Myydään kahvila

Myydään ravintola-alan yrityksiä. Löydä oma ravintola-alan yritys ja toteuta unelmasi. Monien mahdollisuuksien kahvila kauppakeskuksessa pk-seudulla. Kahvila Helsingissä (Lauttasaaren metroasema). LÄPI VUODEN AUKI OLEVA KAHVILA -RAVINTOLA MERENRANNALLA, Lähellä.

Pizzeria ravintola Ilomantsissa.

Hyvinvointikartano kaisankoti

Myydään kahvila

Ravintola,Kioski, Kahvila Liiketilaa, Liikkeille ja yrityksille, Hämeenlinna, Tori. A-Sushiravintola Helsinki Keskusta 40as. Liiketoimintakaupassa myydään (huom. mahdollisuus myös leasingsopimukseen ). Kahvila -Ravintola Alanteen ja Veneilykeskus Kulkemuksen liiketoiminta. Miorita Ky on Kemin keskustassa pitkään toiminut kahvila -konditorialeipomo. Kemiläiset, mutta myös naapurikuntien Kemiin asioille tulevat ihmiset tuntevat.

Ravintolakonserni NoHolla on käynnissä kannattavuusohjelma, joka koskettaa kaikkiaan 30 ravintolaa. Levävaaran talo ja pihapiiri kertovat.

Palveluliiketoiminnan osaaja f

Myydään kahvila

Lean-kehittäminen, kansainvälinen rahoitus ja. Etsi yritysten elintarviketurvallisuuden tarkastustuloksia. Ensiluokkaista, vastapaahdettua kahvia ja premium teetä. Perheomisteinen kahvilaketju Suomessa ja maailmalla.

Täällä on juhlittu, sinetöity sopimuksia, nostettu maljoja, nautittu elämästä… Savoyn ovet ovat olleet avoinna jo yli 80 vuoden ajan. Efter genomgången beväringstjänstgöring överflyttas man till reserven. Reservens förmåga upprätthålls genom repetitionsövningar, som reservisten. Cafe Silon Suomenlinnasuklaalevyjä ja kahvikuppeja kuvattuna kahvilan sisällä.

Silossa myydään myös Suomenlinnakahvia ja suklaata! Lahjakortteja on myynnissä kaikissa kahviloissamme. Indian restaurant Nepalese restaurant Intialainen ravintola Nepalilainen ravintola Ravintola in kaarina Turku. Toisen kerroksen pääravintola Puhti tarjoilee herkullista ja terveellistä ruokaa monipuolisesta aamiaisesta terveelliseen päivälliseen ja. MTV on suomalainen mediayhtiö, johon kuuluvat johtavat mediat niin tv:ssä, radiossa kuin verkossakin. Lue lisää yrityksen medioista, tekijöistä, työpaikoista ja. Meiltä löydät kahvilan ja lounasravintolan lisäksi mm.

Leipomon uunituoreet leivät, ihanat. Emme keskity pelkkään tekniikkaan, vaan siihen, mitä sen avulla voi liiketoiminnassa saavuttaa.

Ravintolayhtiö restamax pistää tuulemaan: legendaarinen

Keinomme myynnin kasvattamiseen ovat konkreettisia ja. Suositut sunnuntai-brunssit ovat tarjolla jälleen tammikuussa, vegaanisena brunssi tarjoillaan 13. Ravintola Kaski on maistuviin ruokiin ja juomiin keskittynyt ravintola Helsingin Viikissä. Tarjoamme Kaskessa käsintehtyä ruokaa, joka valmistetaan aina. Eräs ystävämme tuli nimittäin mukanamme aikoen myydä opiskelijain äänenkannattajaa »Quartier Latinia», mutta hänet heitettiin heti ulos.

Avoinna ma–pe klo 7:30- 19, la klo 8:30–17. Food that makes your day – lupaus, jonka pidämme joka päivä! Tarjoamme hyvän ruoan ohella elämyksiä, inspiraatiota ja ystävällistä palvelua. Toistaiseksi myynnissä vain puiston lipunmyynnistä.

Kortit käyvät kaikkiin Suomen SuperParkeihin (pl. SuperCorner Pitkälahti). Mediwestin kahvilasta voit tilata kätevästi tarjottavat tilaisuuteesi. Menu toteutetaan toiveidesi mukaan aina kahvituksista kattavampiin ruokiin.

Käytämme verkkopalvelussa evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Valitse ravintolatyypi, Hyvinkään sairaala osastot, Hyvinkään terveyskeskus osastot, Hyvinkään sairaala henkilöstöruokailu.