Näin teet tämän viehättävän DIY-ulkotilabaarin viikonloppuna

Mikään ei voita jääkylmän juoman nauttimista ulkona kesällä. Joskus on kuitenkin liian vaivalloista raahata ulkona painavia laseja ja kannuja. Säilytä sen sijaan kaikki cocktail-tarvikkeesi yhdessä paikassa tässä DIY-juoma-asemassa ulkona. Tämä söpö terassibaari valmistuu viikonlopussa kourallisella rautakaupan tarvikkeita. Näin se onnistuu!

12 muuta ideaa ulkotarjoilusta

Mitä tarvitset:

    1×10 mäntyä, 3 kappaletta leikattu 50 tuuman pituiseksi1×4 mäntyä, leikattu 50 tuuman pituiseksi1×2 mäntyä, leikattu 50 tuuman pituiseksi100- ja 200-grit hiekkapaperiaValkoinen lateksimaali ulkokäyttöön2-tuuman viimeistelysiveltimet (2)VärjäysPäällystyspintaPolyuretaani30-tuumainen baarijakkara (2)Suorasivuinen puualustaTasoitin18-tuumainen viivoitin1-5/8-tuuman ruuvitRuuvimeisseliVintage-juomalaatikot (2 kpl)

Ennen kuin aloitat: Hionta ja esivalmistelu

Hio kaikki laudan leikkaukset. Peitä yksi 1×10-levy, 1×4-levy ja molemmat baarijakkarat kahdella tai kolmella maalikerroksella. Värjää kaksi jäljellä olevaa 1×10- ja 1×2-levyä. Anna kuivua; hio kunkin maalikerroksen ja värikerroksen välissä. Levitä kaksi kerrosta polyuretaania värjättyihin lautoihin. Määritä seuraavaksi alempien kappaleiden sijoitus. Aseta kaksi baarijakkaraa kohtisuoraan seinään nähden sinne, missä haluat baaritiskin seisovan. Aseta tarjotin väliaikaisesti jakkaroiden väliin ja säädä jakkaroita, kunnes saat tarjottimelle halutun korkeuden. Varmista vaa’alla ja viivoittimella, että tarjotin istuu vaakasuorassa ja suorassa, ja merkitse sitten tarjottimen paikka jakkaran jalkoihin. Molempien jakkaroiden on pysyttävä samassa linjassa ja samalla etäisyydellä seinästä.

Vaihe 1: Vaa’ankielisyys Näin teet tämän viehättävän DIY-ulkotilabaarin viikonloppuna

Aseta maalatut laudat molempien jakkaroiden paarteiden päälle siten, että 1×4 on 1×10:n takana. Varmista vaa’alla, että laudat ovat tasaisia ja jakkarat ovat neliön muotoisia ja suorassa keskialustan kanssa.

Vaihe 2: Aloita ruuvaaminen. Näin teet tämän viehättävän DIY-ulkotilabaarin viikonloppuna

Irrota tarjotin siirtämättä jakkaroita ja ruuvaa valkoiset levyt paarteiden päälle.

Vaihe 3: Kiinnitä ja säädä. Näin teet tämän viehättävän DIY-ulkotilabaarin viikonloppuna

Aseta tarjotin merkitylle paikalleen jakkaroiden väliin ja säädä sen asento vielä kerran vaa’alla. Kiinnitä tarjotin kiinnittämällä ruuvit tarjottimen läpi jokaiseen jalkaan.

Vaihe 4: Soodapakkausten kiinnittäminen Näin teet tämän viehättävän DIY-ulkotilabaarin viikonloppuna

Keskitä kukin limsalaatikko jakkaran päälle siten, että laatikon etuosa on samassa tasossa jakkaran etuosan kanssa. Kiinnitä laatikot ruuveilla jakkaran yläosaan.

Vaihe 5: Luo baaritiskin takaosa. Näin teet tämän viehättävän DIY-ulkotilabaarin viikonloppuna

Luo baarin takaosaa varten huuli kiinnittämällä 1×2 yhden värjätyn 1×10:n yläreunan takaosaan. Järjestä 1×10:t vierekkäin soodalaatikoiden päälle siten, että huullettu lauta on seinän vieressä. Keskitä laudat tasaisesti jakkaroiden päälle siten, että etulauta roikkuu laatikoiden yläpuolella 2 tuumaa. Ruuvaa lautojen etu- ja takareunat soodalaatikoihin.

Vaihe 6: Siirrä paikoilleen. Näin teet tämän viehättävän DIY-ulkotilabaarin viikonloppuna

Siirrä tankoa varovasti, jotta huuli asettuu seinää vasten.

Valinnainen: Ylimääräinen järjestäjä Näin teet tämän viehättävän DIY-ulkotilabaarin viikonloppuna

Ei tarpeeksi tilaa ylimääräisille vempaimille, laseille ja varusteille Asenna metallinen tappilautatyyppinen seinäjärjestäjä ja varusta se siirrettävillä säiliöillä, koukuilla ja hyllyillä vastaamaan erityisiä järjestelytarpeitasi.