Neandertalin kyhmy

Niskan yläpuolella on tosiaan joku kyhmy, mutta en tiedä, tarkoitetaanko tuolla kyhmyllä juuri sitä kyhmyä. MInulla ei ole kyhmyä, mutta karskirakenteisella miehelläni on selkeä kyhmy. On ollut yleinen käsitys, että kyhmy viittaisi neandertalin ihmiseen, joka olisi. Tutkijoiden mukaan neanderthalin ihmisen silmät kehittyivät niin suuriksi, että näköhavaintojen käsittely vei liian paljon aivokapasiteettia.

Esivanhempiemme romanssit neandertalilaisten kanssa selittävät monia nykyihmisen piirteitä, kuten tupakoinnin ja ruskettumisen – kokeile. Olen enemmän neandertal kuin sinä. Sylkäisin pikkuputkiloon, lähetin putkilon testifirman laboratorioon ja aloin odottaa tuloksia. Testaa kuinka neandertalilainen olet. Lähes olematon leuka ilman kyhmyä. Niskassa oli kyhmy ja silmiä varjostivat vahvat luuharjanteet.

Tämä voisi viitata siihen, että sapiens on ollut neanderthalin ihmisten. Kylmyyttä neandertalilaiset eivät kestäneet, sillä heillä ei ollut arktisten olojen vaatimaa varustusta, kuten vaatteita tai jalkineita. Euroopassa nykyihmisen kanssa rinnan elänyt neandertalin ihminen oli oma lajinsa, väittää tuore tutkimus, joka perustuu laa. Puuttuu: kyhmy Missä vaiheessa tajusit olevasi suomalainen kummajainen? Viimein takaraivon kyhmyyn tuli selitys! Luulin että se oli vaan satunnainen epämuodostuma.

Kuinka monella muulla on semmonen? Luin juuri Tiede -lehdestä, että neandertalilaiset ovat risteytyneet. Esivanhempamme pariutuivat neandertalien kanssa ja saivat yhteisiä. Kiinnityskohta tuntuu pehmeältä kyhmyltä luussa, kun sitä. Hemmetti, itselläni on muuten neandertalin – kyhmy päässä ja nivelsairauksia:-k. Mulla on kaikenlaisia kyhmyjä. Ei se ole kuoppa vaan tuollainen pieni kyhmy. Mitäs kautta Maahinen sai tietää neandrthalingeeniprosenttinsa?

Kyhmy vaikuttaa olevan yllättävänkin yleinen, en tiedä sitten. Neanderthalin kyhmy löytyy takaraivosta. Kiinnostaa kovasti tietää, että miksiköhän neandertalilaiset katosivat yhtäkkiä. Kesän aikana saat aina jonkun meistä kiinni osoitteesta hri (at) hel. Niinhän teki jo neandertalin ihminenkin. Löytyy kyhmy myös, joskaan se ei ihan superhaitallinen koskaan ole ollut. Silittelin tuossa taannoin miehen päätä, ja huomasin että sillä on neandertalilaisen kyhmy.

Olen toki silitellyt ennenkin, mutta en oo ajatellu. Kyllä tuolla takaraivossa on sellainen patti ja neandeerilaisharjanne silmien päällä. Osalla nykyihmisistä on keskellä takaraivoa korvan yläosan. Hos oss är kunden kung Public Corner är en trivsam och chosefri drinkpub, som till sitt väsen är en kombination av rustik brittisk pub, pulserande bar och bekvä.

Juha Tapion Kuka näkee sut -albumi katkaisee artistin kahden ja puolen vuoden levytystauon. Taukoa on ollut ehkä vaikea huomata, koska edellisen albumin. Toyota GT86 on täysiverinen urheiluauto. Maailman moottorilehdet kehuvat kilpaa tätä ajajan ympärille rakennettua menevää kokonaisuutta.

Siis, mitä isompi kyhmy sitä lähempänä neandertaalia. Mitä jos ne Arjalaiset oliki neandertalilaisia, tuo ihmislajihan on saanut.