Neulottujen tossujen ohje

Neulotut tossut Novita 7 Veljestä -langasta. Helpot ja nopeat neulotut tossut valmistuvat nopeasti isommilla puikoilla ja. Tähän ei ollut varsinaista ohjetta, aloin vaan tekemään. Minähän sitten rouvalta ohjetta kysymään ja sainkin sen. Hän näytti minulle paperipalalla vielä taitoksen ja mitkä kohdat neulotaan.

Neuloin joulun välipäivillä tossuja, jotka lahjoitan ensi jouluna hyväntekeväisytteen.

Helpot ja nopeat tossuliinit

Neulottujen tossujen ohje

Aloitin projektin tosi aikaisin. Voittajaksi nousi tuoreelle lapsenlapselle rakkaudella neulotut tossut. Aila Vartiainen, 53, suunnitteli kolmannelle lapsenlapselleen, juuri. Klikkaa kuvaa niin pääset ohjeeseen tai löydät linkin, joka johtaa ohjeeseen.

Niiden ohjeen olen saanut monta vuotta sitten mammaltani, jolla oli tapana tehdä tossuja sukulaisille joululahjaksi. Katso helppo ohje ja kokeile itse! Tasona neulottu aina oikein -neule: neulo s:t oikealla oikein ja.

Neulotut tossut pesukonehuovutus musta ja harmaa

Neulottujen tossujen ohje

Aloita neulominen tossun pohjasta. Sain sähköpostiini monta kyselyä vauvan tossujen ohjeisiin. Nyt pohjasauma on neulottu yhteen. Tunnisteet: Ohje vauvan tossuihin. Nämä tossut vilahtivatkin aiemmassa postauksessa ja nyt niihin olisi. Tuoteryhmät Käsityöohjeet Ohjeet kohteen mukaan Ohjeet: Sukat ja tossut. Selasin netistä vaikka kuinka monta tossun ohjetta, virkattua ja neulottua, mutta sopivaa mallia ei löytynyt.

Päätin tehdä nämä helpot ja hauskat tossut. Nämä neulotaan aina oikein neuleena, joten ei tarvitse koko aikaa katsoa mitä tekee, vaan voi vain. Kun viime viikolla neuloin kaverille nämä töppöset, muistin etten ole kirjoittanut ohjetta vielä blogiin. Eli tässä on ohje helppoihin neulottuihin tossuihin. Näiden neulottujen tossujen alkuperä on jossain Inkerinmaalla ja siksi nimesinkin nämä Inkerin tossuiksi. Eräs tuttavani on kirjannut ohjeen. Langan menekki: teetee Pallas, 50 g kumpaakin väriä. Puikot: No 3 tai käsialan mukaan.

Pesukoneessa huovutetut tossut.

Kirjoitukset avainsanalla neulotut tossut

Neulottujen tossujen ohje

Mitat ja silmukkamäärät -taulukko Ainaoikein- tossut Benvärmarsockor Crocheted. Kauniit ja lämpimät tossut (tossun pohja 12- 13cm). Helppo neuleohje, jonka aloittelijakin voi hyvin tehdä. Näin neulot suloiset villasukat – Yhteishyvän oma ohje!

Pitkästä aikaa on jotain valmiiksi neulottua päivitettäväksi. Ensimmäinen tossu tuntui hiukan liian pieneltä, vaikka ohje on 38 jalkaan. Domino tossut, palatossut, neulotut tossut? Alkuperäinen ohje löytyy Novitan sivuilta, mutta muokkasin sitä. Tee näin: Neulo yksiväristen tossujen ohjeen mukaan, tee päällinen t. Vauvan pienet neulotut tossut.

Huovutetun tossut sisämitta (suuntaa-antava mitta):. Ohjeessa on runsaasti kokoja vauvasta vaariin.