Norton hiomanauha

Norton R822-zirkonium hiomanauhat: R822-päättömät hiomanauhat zirkonium- jyvällä yleisiin hiontatöihin. Pintojen ja hitsaussaumojen hionta, jäysteenpoisto. Pitkäkestoiset ja hyvän hiontatuloksen tuottavat Norton R822 hiomanauhat raudan. Meidän kautta laadukkaat hiomanauhat ja muut Nortonin hiomatuotteet. Laadukas ja kestävä hiomanauha pyöristyksiin, purseenpoistoon, kohdekorjauksiin sekä yleiseen viimeistelyyn ja materiaalin poistoon. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen.

Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Uusimman sukupolven SG-hionta- ainepinnoite vahvassa polyesterinauhassa, tarkoitettu voimakkaaseen hiontaan. Norton Norzon R822 hiomanauhat 13x457mm. Nortonin teollisuustuoteluettelosta löytyy mm. Keraaminen hiomamineraali RED-X nauhassa takaa: Nopean aineenpoiston. Hiomanauha metallin hiontaan Norton Metalite R265.

Hiomakangasnauha Metalite R265. Laadukkaat Norton hiomatarvikkeet saat meilt – PW-Tools. Uusi hiomanauha lasin ja metallin kiillotukseen. Norton lanseeraa uuden hiomanauhan, joka on erittäin joustava ja siten sopiva profiloitujen yksityiskohtien käsivaraiseen hiontaan. Norton X-Treme Life Inox 125×1,6×22, 25kpl. VSM Abrasibve hiomanauhoja, hiomakankaita ja fiibereitä sekä Suhner ja Norton hiomalaikkoja ja lamellilaikkoja sekä paljon muuta. Nortonin uutta hiomanauhaa R976P käytetään hiiliteräksen, ruostumattoman teräksen ja metalliseosten hiontaan. Mitta 10 x 330 mm, hioma-aine R265 alumiinioksidi.

Nortonin uutta Rapid Prep – hiomanauhaa käytetään purseenpoistoon, pinnan työstöön ja viimeistelyyn. Uuden sukupolven keraaminen SG-hioma-aine yhdessä. Nortonin uusissa W448 hiomanauhoissa on patentoitu hioma-aine, joka koostuu piikarbidin ja korkin sekoituksesta ja jossa piikarbidilla on. Metallisorvi HBM 250X550 NORTON, varusteltu! We stock Sanding belst from Norton, Deerfos, 3M Trizact and Hermes Scotch- Brite. Todella laadukkaat Quantum-hiomalaikat työstävät tarkasti ja jokaisessa hionnassa on erinomainen lopputulos.

Norton Quantum on huippulaadukas laikka. Kestää erinomaisesti käyttöä rikkoutumatta, joten nauhan käyttöikä on pitkä. Sekä täyteaine että sideaine ovat täysin värittömiä, joten työkappale ei värjäänny. Tuotemerkkejä: Mirka, Norton, 3M Cubitron, Klingspor, Verox. NORTON BEVELSYSTEMS A REVOLUTION INÂ BEVELLING ANDÂ ROUNDING 02. Norton R976P hiomanauha – EsiteDocuments.

M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä. Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta.