Nämä työtason pinnoitusprojektit ovat helppoja keittiöpäivityksiä

Vie vanhentuneet keittiön laskurit blahista kauniiksi. Nämä työtasojen pinnoitusprojektit ovat suhteellisen helppoja. Prosessiin kuuluu nykyisen pinnan peittäminen laatalla tai levytuotteilla. Muutamassa tunnissa tai päivässä voit antaa keittiöllesi täysin uuden ilmeen murto-osalla uusien laskureiden asentamisen hinnasta.

Uudelleen pinnoitus toimii parhaiten sileän laminaatin päällä. Jos sinulla on laatta tai pahoin vaurioitunut laminaatti, sinun on poistettava nykyinen työtaso sen alla olevaa lastulevyä myöten. Poista pesuallas ennen aloittamista; se voidaan korvata ja tiivistää uuteen pintaan myöhemmin.

Uudelleen laminointi

Rakastat laminaattia, mutta vihaat nykyisen tiskin vanhentunutta tyyliä Tuo keittiösi nykyaikaan uusimalla työtaso asentamalla uusi laminaatti nykyisen päälle.

Hio vanha laminaatti. Leikkaa uusi laminaatti sopivaksi niin, että sen etupuolelle jää noin sentin ylitys, ja aseta se tiskipöydän päälle niin, että pintojen väliin jäävät tapitangot. Kun uusi pala on oikeassa asennossa, liimaa se vanhaan tiskipöytään kontaktiliimalla, irrota tapit yksi kerrallaan ja paina laminaatti alaspäin. Käytä vyörytyspuikkoa ilmakuplien poistamiseksi. Poista ylityskohta sähkökäyttöisen jyrsimen terällä. Kiinnitä valmiiksi leikatut muoviset reunapalat ja pidä laminaatti paikallaan puristimilla, kunnes liima on kovettunut. Graniittilevyt

Saat graniitin ulkonäön murto-osalla kustannuksista päällyslevyllä, joka on polymeerihartsiin sekoitettua graniittia ohuiksi levyiksi. Ammattilaisten on tehtävä tämä työtason pinnoitusprojekti. Yritys mittaa työtasosi, tekee mallin, leikkaa graniitin sopivaksi ja asentaa levyt.

Vaikka se on kalliimpi kuin tee-se-itse-ratkaisut, graniitin päällekkäislevytys maksaa noin 20-30 % vähemmän kuin uusi graniittilaatta, ja se voidaan asentaa paljon nopeammin ja vähemmällä sotkulla. Tuote kestää lämpöä, tahroja, on naarmuuntumaton, sitä ei tarvitse tiivistää ja sillä on 10 vuoden takuu.

Laatta

Rakastatpa sitten valkoisten neliönmuotoisten laattojen klassista ilmettä tai haluat edullisen tavan saada graniitin ulkonäkö, laatta on erinomainen ratkaisu päivättyjen laminaattien peittämiseen.

Jos et lähde liikkeelle lastulevypohjasta, asenna ohut sementtilevy nykyisen laminaattitiskin päälle. Aseta laatta käyttäen etureunassa pyöristettyjä bullnose-laattoja. Aseta ne laastilla ja lisää laasti.

Jos asennat graniittilaatat, käytä yhteensopivaa laastia, jotta saat aikaan graniittilaatan saumattoman ulkonäön. Keraamiset tai posliiniset laatat ovat fiksu lisä keittiöön, sillä ne ovat kosteudenkestäviä, veitsenkestäviä eivätkä pidä lämpöä.