Muurahaisia rivitalossa

Rivitalon keväinen ongelma ja konsteja on kokeiltu monenlaisia. Huomasin, että muurahaisia (mustat pienet sokerimurkut) kulkee muutaman. Mistähän johtuu 92 rakennetun rivitalon sokkelin rapistuminen? Pelkäätkö sinä aikuinen ihminen mustia muurahaisia entä. Meilläkin mustat muurahaiset alkoivat varteerata, ja laitoin.

Heips muurahaiset valtaa rivitalo -osakkeen, kuuluuko tuholaistorjunta taloyhtiön vastuulle, eli vastaako yhtiö kustannuksista jos tilataan tuholaist.

Asiantuntija neuvoo: näillä kotikonsteilla saat häädettyä muurahaiset

Muurahaisia rivitalossa

Torjunnan aikana on tärkeää, ettei muurahaisille tarjoilla muuta syötävää kuten. Mikäli asuu kerros- tai rivitalossa, kannattaa kuulostella, onko naapureilla. Koskaan ei oo ollu muurahaisia sillä asutaan tokassa kerroksessa. Me asutaan rivitalossa ja jokunen muurahainen alakerrassa joskus.

Siis miten muurahaisia voi ilmestyä yhtäkkiä talvella? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Jos asut kerros- pari- tai rivitalossa, niin poraa seinään muurahaisten. Sisätiloihin keväisin ilmestyvät muurahaiset ovat yleensä mustia.

Miten selätät muurahaiset?

Myös uutuuden tuoksu, puu materiaalina ja vielä hieman kosteat rakenteet houkuttelevat muurahaisia. Aikanaan rivitalossa asuessamme laitoin tuota ainetta vain meidän asuntomme kohdalle ja. Muurahaisia on aivan valtavat määrät! Mulla tuli vilisemällä pieniä muurahaisia edellisessä asunnossa rivitalon takaterassilta melkein sen koko seinän leveydeltä keväällä.

Osa ensipakkasista asti talvehtineista muurahaisista heräili. Tyypillisin torjuntatarve liittyy rivitalojen auringonpuoleisiin päätyhuoneistoihin. Mikä on paras keino häätää muurahaiset? Puuttuu: rivitalossa Kosteusvaurio – kuka vastuussa – Laki24. Parin viikon päästä asumisen alkamisen jälkeen alkoi talosta löytyä muurahaisia. Niitä tuli vaatehuoneeseen (joka on suihkuseinän takana) ja lattiakaivosta. Asumme 80-luvun alussa rakennetussa rivitalossa.

Jos kyseessä on muurahaiset, niin minun keittiöstä ja koko talosta hävisivät kun. Epes, jos asut kerros- tai rivitalossa, koko talo on myrkytettävä eli ota yhteys. Jos muurahaisia on poikkeuksellisen paljon, ilmoita asiasta. Rivitalon lattian alla asuvat muurahaiset ovat roudanneet hiekkaa mm. Koska muurahaisten ravintotottumukset.

Rivitalossa, toisin kuin kerrostalo-osakeyhtiössä, vastuu jakautuu myös piha- alueilla.

Pienet mustat muurahaiset

Muurahaisia rivitalossa

Siinä missä huoneiston ulkopuolinen kunnossapitovastuu yleensä kuuluu.