Mustakero autiotupa

Kohteen kunto: Paikalla käynti: Tietoja muutettu. Vuodenvaihteessa pakenin perinteiseen tapaan Etelä-Suomen pimeää vesisadetta Lapin lumihangille. Autiotupien kultaiset säännöt – Kulkijan kymmenen käskyä. Plussaa autiotuvista ja siitä, että ei tarvitse kahlata jokien yli. Tyyppi: Autiotupa Kuvaus: Käyttö: Ei tietoa.

Puutilanne: Ei tietoa puutilanteesta.

Retkeilijöiden aiheuttama maaperän ja kasvillisuuden

Mustakero autiotupa

Autiotuvista suosikkini on kliseisesti Keskon kämppä eli Anterinmukka. Autiotuvissa kauemmin tuvalla ollut tekee tilaa, mutta mielestäni tämä. Autiotuvan pihassa vastaani tuli lähtöä tekevä ryhmä ulkomaalaisia. Montellin maja on Kyrön paliskunnan omistuksessa oleva autiotupa. Maastopyöräily- ja retkeilyreitti. AUTIOTUPA lon (d:m:s) lat (d:m:s).

Sioskurun autiotupa ja samassa rakennuksessa oleva varaustupa.

#sadettasuojaan hashtag instagram posts

Mustakero autiotupa

Hetta–Pallas-opas 2: varaus- ja autiotuvat. Katso lisää reittivaihtoehtoja täältä. FLISARE ohirova ampo nhivaar anttur. Jatkoin Kalmankaltion autiotuvan kautta Kalmankaltion lomalle. Miksi en ollut oppinut Hirvasvuopion autiotuvasta mitään? Keimiöjärvi autiotuvan liiteri ja kuivakäymälä. Pallasjärvi Hietalahden autiotupa. Askel painoi melkoisesti ja taukoja pidettiin aiempaa tiheämmin.

Utkujärveltä päiväretkelle, suuntana Punaiset hiekat. Helppo vaihtoehto: Parkkipaikka – Mustavaara – Tirrojärvi – Autiotupa. Osareittien pituudet: Ylläs–Rauhala 50 km. PALATTUANI KERRON MA a: pöyrisjärvi b: mustakero AT, välillä Pallas – Rauhala. Luiron autiotuvilta piipahti pariskunta ihmettelemässä Kammia ja kammissa. Kutujärvellä meitä odotti viihtyisä autiotupa ja joutsenpari pienellä. Hannukurussa sauna ja tarvittaessa vielä siihen voi jäädä yöksi. Säässä ei ollut tapahtunut mainittavaa muutosta.

Matka jatkui kohti Pallashotellia.

Ylläkseltä hettaan 12 päivässä

Mustakero autiotupa

Alamäen autiotuvalta poimimme joukkoomme Mustikkatytön, kisailijan, jolla oli. Illalla kuuden aikoihin saavuimme Mustakeron autiotuvalle. Matkaa taitoimme päivän aikana 18 km. Viimeisenä päivänä kuljimme Koivakeron huipun ylitse. Pahtavuoman autiotuvalle, eli reilu tunti. En aina juo päiväkahvia tunturissa yksin, mutta kun juon, juon sen kuksasta Mustakeron autiotuvalla. Tarkotus oli mennä Mustakeron autiotuvalle, mutta aikomukseksi jäi.

Aluksi oli vain vähän märkää, vähän lumista ja vähän haasteellista. Olen ajatellut pitää seuraavan tauon Alempi-Kiertämäjärven autiotuvalla, joka on Sodankylän paliskunnan. Autiotupia, varaustupia, vuokratupia, omia majoitteita sekä ko-. Mustakero onkin siinä käden ulottuvilla lännessä.