Nettimökki ruka

Ruka on luonnonkauniissa Kuusamossa sijaitseva monipuolinen vapaa- ajanviettokeskus, josta löytyy mukavaa ja jännittävää tekemistä vuoden jokaisena. Yksi talvilajien harrastajien suosikkikohteista, Ruka sijaitsee. Osoita hiirellä linkkiä, jotta saat. Nettimökin varauskalenteri ei ole ajantasainen. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot ja tarkasta mökin saatavuus.

Nallukka sijaitsee rauhallisella paikalla Länsi- Rukan alueella Kelokaltiokylässä ( Mökki no 51B) kävelymatkan päässä Rukan keskustan palveluista Ja.

Suomen mökkivuokraamo: vuokramökit ja huvilat netistä 24

Nettimökki ruka

Nettimokki – Kuvallinen loma-asuntojen vuokraussivusto! Juolukka sijaitsee rauhallisella paikalla Rukan keskustaa lähellä olevassa mökkikylässä, Kelokaltiokylässä ( Mökki no 52), kävelymatkan päässä Kelorinteestä ja. Rukansalmi on tunnelmallinen kelohirsinen loma-asunto Rukalla suositulla Salmilammen alueella. Varaa heti jos etsit tunnelmallista kelomökkiä Rukan.

Erinomaisella paikalla Rukan ytimessä sijaitseva loma-asunto, jossa makuupaikat kuudelle henkilölle. Näköala huoneiston ikkunoista avautuu hyppyrimäelle. Rukan harrastusmahdollisuuksia. Aurinkorinne on uusi, valoisa ja viihtyisä kelomökki Rukan Ihtinkijärven ja Kuontijärven välissä, noin seitsemän kilometrin päässä Rukakeskuksesta.

Vuokrataan 60 m² ruka lomamökki 60 m2

Nettimökki ruka

Ylellinen huippuvarusteltu lomahuvila itä- Rukan laskettelurinteiden puolella. Rauhallinen ja yksityinen sijainti. Suurimmasta kelohirrestä valmistettu huvila. Kuusamo, Kuusamo, Pohjois- Pohjanmaa.

Matkailumaja Heikkala Ruka mökki, Ruka cottage. Kodista mökkimajoitusta Rukan juurella, 8 saunallista mökkiä 4-10 hengelle. Tule nauttimaan Rukalle huikeasta luonnosta vaikkapa patikoinnin, pyöräilyn, marjastuksen, kalastuksen, metsästyksen, hiihdon tai. Hieno toimiva mökki,siinä hinta ja laatu ovat kohdallaan. Mökki sijaitsee RUKAn välittömässä läheisyydessä.

Sijainti hyvällä paikalla lähellä palveluita ja aktiviteettejä. Huippuvarusteltuja lomamökkejä edullisesti rukakeskuksen lähellä. Tutustu ja vuokraa mökki meiltä. Rukan Kelovalta IV on tasokas, hyvin varusteltu paritalohuoneisto Itä- Rukan puolella, Valtavaaran aurinkoisella rinteellä, jonka alapuolella avautuu kaunis. Toinen mökki sijaitsee Haukiputaan Virpiniemessä.

Meren rannalla sijaitseva mökki on Virpiniemen aktiviteettien vieressä, silti suojaisassa paikassa. Nyt kannattaa varata mökki ensi kesäksi mahdollisimman pian, sillä suosituimmat mökit ja lomaviikot varataan nyt. Villa omassa rauhassa, järven rannalla, mutta kuitenkin keskellä Rukan. Villa Joutsenrinne on hirsirakenteinen valoisa mökki, pääsuunta on etelään ja.

Rukan ankkuri: vuokramökki rukalla

Nettimökki ruka

Lähin naapuri on vastarannalla, Rukalle on noin 20 km matkaa ja Kuusamon kosket tavoittaa. Tästä kalenterista voit katsoa koska mökki on varattuna. Vuokrataan 60 m² ruka lomamökki 60 m2. Hanki 60 m² ruka lomamökki 60 m2 edullisesti Nettimarkkina.

Rukan erinomaiset ja lumivarmat laskettelurinteet sijaitsevat pienen ajomatkan etäisyydellä. Hiihtoladut ja kelkkareitit lähtevät aivan huvilan vierestä ja järvikin. Vuokramökki lähellä Vuosselin rinteitä: 3 mh, sauna, keittiö, parvi, 400m hissiin! Joulun aikaan Rukalle on satanut lisää lunta. Murtsikkalatua on nyt Stadionin ja Talvijärven latujen lisäksi Rukan ympärysreitillä. Järeästä kelohirrestä rakennettu mökki avautuu upeisiin Rukan tunturinäkymiin ja mökin näkymät suoraan Rukan rinteille.

Idyllisen alppi-hotelli Chalet Ruka Peakin ympärillä Itä- Rukalla. Ruska- Rukan tilava mökki on viihtyisä ja edustava. Insinööriliiton jäsenet saavat listahinnoista 50. Unelmapaikalla järven rannalla ja Ruka on noin 5 minuutin päässä!

Talvella mahdollista myös kelkan vuokraus. Mökki sisältää kaikki kodin perustarvikkeet. Asunnon tyyppi: Mökki, Makuuhuoneet: 2, Henkilöt: 8, Huoneita: 4.