Muuttoauton vuokraus hinta

Kilpailuta yli 250 muuttofirmaa ja löydä helposti paras muuttoauto parhaaseen hintaan. Tavoita kaikki muuttofirmat yhdellä lomakkeella, ja muuttoauton. FiRENTin muuttoautovalikoima on laaja, joten löydät varmasti muuttoosi soveltuvan muuttoauton muuttobudjettiisi sopivaan hintaan. Auto luovutetaan ja palautetaan tankki täynnä. Vuokraa muuttoauto Helsingin seudulla.

Kaikissa vuokra-autoissamme on reilun kokoinen tavaratila ja perälautanostin.

Pakettiautot ja muuttoautot

Käytössämme on kelluva hinnoittelu, jossa kysyntä ja varauksen ajankohta vaikuttavat vuokrauksen hintaan. Parhaimmillaan pakettiauton voi vuokrata jopa 80. Voinko tosiaan vuokrata muuttoauton vain kahdeksi tunniksi? Lisäksi käytössä ovat Easy price pakettihinnat kuudeksi tunniksi, vuorokaudeksi, lauantaiksi. Vuokraus sisältää vapaat kilometrit 400km asti.

PakuPori tarjoaa erikokoisia pakettiautoja ja muuttoautoja vuokralle Porissa. Pakettiautojen vuokraushinnasto.

Muuttoauton vuokraus tampere

Vuokrataan pakettiauto muuttoihin tai suurempien tavaroiden siirtelyihin. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. Lue muuttamista ja muuttoauton vuokrausta koskevat vinkit täältä ja valitse Hertziltä. Lyhytaikaiset varaukset saat edulliseen vuorokausihintaan. Nokkakärryt ja kasko kaikissa vuokrattavissa pakettiautoissa. Paina "hae"-nappia nähdäksesi hinnan valitulle ajanjaksolle. Vuokra -ajan päättyessä asiakkaan on palautettava ajoneuvo Vuokraamon.

MUUTA omatoimisesti KUNNON VÄLINEILLÄ tai ammattilaisten avustuksella. Lauantaisin ja sunnuntaisin pakettiauto vuokrataan vain vuorokaudeksi kerrallaan! Dieselin hinta hyvitetään sinulle vuokrasta. Vuokra -autot lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi, ota yhteyttä! Hintoihin sisältyvät vapaat kilometrit 150 km saakka. Edullisten hintojen ohella pakettiauton vuokraus meiltä on helppoa, sillä toimipisteemme sijaitsee hämeenlinnassa hyvien kulkuyhteyksien varrella helsinki. Tarvitsetteko luotettavat ja ammattitaitoiset muuttomiehet hoitamaan muuton ripeästi ja kohtuullisella hintatasolla?

Jos sinulla on tarve vuokrata muuttoauto tai pakettiauto tavarankuljetukseen, voit. Muuttoauton vuokraus Tampereella.

Vuokraa pakettiauto – hertz pakettiauton vuokraus

Jos ajomäärä ylittää 300 km 1 päivän vuokrauksessa, hinta on 150 euroa. Katso paljonko maksaa pakettiauton vuokraus. Vertaile ja valitse paras hinta. Meillä on monipuolinen valikoima uudenkarheita vuokra -autoja henkilöautoista ja. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi. Myös kuorma-autot, henkilöautot ja erikoisautot. Meiltä pakettiauto jokaiseen tarpeeseen!

Polkupyörät, muuttolaatikot ja huonekalut sopivat kaikki hyvin Avis-pakettiautoon. Tutustu tarjontaamme – varaus. Sujuvaa vuokrauspalvelua jopa puolet normaalia edullisempaan hintaan. Meiltä vuokraat erikokoisia B kortilla ajettavia pakettiautoja kaikkiin kuljetustarpeisiisi.

PAKETTIAUTOJEN VUOKRAUS KIINTEÄÄN HINTAAN! Toimitamme vuokra -auton tarpeen mukaan vaikka kotiovellesi. Meiltä myös edullinen muuttopalvelu.