Näistä hauskoista toukokuun päivän koreista tulee uusi kevätperinteesi

Aloita uusi perinne toukokuun ensimmäisenä päivänä hiippailemalla naapurin ulko-ovelle ja yllättämällä hänet söpöllä toukokuun päivän korilla, joka on täynnä tuoreita kukkia, karkkia tai pientä lahjaa. Juju on siinä, ettet jää kiinni – tai toukokuun koriperinteen mukaan sinun pitäisi saada suukko. Tämän keväisen rituaalin historia juontaa juurensa 1800-luvulle, ja viittauksia toukokuun koripäivään löytyy tuon ajan kirjallisuudesta.

Teetpä sitten toukokuun korit naapureille tai ystäville, tässä on, mitä DIY-koreihimme kuuluu, jotta saat ideoita omien korien tekemiseen.

Näistä hauskoista toukokuun päivän koreista tulee uusi kevätperinteesiBrie Passano Toukokuun päivän kukkakorit Hanki ILMAINEN tulostettava toukokuun lahjatarra.

Etsitkö helppoja toukokuun kori-ideoita Kierrätä ruokakaupan marjakori makeaksi lahjaksi. Tulosta vain ilmaiset DIY-toukokuun korilaput ja liimaa ne pahvi- tai puiseen marjakoriin. Täytä itse tehdyt toukokuun korit tuoreilla leikkokukilla tai karkilla. Lisää tunnisteiden alle pala kuviollista käärepaperia, joka tuo koriin lisää väriä.

Näistä hauskoista toukokuun päivän koreista tulee uusi kevätperinteesiBrie Passano Paperikukkaiset toukokuunpäiväkortit Hanki ILMAINEN pehmopaperikukkamalli.

Tämä käsintehty toukokuunpäiväkortti on täydellinen tapa käyttää tähteeksi jäänyttä leikekirja- tai pehmopaperia. Käytä ensin malliamme luodaksesi ylisuuren pehmopaperikukan. Kiinnitä sitten valmis kukka leikattuun kuviopaperiin washi-teipillä. Lisää suloinen viesti, ja olet valmis!

Näistä hauskoista toukokuun päivän koreista tulee uusi kevätperinteesiBrie Passano Toukokuun paperikartiot

Rullaa pala kaunista kuviopaperia kartion muotoon ja kiinnitä se teipillä. Rei’itä kaksi reikää aukon vastakkaisille puolille ja pujota niiden läpi värillinen nauha, jotta voit ripustaa toukokuun korisi ovenkahvaan. Täytä varovasti tuoreilla kevätkukilla tai kevyillä karkkeilla.

Toimittajan vinkki

Tee samalla tekniikalla paperilevykori. Vaihda vain leikepaperi lautasen tilalle.

Näistä hauskoista toukokuun päivän koreista tulee uusi kevätperinteesiBrie Passano Toukokuun lahjatarrat

Nämä suloiset lahjakoristeet on täytetty upeilla kuivattujen kukkien terälehdillä. Luodaksesi leikkaa neliön muotoinen lahjatarra, jonka keskeltä leikataan pienempi neliö. Täytä läpinäkyvä pussi kuivatuilla terälehdillä ja teippaa tagin taakse. Kiinnitä toukokuun lahjaasi ja lisää ilmainen tulostettava lappumme (yllä).

Näistä hauskoista toukokuun päivän koreista tulee uusi kevätperinteesiBrie Passano Toukokuun päivän muurinpohjapurkit

Tämä toukokuun päivän korin askartelu on niin helppoa kuin vain voi olla! Täytä pieni Mason-purkki tuoreilla kukilla. Lisää pätkä nahkanauhaa ja kiinnitä ilmaiset tulostettavat lahjatarrat (yllä). Käytä kevään värejä, kuten vaaleanpunaisia, violetteja ja vaaleanvihreitä kukkia.

Lisää toukokuun päivän kori-ideoita:

Kokeile tehdä toukokuun korit esineistä, joita sinulla on jo kotona.

    Vasaroi reikiä säilyketölkin kylkiin, pujota narua tai nauhaa jokaisen reiän läpi ja solmi molemmat päät sisään. Täytä kori herkuilla. Peitä tyhjä kermavaahtoastia-astia värikkäällä leikepaperilla, rei’itä kaksi reikää kummallekin puolelle ja tee ripustin vetämällä narua reikien läpi. Täytä kukkasilla. Rei’itä raidalliset popcorn-rasiat, jotta saat ainutlaatuisen toukokuun korin. Etsi minikastelukannu ja sido nauha kahvan ympärille ripustamista varten.

Mitä toukokuun koriin voi laittaa:

Kun osaat tehdä toukokuun korin, sinun on täytettävä se! Kokeile jotakin näistä juhlavista toukokuun kori-ideoista.

    Pihalta poimittuja kukkia ja muuta vihreää. Yksinkertaisia leivonnaisia, kuten kotitekoisia banaanileipäviipaleita tai keksejä, jotka on kääritty muovikelmuun, jotta ne pysyvät tuoreina. Kaupasta ostettuja karkkeja. Kotitekoista trail mixiä tai popcornia.