Punainen 40 – sininen 38. Menekki: Punainen 97 g – sininen 94. Upeat kirjoneulesukat saivat nimekseen Sadepäivän sukat.

Novitan Multiraita, juuri sitä mitä jokin aika sitten mietin: miksi aina vain. Koska sukat olivat menossa isojalkaiselle naiselle, oli tiedossa myös. Olen muutamat sukat nyt neulonu, ja heti vähäisen käytön jälkeen ne lässähtää je levenee liian isoiksi. Lankana on ollu novita 7-veljestä.

Sukkia löytyy myös poistokorista – kurkkaathan siis myös sinne! Tässä tapaukseen liittyvät toiset sukat. Mariannesukat (Ravelry -linkki) Puikot: 2,5 mm sukkapuikot. This Pin was discovered by Helena Poikola. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Aloitin toissapäivänä itselleni tilkkupeiton tarjouksessa olevasta Novita Katja langasta.