Nettivene keskimoottorivene

Nyt myynnissä Muu merkki Keskimoottorivene moottorivene Keskimoottorivene – Pori, Satakunta. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Hanki Dieselit edullisesti Nettivene. Nettiveneessa on parhaillaan myynnissä 17 Meriläinen kohdetta.

Nyt myynnissä Omavalmiste keskimoottorivene moottorivene keskimoottorivene – Helsinki, Uusimaa. Kauppaan kuuluu traktorivetoinen traileri jolla veneen lasku ja nosto onnistuu ilman nosturia. Nyt myynnissä Meriläinen Mahonkinen keskimoottorivene moottorivene Mahonkinen keskimoottorivene – Rauma, Satakunta. Osta tai myy Fiskari moottorivene. Nyt olisi myynnissä puinen keskimoottorivene – Nooruska. Veneessä on Yanmar 3HM 27 hv diesel moottori.

Se on erittäin vahvarakenteinen keskimoottorivene. Veneelle tunnusomaista on erikoinen. Ollut joka kesä liikenteessä järvessä. Parhaiten saa tietoa soittamalla.

Moottori ei ole nelitahtinen vaan diesel keskimoottorivene. Pieni tai iso moottorivene haussa? Nettivene listaa kaikenkokoiset veneet, myös myynnissä olevat Bella-veneet. Katso kattavasta listauksesta sopiva Bella! Mukava kevyesti liukuva keskimoottorivene Volvon ikimoottorilla, Tällä vietät kesäpäivät leppoisasti liukuen, samalla kahveja keittimellä keitellen.

Nyt myynnissä Lindqvist Keskimoottorivene moottorivene Keskimoottorivene – Kerava, Uusimaa. Tässä mainio keskimoottorivene järvelle tai merelle. Moottorin pientä remonttia vaille oleva mersu (hehkut merivesipumppu). Moottorista kunnostettu jakajapumppu, vesipumppu, suuttimet. Hyväkuntoinen ja kaikinpuolin siisti lasikuituinen pikku avofiskari.

Helppohoitoinen verrattuna puuveneisiin, malliltaan perinteinen tukeva ja merikelpoinen. Tuollainen keskimoottorivene olisi kaupan. Muita varusteita: Chirp- kaiku,radio, hakuvalo,kulkuvalot, sisävalot. Myydään kuvien mukainen keskimoottorivene. Puurunkoinen, kuidutettu ulkopuolelta. Moottori vähän kuluttava varmatoiminen 49hv Perkins, öljyt vaihdettu joka. Vene ei kunnoltaan uutta juurikaan häpeä, pidetty hyvin ja. Myydään meriläismallinen keskimoottorivene, Lombardini 20 hv diesel, ajettu 460 tuntia.

Luodossa valmistettu merikelpoinen keskimoottorivene. Hydrauliohjaus, ankkurit, fenderit köydet yms. Wellcraft vaihdossa mp vene auto kone ka. Kankaanpää › Speederman OyLiike.

Onko tässä rannikon nopein putput-vene? Se näyttää ihan tavalliselta uppoamarunkoiselta paatilta. Olen etsimässä pientä (4-5 m) fiskarin mallista keskimoottorivenettä yhteysveneeksi. HYDRAULIOHJAUS KESKIMOOTTORIVENEET …. Käytetyt Fiskari-veneet – Nettivene. Tokihan nuo tuollaiset vanhat keskimoottoriveneet ovat usein huollon tarpeessa ja.

Tällaiseen tarpeeseen puinen keskimoottorivene on täysin vastoin. Siinä mies ajeli kevyellä keskimoottoriveneellä. Eli siis meillä on paatti myynnissä nettiveneessä ja miehelle oli tullut eilen viestiä. Nyt meillä siis keskimoottorivene ja vauhti ei päätä huimaa.

Lisätiedot Papalla tarpeettomana 5,5 m. Vanha keskimoottorivene 4hp Bernardin koneella, jos joku vene on hyvä. Kurikkalan Kalajoella tekemä keskimoottorivene ylinmääräisenä.