Nokkaakselin koneistus

Nelitahtimoottorin virittämiseen kuluu aina paljon aikaa ja. Kuvassa sylinterikannen tiivistepinnan koneistus lastuavalla menetelmällä. Moottoreissa joissa nokka – akseli on sijoitettu sylinteriryhmään tai valurautaiseen. Ajattelin nyt samalla laittaa sinne kireemmän nokan, kun kone on kerran.

Aloitetaan nyt tämmönen aihe kun nuo XU- koneiden nokat taitavat nykyisin olla aika etsimisessä. Tarkoitus olis käyttää oman auton nokka -.

Kiinan lammasta gy6 moottorin nokka

Nokkaakselin koneistus

Toimialaamme kuuluvat ajoneuvon moottorinosien koneistukset ja korjaukset. Työssä tutustutaan moottorin nokka – akseliin, laakeristoon ja. Nokka – akselin vaihtamisella pyritään tehon nostamiseen omalta. Avainsanat: lohkon koneistaminen, nokka – akseli, laakerivaurio, laakerimateriaali. Rupee hommat etenee,kohta vois aloittaa 4 Customin. Työkaluratkaisut nokka – akseleiden koneistukseen.

Polttomoottorin nokka-akseli määrää venttiileiden liikkeet. Kyllähän niitä taidetaan täytehitsata ja koneistaa uudelleen.

Nokka akselin laakeripintojen täyttöhitsausta?

Nokkaakselin koneistus

Soitin jo yhdelle nokka – akseli miehelle, mutta sen koneeseen ei mahdu noin. Pystymme toteuttamaan kaikki moottoreihin liittyvät koneistus ja asennustyöt. Tein nokka – akseli linjaan sopivan säädettävän avarrus työkalun, jolla suurensin. Kertokaa paikkoja missä nokan täyttöjä tehdään. Omakohtaiset kokemukset ja suuntaa antavaa hinnoittelua jos löytyisi. Putkipesien olakkeiden koneistus. Runkolaakeripesien hoonaus, tuntiv.

Moottorit voidaan jakaa kahteen ryhmään nokka – akselin sijainnin perustella. Hyvinkäällä ainakin R Koneistus tekee hiontoja omien toiveidenkin mukaan. Ihmemies,teki vaikka puusta nokka – akselin. Niin miten noi halkasiat menee siinä nokka akselin linjassa? Pikanen kookletus ei tuottanut tulosta. Eli siinä on jostain suunnasta laakereilla.

Onko tiedossa paikkoja, missä voisi noi nokat hiotuttaa? SYLINTERIKANNEN TASONKONEISTUS. VW-kannen tason koneistus yli 1 mm. Suhteiden kautta saatiin hommattua K- nokka edukkaasti.

Koska ei ollut kummoisempaa tarvetta siirtää jakajaa lohkoon, niin päädyttiin koneistamaan jakajan.

Käytetyn sylinterikannen kauppa

Nokkaakselin koneistus

Ne ovat kuitenkin koneistettu kannen parina, joten periaatteessa eivät ole. Vw type 1-4 nokka – akselin hionta. Sylinterinen (8-valve) nokka – akselin hionta. Venttiilit ja venttiili-istukat oli jouduttu koneistamaan ja kaikki tiivisteet oli. Olen kasaamassa nokka – akseleita hiottavaksi. Tarttis saada nokka – akseli muutettua hieman kisaisemmaksi vakiosta. Varmuuden vuoksi nostelin kannesta nokka – akselin pukit ja parissa pukissa. Kun kasaan tuon kannen koneistuksen jälkeen, niin eihän siinä.

Oleellistahan siinä on tietotaito siihen että millainen siitä nokasta tehdään. R- koneistuksella ja vaikka missä. Varmasti mikä tahansa nokkapaja. Olemme maailman johtava valmistaja raskaille nokka – akseleille.

Asiakaskuntamme kattaa kaikki suurimmat diesel- ja kaasumoottorivalmistajat. Juha Koivisto NOKKA – AKSELIN JA LAAKERIN VAURIOT Tekniikka ja. Moottoriin vaihdettavat osat ja koneistukset. Tarkastukset ja tarvittaessa koneistus.