Naarmuuntumaton lattia kiireiselle kotitaloudelle

Luonnonkivipinnan maanläheisen ilmeen saavuttamiseksi tämä lasitettujen posliinilaattojen sarja tarjoaa koristeellisen, hienon tyylin, joka sopii erilaisiin tiloihin. Mukana Takla-posliinilaatta – Desire-sarja mustana SKU: 15269066

Koti on jokapäiväisen elämän keskus, ja siksi lattian on oltava riittävän kestävä kestämään kaiken, mitä viikko tuo tullessaan. Lattia on huoneen suunnittelun perusta ja auttaa ankkuroimaan muun sisustuksen. Kun valitset naarmunkestävän lattian, joka on suunniteltu kestämään päivittäistä elämää, kotisi pysyy näyttävän näköisenä vielä vuosia lattian asentamisen jälkeen. Jos lattian päivittäminen ei ole välitön vaihtoehto, muutama yksinkertainen toimenpide auttaa estämään naarmuja nykyisissä lattioissa.

Kuinka ehkäistä naarmuja lattioissa?

Kun kodissa on jo kova lattia, muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voidaan ehkäistä naarmuja jo alun perin. Kovapuulattiat ovat erityisen alttiita naarmuille. Muutamalla strategisella sisustuksella ja ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä se näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä. Onneksi useimmat puulattiat voidaan tarvittaessa hioa ja pinnoittaa uudelleen, jolloin niiden ajaton kauneus palautuu.

Lisää aluemattoja vilkkaasti liikennöidyille alueille.

Naarmuuntumaton lattia kiireiselle kotitaloudelle

Kestävää eleganssia. Mukana Jasper Engineered Hardwood – Baltic Oak Collection Sedona Silver SKU: 15001759

Eteinen, olohuone ja makuuhuone voivat olla talon vilkkaimmin liikennöityjä alueita. Suojaa nämä käveltävät alueet naarmuilta ja kolhuilta peittämällä ne aluematolla, joka on suunniteltu korostamaan tilan sisustusta. Maton alle asetettava mattoalusta auttaa lisäämään suojakerroksen ja estää maton liukastumisen lattialla.

Jätä kengät ovelle.

Kengät, erityisesti korkokengät ja pukukengät, voivat helposti naarmuttaa lattiaa. Pidä kenkätarjotin, kori tai penkki ulko-oven vieressä, ja sinulla on aina paikka, jossa voit potkaista kengät pois ennen kuin kävelet koko talon läpi. Kenkien näkeminen ulko-ovella myös muistuttaa kotiisi saapuvia vieraita ottamaan kenkänsä pois ilman, että sinun tarvitsee pyytää heitä tekemään niin. Penkin tai läheisen tuolin lisääminen tarjoaa mukavan paikan, josta kengät voi sujauttaa takaisin jalkaan, kun olet juuri astumassa ulos talosta.

Naarmuuntumaton lattia kiireiselle kotitaloudelle

Pidä lemmikkisi kynnet leikattuina.

Koirien ja kissojen pitkät kynnet tai kynnet voivat aiheuttaa tuhoa koville lattioille. Auta ehkäisemään hiusnaarmuja, kun ne juoksevat ja leikkivät, leikkaamalla niiden kynnet usein ja varmistamalla, ettei niissä ole teräviä reunoja viilaamalla niitä. Lemmikkieläinten leikatut kynnet ovat myös miellyttävämmät lemmikille. Jos sinulla on kissoja, huolehdi siitä, että sinulla on runsaasti raapimispisteitä ja leluja, jotta ne käyttävät vähemmän todennäköisesti lattiaa ja huonekaluja raapimiseen.

Naarmuuntumista kestävän lattian valinta

Kodin pitäisi olla aktiivinen paikka, jossa voit suorittaa päivittäiset rutiinit ilman huolta lattian raapimisesta. Olitpa sitten vain sinä, lapsilauma tai joukko karvaisia ystäviä juoksentelemassa ympäri kotia, valitsemasi lattian on oltava tarpeeksi kestävä kestämään kaikki nuo iloiset jalat. Kun tilaan valitaan naarmuuntumista kestävä lattia, vaihtoehtoja on runsaasti. Kun ymmärrät kunkin vaihtoehdon edut ja haitat, on helppo päättää, mikä lattiavaihtoehto on paras valinta tilaan.

Naarmuuntumaton lattia kiireiselle kotitaloudelle

Keraamiset ja posliinilaatat

Keraamiset ja posliinilaatat ovat suosituimpia lattiapinnoitevaihtoehtoja keittiöissä, auloissa, kylpyhuoneissa ja vilkkaasti liikennöidyillä alueilla. Koska ne ovat ihmisen valmistamia materiaaleja, niistä on helppo löytää täysi valikoima värejä ja tyylejä, joista valita. Näihin kuuluu pitkiä, ohuita lankkuja, jotka tarjoavat kovapuun ulkonäön paljon naarmuuntumattomammalla pinnalla. Laatat eivät ole ainoastaan naarmuuntumattomia, vaan myös vedenkestäviä. Kestävyyden saavuttamiseksi etsi laattaa, jonka luokitus on PEI 3:n ja PEI 5:n välillä. Testatut laatat sopivat hyvin märkätiloihin, koska niiden liukastumisenkestävyys on parempi kuin sileiden ja kiillotettujen laattojen.

Naarmuuntumaton lattia kiireiselle kotitaloudelle

Luonnonkivipinnan maanläheisen ilmeen saavuttamiseksi tämä lasitettujen posliinilaattojen sarja tarjoaa koristeellisen, hienon tyylin, joka sopii erilaisiin tiloihin. Mukana Takla-posliinilaatta – Desire-sarjan ruskea 12×24 / SKU: 15269070

Ylelliset vinyylilankut

Kuten keraamiset laatat, myös luksusvinyylilattiat ovat vedenpitäviä ja sopivat mihin tahansa kodin huoneeseen. Sen etuna on myös se, että se on helppo asentaa tee-se-itse -projektina. Vinyylilankkulattia voi vaihdella tuotteesta toiseen. Etsi erittäin kestävää, joka on suunniteltu raskaaseen asuin- tai kaupalliseen käyttöön. Ne ovat pitkäikäisiä, eivät turpoudu veden vaikutuksen alaisena eivätkä naarmuunnu tai kolhiudu helposti. Tästä edullisesta tuotteesta on valittavissa monenlaisia ulkonäköjä. Vinyylilaattalattiat muistuttavat ulkonäöltään laattaa tai kiveä. Vinyylilankkulattia näyttää aivan kuin suosikkikovapuulajisi.

Naarmuuntumaton lattia kiireiselle kotitaloudelle

Vinyylilankkulattia on erittäin kestävä ja ylellisen tuntuinen. Mukana Cabot Vinyyli Planks – 5mm SPC Click Lock – Redondo Collection, Oak Bluff SKU: 15270215

Vinyl

Verrattuna massiivipuulattioihin ja massiivipuulattioihin, vinyylilankut tarjoavat edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat kovapuun ulkonäön ja pintarakenteen. Vinyylilankkujen tärkein etu on niiden kestävyys ja vedenkestävyys, joten ne sopivat erinomaisesti mihin tahansa huoneeseen talossasi tai liiketilassa.

Vinyylilattioita on saatavana monissa eri kuvioissa, ja voit valita vinyylilattian, joka jäljittelee puun, kiven tai keramiikan ulkonäköä. Sen lisäksi, että se sopii erinomaisesti DIY-asennuksiin, se kestää myös roiskeita ja lemmikkien aiheuttamia onnettomuuksia.