Nordis haulikonpatruunat

Nordis -haulikonpatroista löydät vanhat tutut, kuten Metson ja Ukkometson, mutta myös monta uutta haulikonpatruunaa jahtiin kuin jahtiin! Näissä patruunoissa on tuhti 50g:n. Valtakunnan seksikkäimmästä eräverkkokaupasta aina edulliset haulikon patruunat – myös suurissa erissä! Nordis Royal- haulikonpatruuna on suunniteltu ja valmistettu talvisia olosuhteita silmälläpitäen. Huopavälitulppa, 34gramman haulikuorma ja nopeus- sekä. Nordis Metso on suomalaisen metsästäjän luottokumppani jo vuosikymmenien ajan. Metso- haulikonpatruuna on tuttu ja toimintavarma haulikkometsästyksen.

Nordis Minimagnum- haulikonpatruuna tuhdilla, 42 gramman haulikuormalla. Enemmän suorituskykyä 70mm hylsyssä. Laaja haulikokovalikoima 3,00 – 4,50. Nordisin esitteessä lukee näin: ”Patruuna kylmään. Kun muiden patruunoiden teho pakkasen vuoksi heikkenee, oikea valinta on Royal.

Vihtavuoren ruudit ja haulikonpatruunat. Erikoispatruuna erityisesti suurten riistalintujen metsästykseen. Tuhti 50 g:n haulilataus takaa erittäin hyvän iskuenergian myös äärietäisyyksille ammuttaessa. Ahti Huvilasta löydät myös pesäpallotarvikkeet. Mailat, räpylät sekä muut tarvikkeet. Kertokaas eri valmistajien sorsapaukkuja, jotka olette todenneet toimiviksi.

Eley, Federal,FOB,Gyttorp, Mirage, Nordis,RC,Remington, Rottweill,Saga. Nordis Kyyhky – haulikonpatruuna on erityisen hyvin soveltuva esimerkiksi kyyhkyjahtiin, jossa laukausmäärät metsästystapahtuman aikana usein. NorDis Oy on Lapuan Patruunatehtaan tytäryhtiö joka toimii maahantuojana. Onko tietoa missä nordis haulikonpatruunat valmistetaan joku epäili boaria tai mikälie fam pionkia? Haulikon patruunat päivitetty 3. Valikoimissamme on metsästys- ja ratapatruunat, lyijyttömiä patruunat ja täyteiset. Nordis Metso 16- haulikonpatruuna 16 kaliiperin haulikoihin samalla, toimintavarmalla rakenteella, kuin 12. Nammo Lapua ( NorDis mukana), Sako, Teema Line. Lambro haulikon patruunat ja ATA haulikot suoraan maahantuojan varastosta edullisesti.

Viestin aihe: Patruunavalinnat riekkojahtiin, Vastaa lainaamalla viestiä. Lyalvale Express -metsästyspatruunat – nordis. Ehkä jo ensivuoden jahtia silmällä pitäen? NorDisin uudet haulikonpatruunat. NorDis on ottanut uusia patruunoita ohjelmaansa. Bornaghi Extra Valle Tungsteno 33g haulikon patruuna. Kuparoitu hauli ja erikoisvälitulppa takaavat tie Nordis Ukkometso ei pitkiä esittelyjä hqulikon. Aina edulliset haulikon patruunat – myös suurissa erissä!

Nordis – haulikonpatroista löydät vanhat tutut, kuten Metson ja Ukkometson, mutta.