Nauloja, ruuveja tai liimaa jalkalistojen kiinnittämiseen?

Kun jalkalistoja asennetaan, prosessin aikana käytetään monia työkaluja. Tarvitset myös jotain, jolla jalkalistat pysyvät paikoillaan – nauloja, ruuveja tai liimaa. Mutta mikä menetelmä on paras?

Suosittelemme, että pyydät ammattilaisia asentamaan uudet jalkalistat. Olemme kuitenkin laatineet tämän postauksen auttamaan innokasta DIY-urheilijaa, jos asennat jalkalistat itse.

Liiman käyttäminen jalkalistan kiinnittämiseen seinään.

Nauloja, ruuveja tai liimaa jalkalistojen kiinnittämiseen?

Jos sinulla on mukavan suorat seinät, jalkalistojen kiinnittäminen liimalla on helpoin vaihtoehto. Näin saat siistin ja ammattimaisen lopputuloksen.

Kun olet leikannut jalkalistan sopivan kokoiseksi, sinun on levitettävä liimaa sen takaosaan. Suosittelemme käyttämään siksak-kuviota.

Nauloja, ruuveja tai liimaa jalkalistojen kiinnittämiseen?

Näin varmistetaan, että peittävyys on tasainen, kun se on kiinnitetty seinään. Temppu on käyttää juuri tarpeeksi – liian vähän, jolloin se ei ehkä tartu, ja liian paljon, jolloin se ei ehkä istu tasaisesti.

Kun jalkalista kiinnitetään seinään, sitä on painettava lujasti (koko pituudelta), jotta varmistetaan täysi tartunta.

Nauloja, ruuveja tai liimaa jalkalistojen kiinnittämiseen?

Kun liima on kovettunut, jalkalistan pitäisi olla kunnolla kiinni seinässä!

Jos seinät ovat vanhoja eivätkä ole 100-prosenttisen suoria, voit käyttää liiman ohella jotakin muuta menetelmää varmistaaksesi, että jalkalista pysyy paikallaan.

Mikä on paras liima jalkalistoja varten?

Koska olemme maininneet liiman hyvänä vaihtoehtona jalkalistojen kiinnittämiseen seinään, tuntuu sopivalta suositella sellaista sinulle!

Paras tartuntaliima jalkalistoille on Demsun A30 Adhesive. Olemme niin varmoja sanoessamme tämän, että tarjoamme sitä kaikille asiakkaillemme.

Se on erittäin vahva, joten se sopii täydellisesti käytettäväksi tuotteidemme kanssa.

Jalkalistan kiinnittäminen seinään nauloilla (tai nastoilla)

Jotta jalkalista olisi tukevasti kiinni, naulat ovat hyvä vaihtoehto – erityisesti, kun niitä käytetään yhdessä liiman kanssa.

Jos päätät käyttää nauloja, suosittelemme, että jalkalista kiinnitetään seinään ensin liimalla ja kiinnitetään sitten nauloilla.

Ennen kuin kiinnität jalkalistan seinään, on järkevää merkitä kynällä, mihin nastat tulevat. Näin jalkalista on helpompi kiinnittää heti, kun se on seinää vasten.

Nauloja, ruuveja tai liimaa jalkalistojen kiinnittämiseen?

Varmista, että naulat ovat tarpeeksi pitkät, jotta ne menevät jalkalistan läpi ja seinään. Käytä vasaraa naulojen lyömiseen merkittyihin kohtiin.

Saatat huomata, ettet saa naulan päätä istumaan tasan vasaralla, varsinkin jos naulaat koristealueen läpi. Käytä tällöin tappiterää, jolla voit lyödä naulan pään tasan tai hieman jalkalistan sisään.

Nauloja, ruuveja tai liimaa jalkalistojen kiinnittämiseen?

Jos lyöt ne jalkalistan sisään, muista käyttää hieman täyteainetta peittämään tappireikä. Näin saat tasaisen ja ammattimaisen lopputuloksen!

Naulat ovat hyvä tapa kiinnittää jalkalista. Jos seinät ovat kuitenkin hyvin kovat, saatat joutua harkitsemaan:

Käyttää ruuveja jalkalistan kiinnittämiseen seinään.

Varmin tapa kiinnittää jalkalista seinään on käyttää ruuveja. Tarvitset kuitenkin muutaman työkalun lisää, jos aiot kiinnittää ne tällä tavalla.

Ensinnäkin sinun on määritettävä, mihin voit kiinnittää ruuvit, ja merkittävä tämä jalkalistalle.

Kun ne on merkitty, suosittelemme esiporaamaan esireiät käyttämällä "Countersink Pilot Hole Drill Bit" -poranterää. Tämä jättää pienen ohjaavan reiän, jota pitkin ruuvi kulkee, ja lisää myös uppouman, johon ruuvin pää uppoaa.

Nauloja, ruuveja tai liimaa jalkalistojen kiinnittämiseen?

Ennen seinään ruuvaamista suosittelemme myös, että jalkalista asetetaan seinää vasten ja porataan hieman seinään jalkalistassa olevien reikien kautta. Tämä helpottaa jalkalistan ruuvaamista seinään.

Voit myös käyttää liimaa, joka auttaa pitämään jalkalistan paikallaan.

Nauloja, ruuveja tai liimaa jalkalistojen kiinnittämiseen?

Kun olet ruuvannut ne seinään, voit käyttää täyteainetta peittämään ruuvinreiät ja antamaan vaikutelman, että niitä ei edes ole!

Yhteenveto

Toivomme, että tämä blogikirjoitus auttoi kattamaan kaikki tavat, joilla voit kiinnittää jalkalistat seiniin.

Jokaisella menetelmällä on omat etunsa, mutta kaikki toimivat, kunhan käytät aikaa työn asianmukaiseen suorittamiseen.