Myrskyoven asentaminen

Kun olet löytänyt täydellisen ulko-oven, myrskyovi voi olla olennainen osa kotisi sisäänkäynnin ylläpitämistä. Nämä helposti asennettavat ovet suojaavat kovilta sääolosuhteilta, tarjoavat ylimääräisen eristyskerroksen, estävät ötököitä pääsemästä sisälle ja päästävät viileää ilmaa sisään kesäkuukausina.

Jos sinulla ei vielä ole myrskyovea (tai jos se, joka sinulla on, ei toimi kunnolla), voit asentaa sellaisen itse. Katso, kuinka helppoa on päivittää ulko-ovesi muutamassa tunnissa.

Mitä tarvitset

    Myrskyovi, me käytimme tätä Andersenin myrskyovea Mittanauha Z-palkin jatke Sahanpuristimet tai ulkotyöpöytä Oven saranat Ruuvit Muovipyyhkäisy Salpa Suljin Umpipultti, lisävarusteena Lyöntilevy Kiinnityslevy Oven karmikannatin

Vaihe 1: Mittaa karmi. Myrskyoven asentaminen

Suunnittelitpa sitten lasisten myrskyovien, eristettyjen myrskyovien tai perusmyrskyovien ostamista, sinun on mitattava ennen ostamista. Mittaa olemassa olevan myrskyoven karmin leveys kolmesta kohdasta: ylhäältä, keskeltä ja alhaalta. Mittaa sitten myrskyoven karmin korkeus. Kirjaa kaikki nämä mitat ovenkarmin sisäpuolelta (älä huoli, jos kolme leveysmittaa eivät ole samat).

Vaihe 2: Tutki vaihtoehtojasi.

Ajan mittaan useimmat kodit asettuu ja siirtyvät pienin askelin siellä täällä, erityisesti kulmissa, kuten ovenkarmien kohdalla. Se ei haittaa, sillä kun asennat myrskyovea, voit mukauttaa sen sopivuutta. Useimmissa asennuksissa käytetään Z-palkkia, joka auttaa täyttämään neliön muotoisen oven ja hieman epänormaalin karmin välisen raon. Toinen vaihtoehto: Käytä mittojasi, jotta voit teettää mittatilaustyönä oven, joka sopii tarkasti.

Vaihe 3: Päätä keinusta.

Jos ostat valmiin korvaavan myrskyoven, sinun on päätettävä oven kallistus; se voi avautua oikealle tai vasemmalle ja sisään tai ulos. Kun olet päättänyt, mihin suuntaan asennat myrskyovesi, aseta ovi korotetulle alustalle, kuten ulkotyöpöydälle tai kahdelle sahaushyllylle. Saranat kiinnitetään vain väliaikaisesti; sinun on varmistettava, että ne ovat oikealla puolella heilahdustasi varten, ja kiinnitä ne sitten ruuveilla. Varmista myös, että mahdollinen Z-palkki on oikealla puolella.

Vaihe 4: Viimeistele sovitus. Myrskyoven asentaminenMyrskyoven asentaminenMyrskyoven asentaminen

Nosta ovi aukkoon varmistaaksesi, että se sopii. Noudata oven valmistajan ohjeita ja sovita ovi tarvittaessa. Voit myös joutua kallistamaan Z-palkkia oikean istuvuuden varmistamiseksi.

Vaihe 5: Myrskyoven kiinnittäminen Myrskyoven asentaminenMyrskyoven asentaminenMyrskyoven asentaminen

Pidä ovi kiinni ja kiinnitä saranat tiukasti ruuveilla. Kiinnitä myös Z-palkki noudattamalla annettuja ohjeita mahdollisten välysten ja ruuvien sovittamiseksi. Etsi sitten laajennuskanavat ja liu’uta muovinen myrskyoven pyyhkäisy niiden läpi; purista kiinni ja poista ylimääräiset laajennuskanavat ja kiinnitä sitten oveen uudelleen. Kiinnitä tukevasti ruuveilla.

Vaihe 6: Asenna salpa. Myrskyoven asentaminenMyrskyoven asentaminenMyrskyoven asentaminen

Noudata valmistajan ohjeita ovivarusteen kiinnittämiseksi, mukaan lukien reikien poraaminen ja varusteen tasoittaminen. Asenna salpa ja lukkorauta, jos käytät, sekä iskulevy ja aluslevy. Säädä avautumista ja sulkeutumista tarpeen mukaan ja noudata ohjeita ovipilarin kannattimen ja sulkimen kiinnittämiseksi.

Vaihe 7: Asenna sääsuojaus. Myrskyoven asentaminenMyrskyoven asentaminenMyrskyoven asentaminen

Lopuksi, säätiivistä ovi, jotta se pysyy vedottomana ja säästää energiakustannuksia. Lisää pää- (ylä-) karmikappale, sivujen sääsuojat ja oven alareuna ruuveilla. Nämä tärkeät osat auttavat myös estämään pölyn ja ötököiden pääsyn sisälle.